- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-NoVa-
addikt
válasz Polllen #89497 üzenetére
Tripowin Mele, azt nehéz felülmúlni. Azaz nem nehéz, de 300$ alatt mindennek van valami hiányossága, hibája, gyenge pontja, harsány területe. Fölötte nem mindennek, de előfordul... :)
A Mele meg egy egészen koherens kellemes meleg hangú füles, nem unalmas, és egészen jól skálázódik az erősítővel. Gyári kábellel, gyári eartippel úgy ahogy van jó.
Opciósan némi szétszedős tuninggal a Shuoer S12 planar csodás, a driver hátulján kell a szűrőt 400-as sűrűségűre cserélni, a vetőcsőbe meg belevágni egy Etymotic tip belsejét, már csak egy jó kábel és jó eartip kell rá, és ezzel kb érzékeltetem is, mi a baj a 100-300$ közti cuccokkal. Egy Tanchjim Oxygen vagy Mangird Tea 2 már kifogástalan hangban, a Tea2 már nem hibásodik meg olyan könnyen mint az eredeti, de ezek már bőven túllőnek a HD560s-en árban. A Mele simán jó kiegészítő a Sennheiser mellé. -
Polllen
nagyúr
válasz -NoVa- #89502 üzenetére
Köszi!
Igazából a 150-200 usd-t határt tartanám gianni85 ajánlása alapján. És hát persze az is számít majd, hogy mi van használtan. (A tea 2 tetszene amúgy.)
Utána néztem az ajánlásoknak, meg ennek az ársávnak, amiket láttam máshol is ajánlottnak az az Oxygen, Kato, illetve olcsóbban a Starfield.
Utóbbi kettővel van tapasztalatod? Vagy egyébként az 50 és 150 usd-s cuccok között azért nem lesz akkora különbség, mint a fejhallgatóknál lenne?
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
-NoVa-
addikt
A két Moondrop jó, sebességben és részletességben elmarad, de tonalitásban kellemes, de... A lassabb drivert a Mele kellemesen ellensúlyozza az emeltebb basszussal, ez a Starfieldben hiányozhat. Opciósan nálam Újpesten a Tripowin / Tanchjim / Mangird dolgok kipróbálhatóak, meg pl a ThieAudio Legacy 3, hogy legyen képed a célzott árkategóriáról.
A legjobb persze egy jó áron beszerzett korai szériás fekete Oxygen, de az ritkaság. És nem adom
-
gianni85
veterán
válasz -NoVa- #89504 üzenetére
Még emeltebb basszus? Nekem a Starfield kimaradt. Kato után gondolkodtam a beszerzésén, de inkább felfelé indultam, Oxygen, majd FD7. Kato és Starfield graph alapján hasonló tonalitás, és bár nagyon tetszik a Kato az pl. számomra már basszus mennyiségben a határon van, pedig sok elektronikus zenét hallgatok. Nem is értem a basshead-eket, akiknek pl ez kevés és mondjuk sötétebb füleseknél még a magasak is megvágva, kb a basszus elnyom mindent, élvezhetetlen a zene. Ha megállok a Kato-nál, teljesen elégedett lennék, kb egy kezemen meg tudom számolni ahol elégedetlen voltam a “túltolt” basszus miatt. Az Oxygen-be nem tudok belekötni, egyedül a gyári kábel csalódás. Kato-hoz hasonló hangot hallok, cseppet kevesebb és feszesebb basszussal. Mondjuk mióta megvan az FD7 olyan bűvöletben tart, hogy fel is raktam minden mást apróra
-
Polllen
nagyúr
válasz -NoVa- #89504 üzenetére
Köszi a felajánlást! Amúgy szerintem a te ajánlásod miatt vettem megatront.
Ezek a cuccok használtathatóak vele? Az 560S-nek a lelkét is kihajtja 10%-n...gianni85
A Starfield-nél azt hallottam, hogy a teje is kicsit megvan vágva, azért is vacilláltam rajta. Amúgy nekem is egy tws lenne a nyerő, de az fd7 árát nem tenném bele, uh maradok valszeg a vezetéknél...[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Pocak89
senior tag
KZ ESX
BGGR videójában figyeltem fel erre az IEM-re. Az utóbbi időben egyre jobban piszkálta a fantáziámat ez a márka. Úgy voltam vele 19 USD nem várok tőle semmit. A videó alatt is írták, hogy túl sok nekik a basszus, na mondom akkor így érdekessé válik számomra
Gyári kábel használhatatlan nekem és nem a kábel minősége a baj, hanem olyan brutális elcseszett ear hook-ja van, hogy az elképesztő, ráadásul qdc csatlakozó és ott a fülemnél túl rövid az a távolság, ami a csatlakozó és a fül széle között van. A jól bevált tripowin petrichor 2pin kábelemmel viszont már frankó volt. Eartip terén kellemes anyagú amit adnak hozzá, a bal fülembe tökéletesen passzol, viszont a jobb fülembe nem igazán volt annyira jó, de ilyen máskor is szokott lenni nem egyforma a kettő... (A képen spinfit van rajta)
Maga az IEM anyagminősége érzésre teljesen jó. A fedlap az fém, a többi műanyag.
Hang tekintetében nekem olyan mint egy emelt basszusú Mele. Gráf alapján is elég hasonló mondjuk. Nem basshead szint, de tetszik. A többi frekvencia tartományban nem érzékeltem semmi bántót a fülemnek, ahogy a Mele-nél sem.
Kellemes meglepetést okozott, főleg ennyi pénzért.
A dobozán van egy felirat: "Don't forget, the purpose of using earphones is to enjoy music!" Nálam ezt tudja[ Szerkesztve ]
Video games ruined my life!!! Good thing I have two extra lives
-
-NoVa-
addikt
válasz Polllen #89506 üzenetére
Az alsó pár %, vagy impedance adapterrel / ifi IEMatch 4.4-el kitolható az alsó 5%-ról az alsó 25+%-ra a hallgatható tartomány. 50 Ohmos alacsony érzékenységű Ety ER2XR-el jobb a helyzet, de az Oxygen sem túl zajos rajta. 8-10 Ohmos armatúrásokkal felejtős, planarból a Tin P1-el pl egészen jó.
Lassan az előrendelt Prime DAC + RA2Bfe is készül, az első ház nélküli publikus próbadarabokból már kaptak páran a napokban, az minden szinten rátesz pár lapáttal.
IEMből úgy döntöttek, hogy a VE Azure sem lesz limitált széria, 40$-os olcsó DD érdekesség:Kis előzetes a komolyabb nagyon erős mágneses aludómos IEM release előtt.
-
matyi012345
őstag
Sziasztok!
Párom Stagg SPM-235 fülhallgatójának a kábele kidörzsölődött. Megpróbáltam javítani ami végülis sikerült, de nem vagyok biztos benne hogy a másik oldal nem fog így járni, és a tartóssága innentől kérdéses, nem értek hozzá túlzottan. Külön kábelt nem találtam hozzá. Emiatt nem feltétlenül vennénk újat. Ki mit javasolna? Van olyan szaki, aki tud ilyesmit szakszerűen javítani?
-
RobeeK
tag
Sziasztok!
A következőben szeretnék a segítséget kérni: van nekem RHA T20-as fülhallgatóm, azonban kezdi magát megadni, lassan érik a cseréje. Így most informálódnék: tud valaki olyat javasolni, ami hangban ehhez közel áll? Az általam hallgatott zenékkel tetszik a hangja, viszont nem ismerem a piacot, ha jól látom ez már nem kapható, RHA se nagyon.
Köszönöm,
Robi -
Dißnäëß
nagyúr
Sziasztok, tudtok nekem javasolni egy jó ár/érték arányú bogyófülest, ami vonatra/futáshoz/kondizáshoz nem kerget ki a világból ? A fejes nagytesó egy Takstar Pro 82, enyhébb "V" karakterrel az átlagnál, ami nekem nagyon tetszik, valami hasonló, alul és felül csak szolídabban emelőt keresnék szép, tiszta hanggal. Teló hajtaná, Samu S21 + Tidal. Hálás köszönet.
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
V Prime
újonc
Sziasztok, a KZ IEM fülesem kábele valószínűleg helyetelen tárolás miatt egy-két helyen megtört, bizonyos pozíciókban csak a bal füle szól. Annyit már sikerült kihámozzak, hogy QDC a cserélhető kábel fajtája, de a vásárlásnál kicsit elakadtam. Valaki tud mondani egy helyet, ahol olcsón lehet rendelni és gyorsan, biztosan megjön? Az aliexpresstől és társaitól kicsit ódzkodok, volt már vele rossz élményem.
Köszi
V Prime -
-NoVa-
addikt
válasz Dißnäëß #89512 üzenetére
Bonyolítsuk. Az S21-en pont egyel kevesebb lyuk van, mint kéne, szóval pontosan mi is hajtaná? Telefonba dugott dongle, vagy valami BT DAC/AMP? Vagy eleve Type-C csatlakozós bigyót keresel.
Bogyófüles kategóriába belefér a nagyobb méretű over-ear IEM is, vagy csak az abszolút tényleg bogyó kategória, mint a Final? SoundMagic E11-ből akad jack és Type-C kivitel is, elég hasonló a Finalhoz. Mindkettőnek van némi magasemelése, de a bogyók között rengetegnek sokkal több. Eartipből is sok jár hozzá (és érdemes is végigpróbálgatni mert nagyon más minden tippel a hangja). Finom hangzásra ott az Etymotic ER2XR csilliárdért, a BT változata meg még drágábban, viszont az izolál a legjobban a kategóriában. Futáshoz az lehet hátrány is, akkor a Final a nyitottságával nyer, máshol fordítva.
-
kemcso
Ármester
-
-NoVa-
addikt
válasz kemcso #89519 üzenetére
Úgyúgy. A merev neckband félrecsúszik, a laza nyak fölött átvetett drótos BT füleseknél a mikrofon/akku súlya kirángatja a fülből az egészet, erre egyszerűen a TWS való. Annak meg a fél oldal folyton szakadozni fog egy edzőtermi környezetben, főleg futáskor ahol a zsebe előtt állandóan elkaszál a keze, ha nem támogat scalable codecet a Samsungról... Szóval valamelyik/bármelyik Buds pénztárcafüggően. (Mondom ezt Sony bérencként, aki inkább a Linkbuds-t használja S21-el elfogadva az időnkénti esetleges akadozást, és nem kapom fel az asztalról a Buds-t/Liveot )
-
Dißnäëß
nagyúr
Köszi Urak a tippet, de nincs itt semmi bonyodalom: ha 20 évvel ezelőtt tudtam kocogni és hülyére izzadni magam vezetékessel, akkor most sem lesz ez szerintem probléma, legalábbis nem a legelső problémán fennakadó nyápic gen vagyok, sőt, sosem volt a dróttal bajom.
Az S21-es bonyit sem értem, USB-C -> jack átalakító van hozzá, tehát jack-es eszközt hajt meg a telefon USB-C-ről, ez az előző Honor 20-asommal is gyönyörűen ment, ezzel is, nem látok problémát a csatlakozók csökkent számában. Ráadásul eléggé szorul a jack, nem az a szétjövős. Tök oké nekem.
Csak olyan fér bele, ami a hallójáratomba megy bele, szóval semmi kilógás, semmi fülre rögzítés vagy mögé rögzítés, szimplán betolom a fülzsírba, ha értitek.
Sony volt az előző, 3 méretű szilikonos cserélhető mérettel, a középső pont ideális volt.. csak elhagytam valahol .. strandon, hotelben, nem tudom merre. Majdnem jó volt hangra. Majdnem. Egész tűrhető... Gondoltam, megkérdezem, mi az eggyel fentebbi lépcsőfok a Media Markt kassza elé kitett Sony-Philips-egyéb kínálaton kívül (vagy abból akár).
fericske köszi Neked is.
Ha csak úgy simán natúrban kilóg a kábele a fülemből és megy le, tökéletes.
Mondom, a 6-ezer vagy mennyi Ft-os Sony-val tökéletes futósélményem volt.[ Szerkesztve ]
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
peppe79
senior tag
Sziasztok!
25e ft-ig melyik on-ear bogyók most az ajánlottak? Elektronikus, hiphop zenére lenne, és fontos, hogy jól illeszkedjen, ne potyogjon ki az ember füléből, és normális vezetéke legyen, ami nem törik meg.
-
tomazin
veterán
Sziasztok!
Megint elhasznalodtak a fulesek es ahogy nezem az osszefoglalo ezen resze nem valtozott.
Kb 1,5eve vettem a kz ed9 helyett:
2 xiaomi piston kulonbozo eladoktol
Ezaudio d4
Rock zircon nanoA rock fel evet birt, az ez meg birja, a xiomik pedig iszonyat gagyik, alig hasznalva is elhullottak (meg iszonyat 1palcas erzetuk volt, pedig direkt rendeltem egy dragabbat is)
Viszont hangzasban az ed9 jott be a legjobban, de annal meg valamiert ugy dontottek, h a mikrofont nagyon messze rakjak a fulestol, igy az kiesett, mert kell telefonalni/meetingelni is (meg azok birtak eddig a legtovabb) es annal oda kell tartani a szamhoz...
Tudtok esetleg valamit ajanlani most ami a kzhoz hasonlo mélyet tud es hasznalhato a mikrofonja is? Alis rendeles nem problema.
Elore is koszi -
Pocak89
senior tag
LETSHUOER Z12
A múltkor egyre jobban gondolkodtam, hogy ki kéne próbálni egy planár fülest. Amekkora planár őrület van az elmúlt időben engem is egyre jobban kezdett érdekelni. Az S12 volt a kiszemelt, a rengeteg ajánlás, pozitív review, ár/érték alapján, viszont egy nagyon aggályom volt vele kapcsolatban, erről majd később. Aztán láttam a múltkor a Hifigo-nál, hogy lesz Z12 kiadás. Na mondom ez volt itt a jel, hogy meg kell lépnem Rögtön első nap amint elérhető volt megrendeltem.
Maga az IEM tök jó fém házas, nagyon kényelmes, (itt nálam azért szoktak lenni problémák más fülesekkel), a kábel a legjobb gyári kábel amihez eddig szerencsém volt. Egy apróság vele, az earhook nekem magas kicsit. Viszont az a tartó tok amit adnak hozzá, hát az olyan kicsi nem lehet ezt normálisan abban tárolni.
Hang tekintetében ért a legnagyobb meglepetés. Ami miatt féltem tőle gráf alapján az a nagy emelés a magasabb tartományokban. Ez egy érzékeny pont nálam. Gráf alapján több mint a Fiio FHE-ben ami már sok volt nekem, itt viszont érdekes módon semmi problémám sincs. Lehet csak a BA driverrel van problémám vagy nem tudom. Nem érzek semmi visítást, fémességet, nem akar egy kést döfni a fülembe. Közepet nem érzem, hogy hátra lenne nyomva. Basszus tekintetében tisztában voltam vele, hogy nem lesz annyi mint amit szeretek, de most itt nem is a bassheadség volt a szempont. Ennek függvényében viszont élvezhető nekem is. Persze ha eq-val adok neki mélyet akkor nagyobb vigyor van az arcomon Ami viszont meglepő volt, hogy bizonyos számoknál ahol erősebb sub van a Z12 is olyat odarakott, hogy csak pislogtam.
Power viszont kell neki. A többi fülesemhez képest legalább 2x akkorára kell állítanom a hangerő csúszkát.Video games ruined my life!!! Good thing I have two extra lives
-
-
steewcv65
őstag
Sziasztok!
Keresek olyan fülest, ami asztali pc-vel tud működni és usb adapterrel rendelkezik(vezeték nélkül).
20-30e ft-os kategória érdekel ,ha van ilyen,csak játékra használnám, ezért szükséges a mikrofon is
Remélem van ilyen ?????????#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
gianni85
veterán
válasz steewcv65 #89531 üzenetére
Nem hiszem, hogy manapság lenne ilyen, annyira rétegigény. Vagy fejhallgató/headset, vagy wireless earbud irányba ment a szcéna. Előbbieknél találsz usb bluetooth vevővel termékeket, utóbbinál ki kellene még egészíteni egy külön bluetooth egységgel, ha nincs az alaplapodon.
aztán lehet mégis van valamilyen termék, de érdemesebb a vezeték nélküli topikban megkérdezni (lehet nincs kiemelve, de van külön topikja)
[ Szerkesztve ]
-
kemcso
Ármester
válasz steewcv65 #89531 üzenetére
Ez a vezetékes fülhallgató topik, így a vezeték nélküli nem tartozik ide. Játékra szerintem a zenére való vezeték nélküli BT-s nem lesz jó, mert van vmennyi késleltetése. Én a gamer cuccoknál nézelődnék és ott is nagyon utánanézve, hogy ne legyen késleltetése (használnak wireless fejest esportolók is, szal létezik megoldás rá)
[ Szerkesztve ]
-
laleeee
őstag
válasz -NoVa- #89538 üzenetére
Nem rossz. Szép, nagyon jó a forma, a Melével elllentétben képes tisztán szólni, meglepő a jól pozicionált szinte holografikus 3d hangszínpad , fürge kis driver , szubbasszus fókuszú, sajna hiányzó midbass-slammel, az alja néha puha és súlytalan, százszor értelmesebb mint az Olina, habár nem hiszem hogy ezeknek a hangolásához bármi köze lenne a hbb gyereknek, azonkívül hogy a nevét adja hozzá. Néha kicsit fémes timbre, egy kis magas-szikra nem ártana, de legalább nem fárasztó..
-
törölt tag
hi!
tonkrement a fulesem es kene gyorsan egy fulhallgato.
media markt-bol, legolcsobban, amit mar erdemes megvenni.
hangerogomb, mikrofon stb. nem kell.[ Szerkesztve ]
-
-NoVa-
addikt
Ritka pillanat, egy kölcsönkapott FiiO, ami "de" nélkül tetszett. FD7. Nincs gyenge pontja, kényelmes, formára, kinézetre is jó, a kábele súlyra, puhaságra, tapintásra a kedvenc Kinera-mhoz hasonló.
Nagy beryllium DD kicsit finomabban szűrve, mint a Periodic BE, vagy az YBF, nem billen át bántóba a magasa harsányabb zenéknél sem. Valahol félúton van a Tanchjim Oxygen és a Periodic BE között, a természetességéből csak kicsit áldozva az extra energiáért.
-
-NoVa-
addikt
válasz laleeee #89545 üzenetére
Egyszerű, pici, nagyon mélyre megy a hallójáratban, nagyon jól izolál (-35 - -42dB nagyon nem gyenge dolog, egy 3M Peltor ipari fülvédő -27dB), és az az egyetlen BA is képes telt alsó tartománnyal tisztességes átható mélyekkel szólni annak ellenére, hogy ez a gráfján nem látszik.
Koherens és élethű hangja van, ebben csak az RSV/EJ07 jobb, de azok sokkal. Részletes, de nem a nagyokkal összemérve, visszafogott, de nem tompa, minden a megfelelő helyén a megfelelő súlyban van jelen. Nem harsány semmivel, nem túloz, nem súlytalan, egy nagyon vékony kellemes határvonalon egyensúlyoz, amit nagyra értékelek. Pont annyi hiányzik belőle az RSV-hez képest, hogy nem ránt ki a környezetemből egy előadásra, zenét hallgatok, és nem zenét élek meg. Vagy más szavakkal a felvétel felvétel marad, nem élő előadás, ami munka közben már zavaróan elvonta a figyelmemet, azokat meghagyom dedikált zenehallgatós időre
Kellemes tere van, nem gigantikus, de pontos. Az egyetlen negatívuma a kábel, kicsit mikrofonos hatású, mozgásban nem az igazi. Az ER4 prémium kábel pont ezt oldaná meg jó pénzért, majd körbenézek mi a választék.
Ha rangsorolni kéne, a Tanchjim Oxygen és a Mangird Tea fölé tenném kicsivel. A Tea nagyobb atmoszférát teremt, de a hangszíne szétesettebb, az Oxygen kényelmesebb, hangban közelebb áll hozzá, de az ety armatúrája gyorsabb, jobban elkülöníti a részleteket, mint az amúgy remek DD. Tekintettel arra, hogy ez Amerikai cég, olcsóbb is, QC terén is megbízhatóbb, hazai terjesztő is akad természetesen csilliárdért, egyértelműen ajánlom mindenkinek, akinek bírja a füle, és nem U, V, L karakterű intenzívebb dolgot keres.
-
Tulku
veterán
válasz -NoVa- #89546 üzenetére
Azzal az izolációs értékkel roppant módon óvatosan bánnék...
Hiába a dupla-tripla gumiharang, egy CIEM ahol nem csak a hallójárat van teljesen kitöltve anyaggal, hanem a fül külső része is igen izolált (ha egyszer felveszel egyet érezni fogod az izolációs különbséget...azonnal) na ott írnak 30 dB-t...
20 dB csillapítás már elég erőteljes, szerintem a 30 dB csak úgy elérhető, ha a fül külső része is csillapítás alá kerül (CIEM - spec hallókészülék).
[ Szerkesztve ]
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Ubuntu Linux
- Peugeot, Citroën topik
- Autós topik
- Milyen program, ami...?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Stellar Blade
- Motoros topic
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Makulátlan állapotú IPhone 14 128GB Starlight színben/Garanciás 2026.08.11-ig / Beszámítás van
- Apple Watch Series 6 40mm RoseGold Színben
- AMD FX-8800P integrált procis minigép.
- Eladó AMD Mini-ITX félkonfig(Asrock B450, AMD 3400G + gyári halk hűtő, 16GB Kingston)
- DELL OPTIPLEX7010 SFF/i5 3470/16GB DDR3/Intel HD Graphics/240GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest