- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
válasz -NoVa- #91400 üzenetére
Kipróbálom, aztán lehet, hogy rászánom magamat. Mondjuk egyelőre kénytelen vagyok ezeket használni, a dupla tipből a legkissebb is nyomja belül a fülemet. Nem is értem, mindenből a közepes cucc szokott jó lenni, itt meg az egész maroknyi cuccből csak az az egy tripla tip. Kérdeztem a muzixnál, hogy vajon létezik-e ember, akinek a gyári L-es szivacs jó lehet, mert én konkrétan nem tudtam a fülembe begyömöszölni és azt mondta a hölgy, hogy a zenészek azt viszik egy csomóan, mert ők aztán belepréselik a fülükbe.
Mondjuk ez nem magyarázza, hogy miért nem tartanak kisebb méretben is[ Szerkesztve ]
-
addikt
Sziasztok! Lehet kipróbálnám a Comply habot. Ez a http://comply.hu/kompatibilitas/# oldal nekem semmilyen böngészőben nem működik. Bármilyen márkát írok, nem ad ki semmit.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
stellaz
veterán
-
Tulku
veterán
válasz K1LLMy53Lf #91404 üzenetére
Szerintem 10 alatt megáll...nem tudom pontosan, majd megkérdezem....6-7-8 környéke...de nem kopik el
-
stellaz
veterán
válasz -NoVa- #91398 üzenetére
Most. hogy visszakaptam a hallásomat, olyan, mintha minden cuccomat két szinttel feljebb upgradeltem volna Most nem tűnik sötétnek az Etymotic, kapott egy kis pluszt, kb az XR-rel tudnám emlékeim szerint összevetni.
Igazából nagyon jól hozza a Grado mélyeit, csak még mélyebbre is tud menni, de ugyanaz a nagyon finom pumpálás.[ Szerkesztve ]
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz laleeee #91412 üzenetére
Olajokat/zsírokat más olajjal szoktak hígítani, mert vízzel nem elegyedik, savat vagy egyéb oldószert meg nem lenne szerencsés a füledbe rakni szvsz
[ Szerkesztve ]
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
laleeee
őstag
válasz K1LLMy53Lf #91413 üzenetére
-
addikt
válasz stellaz #91418 üzenetére
Igen ott tényleg működik, de persze nem adja ki az SE-CH3T-S fülest, gondolom ilyen alsókategóriásakat nem tettek bele. Azt írja ha nincs találat, akkor küldjem be a kérelmet, hogy vegyék be a listába. Nem lenne egyszerűbb ha kiírnák, hogy melyik típusuknak mi a mérete?
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
Tulku
veterán
válasz K1LLMy53Lf #91408 üzenetére
No megjött a válasz: 13 440 Ft a pár, ebben benne van a mintavétel és az elkészítés.
Régen csináltattam....mióta átálltam CIEM-re nemigen volt a fülemben egyéni illeszték...
-
Tulku
veterán
válasz stellaz #91421 üzenetére
Nem a teljes fület, csak a hallójáratot...olyan meghosszabbított illeszték ami saját fülre van kreálva ezért nem nyom és tökéletesen illeszkedik...az izoláció is sokkal jobb...
Változtat igen, talán a tipeknék is markánsabban, hiszen hosszabb csatornát képez...nem keményíti a hangot, de egyes frekik máshogy jelenhetnek meg, főként középmagas csillapítása miatt szerettem nagyon... -
K1LLMy53Lf
senior tag
teljesen jó, köszi az infót. (mondjuk most rákerestem, hogy itt felénk elérhető-e ilyesmi, találtam egy üzletet, dobtam nekik üzenetet, hátha)
amúgy, amit a microsonic árul CIEM-eket, azok az általad készített/fejlesztett cuccok?"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
Tulku
veterán
válasz K1LLMy53Lf #91424 üzenetére
igen
-
Albert.Tamas
tag
Sziasztok!
Kettő kozott gondolkozok VE Monk V2S vagy Airpods pro 2 ? Hangzasban jobb szerintetek az Airpods pro 2 ? Mert ha nem akkor jo a V2S számomra , köszönöm válaszotokat[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
Ezektől az alienállkapocs illesztékektől a hideg ráz. Odáig sem jutok el, hogy bekapcsoljam a fülest, annyira borzasztó egy intubáló felszerelést tudni az agyamban. Márpedig egy illeszték alapvetően befolyásolja a hangot, ugye. Ahhoz meg kicsit sok ellocsolni 14k-t.
Ja de bocs a belevau miatt, csak kicsúszott"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Tulku
veterán
válasz RetepNyaraB #91427 üzenetére
Az állkapocs a te füled lenyomata...ez egészen egyszerűen egy személyre szabott tip...nem szabad ebbe többet belegondolni...
RTL klub épp most küldött oda jó pár embert, mert a bevásárolt univerzális shure 215-ök potyognak ki a fülekből, ráadásul nem izolálnak... -
emiki6
veterán
válasz Albert.Tamas #91426 üzenetére
Almát körtével szeretnél összehasonlítani?
Az Airpods-nak sokkal több feature-e van és másra jó. Pl veznélküli, meg van benne noise canceling (gondolom), azért azok hasznos funkciók tudnak lenni
Ha nem kellenek az airpods plusz funkciói, a vezetéknélkülisége stb, tehát a monk elég, akkor a monk elég. Nem? DMS amúgy jó véleménnyel van az airpods pro-król.
Amúgy csak ez a 2 opció van? Egy filléres earbud meg egy drága TWS?Jobb a monk v2s, mint a fengru vagy a yincrow x6, amiket tőled vettem? Szeretnéd vissza valamelyiket? Nálam a Phoenix kiváltotta őket.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
SaGa59
őstag
Sziasztok!
Alapvetően játékhoz keresek fülbe dugós fülest, mert az eddigi hyperx fejhallgatóm normálisan meg nem tisztítható fejpánt párnájától mindenféle kiütéseim támadtak. A másik gondom a hyperx-szel, hogy a külső hangok elnyomása gyakrolatilag nulla és heti két-három alkalommal több órán át amennyire csak lehet, ki kellene zárnom a külső zajokat, akár még úgy is, hogy nem hallgatok közben semmit, de valami normális füldugóként működik a fülemben. Illetve annál jobban, mert még nem találtam olyan „normális” füldugót, ami ténylegesen bevált volna. Ezügyben lehet, hogy csak én vagyok ügyetlen.
A monitorom (Gigabyte MQ270) hangkimenete a csatlakozási pont, 3,5-ös jack, semmi hifi.
Olvasgattam a teszteket és a Sennheiser I 200 leírás alapján jónak tűnik, de ha tudnátok csak kicsivel gyengébb de olcsóbb verziót, megköszönném. Árban ez a Sennheiser még belefér, ennél följebb nem igazán mennék, de ha van sokkal jobb, nem sokkal drágább, azt elfogadom.
Ismétlem, a fő elvárás a minél jobb külső zaj kizárás.
Vezeték nélküli, aktív külső zaj elnyomó nem jöhet szóba, mert bár a PC-men van BlueTooth, az Xboxon nincs és nem szeretnék ketyerénként külön fülest. Plusz a késleltetés játékoknál nem buli.
Zenét is szoktam hallgatni, főleg hard rock (Deep Purple és hasonlók), vagy kissé elvontabb (Pink Floyd, Jethro Tull, King Crimson), de belefér a Queen is. Komolyzenét nagyon ritkán, modern tuc-tucot csak ha nem tudom kikerülni.
Előre is köszönöm.STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
Dißnäëß
nagyúr
Sziasztok, vettem egy alap Sony IEM-et, strandra, stb, szóval nem kifejezetten audiofil céllal, de ide jó.
A hangja egész jó, enyhe V, kis EQ-t is kapott még, viszont a hangerô siralmas.
Adatlap. 100mW, 16 Ohm..
Egy Galaxy S21 5G hajtja, USB-C -> sztereo jack adapteren keresztül (Apple, ez az).
Hol a hiba, hogy ez egy sima középhangerônél nem megy tovább és a telón már maxon minden ?
Én azt vártam, hogy letépi a fejem max hangerôn, de ehhez képest ez még csak így ellenni is kevés kicsit.
[ Szerkesztve ]
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
Pocak89
senior tag
-
s4tch
veterán
válasz Dißnäëß #91432 üzenetére
Valóban az Apple dongle a halk. Nálunk is van egy a családban, budget hangfalas rendszerben szerepel, és megszenvedtem vele, mire rávettem a volumiót, hogy korrekt jel jöjjön ki belőle. Egyébként jó a hangja, nincs rá panasz, szóval megéri szórakozni vele ég, kicsit. [link] - próbáld ki az itt javasolt módszert.
-
Dißnäëß
nagyúr
-
pulutodurumo
őstag
-
s4tch
veterán
válasz Dißnäëß #91435 üzenetére
Ne add ezt se fel, uapp, hiby vagy neutron hátha ki tudja belőle hozni a maximumot.
Olcsón az alma dongle a jó azok közül, amit itthon megkapsz, úgyhogy nem nyúltál mellé. Kintről van tucatnyi jó típus, pl. az ajánlott Moondrop. Nekem a Meizu Hifi Pro is bevált, de ez már kifutott, csak használtan lehet néha találni belőle. A head-fi topikot futnám át, ha olcsó tuti tippet keresnék: [link]
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz pulutodurumo #91436 üzenetére
Tidal app, nincs lokálisan flac velem, az csak otthon.
Többieknek is köszi a tippeket, nekem rendszerszinten kellene hangerô, Youtube, Udemy, Tidal, Insta. Másik dongle-t érzem az útnak, azok alapján, amit leírtatok.
[ Szerkesztve ]
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
Dida104
tag
Üdv! Shure SE315-öm van. Érdemes-e beruházni a 425-be, mennyiben jobb a hangja, mint a 315-nek?
-
Dida104
tag
A 2 armatúra miatt gondoltam, hogy jobb a hangja, egy kicsit több magas is kellene, mint a 315-nek van. Shure-os hangzásvilághoz közel álló, de több magassal bíró fülhallgatót mit tudsz ajánlani? Nem kell extrém magasátvitel, 14kHz felett már nem hallok semmit. Mindenképpen armatúrásban gondolkodom.
[ Szerkesztve ]
-
stellaz
veterán
Egészen megkedveltem a Comply szivacsot az Etymoticon. Tegnap abban tömegközlekedtem és nagyon jól izolál.
Ma pedig a Buds2 van a fülemben és nyomogoattam össze vissza a metrón, hogy kikapcsoljam az áteresztő módot, mire rájöttem, hogy nincs bekapcsolva, de megy az ANC -
Polllen
nagyúr
válasz gianni85 #91233 üzenetére
Végül köztes megoldásnak vettem egy Moondrop Kato-t, 150 USD/EUR-ra akciózták. Sajnos még nem HD 650 szint felbontásban és természetességben, de az Aria-ról kellemes ugrás. Kicsit kapudrognak érzem.
A felbontás, hangszerszeparáció sokkal jobb az Aria-hoz képest, innen már nem hiányzik túl sok, ami nekem elég lenne 24/7-re. (Lehet nekem is csak hallgatni kellett volna rád és nem sajnálni a felárat az Oxygen-re... Bár magamat ismerve kell a fokozatosság, ki akartam ezt is próbálni.)Amúgy sokkal kényelmesebb a Kato, mint az Aria. Nem nyomja a fülem és szinte észre se veszem, hogy rajtam van.
Az elején megszenvedtem, hogy felraktam rá a legkisebb ?spring? harangot és a basszus egy része nem volt ott. Töredéke annak, amit az Aria tud a legkisebb haranggal, miközben mindenhol azt olvastam, hogy a Kato mélyei rendben vannak. Mindent mindennel kipróbáltam és végül a legnagyobb harang hozza azt, amit szerettem volna. Egy picit világosabb, de sokkal tisztább, precízebb hang. Inkább semleges, mint laid back, de megfelelő párosítással remekül szól.
Meglátom, hogy meddig tudok a fenekemen ülni, mielőtt feljebb lépek.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest