- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolya1973
aktív tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan naiv kérdésem lenne,teljesen hülye vagyok a témához.....
Egy Aiwa discmenhez keresek pántos fejhallgatót olyat ami szól is mert amik itthon vannak azokkal csak sutyorog.
Milyet ajánlanátok? -
Arcképgyáros
-
Tulku
veterán
válasz Dr. 444Hertz #90104 üzenetére
Szerintem nem...
Tehát fülest keres...
A kérdés, hogy a füles-e a ludas egyáltalán...
Illetve a régi fémpántos fülesek már nem igazán elérhetőek, ezért szólni kellene Mcfly-nak, hogy a maestro ugorjon a kocsival a téridőben -
psanyika
csendes tag
Iphone 13-hoz,melyik Ve Monk V2s lenne a jó választás?
-
-NoVa-
addikt
válasz zolya1973 #90107 üzenetére
Az érzékenység is fontos. Gyenge forrásról magas ohm számú, de nagyobb sensitivity-jű izék még szólhatnak hangosan, max erőtlenül puffog a mély meg elmosódnak részletek, szóval valami 110dB vagy magasabb sensitivity értéket keress, 32 Ohm vagy alacsonyabb ellenállással.
-
zsirimiri
csendes tag
Sziasztok!
Tin Hifi T2 milyen választás lehet? Esetleg 10ezer forint körül létezik jobb opció?
Köszönöm -
stellaz
veterán
Koss PortaPro fémpántos ma is és még jól is szól, csak baromira kihallatszik belőle minden. És annyira teljes jó, könnyű, kényelmes és tartós megoldás, hogy fel nem foghatom mire fel csináljál a ropiként törő műanyag pántokat, Szerintem legyártani sem olcsóbb,
[ Szerkesztve ]
-
phain
tag
Sziasztok !
A gyári apple iphone füles után vettem egy JBL T210-et, de számomra nemhogy borzalmas, de rendesen megváltásnak érzem visszagondolva a gyári apple fülest.
Mit lehetne érdemes kipróbálni ha a JBL T210 nem jött be ?
Iphone hoz lenne hasznával főként sprotoláshoz és ami az elvárás az egy gyári apple fülesa szint vagy picivel jobb.
Előre is köszönöm ha valaki tudna ajánlani valamit -
kemcso
Ármester
válasz zsirimiri #90117 üzenetére
Attól függ mit keresel laleeee basshead, valszeg az ajánlott füles is mélyben igen erős (nem ismerem az adott típust).
Nekem egy T2 Plus van, sztem nagyon eltalált a hangja, jó a tere ár/értékben amikor vettem jobb ajánlat nem volt. Én a kiegyenlített hangzást szeretem, de ezt direkt úgy vettem, hogy legyen benne picit több mély (főleg edzéshez kell)
-
zsirimiri
csendes tag
válasz kemcso #90118 üzenetére
Mindenképpen szeretem ha a mély hangsúlyos, viszont azt nagyon nem kedvelem amikor az rányomja a bélyegét az egész hangzásra és ilyen tompa, nyomott hang lesz, melyben elvesznek a részletek. Azt olvastam ennél a modellnél a basszus előtérben van(QKZ), a T2-nél viszont vissza van szorítva és a magas hangokra van fektetve a hangsúly, már-már túl is vannak tolva..
-
Pocak89
senior tag
válasz zsirimiri #90119 üzenetére
A QKZ HBB basszusban gazdag, de nem egy vad basshead füles amiben semmi más sincs csak mély. Amit észrevettem viszont, hogy múltkor írtam, hogy én kábelek között IEM esetén nem hallottam még olyan különbséget amire felfigyeltem volna, na ez megváltozott. A rendelt Nicehck kábellel a QKZ úgy szólt, hogy azt hittem elromlott a füles. Na ott elvette a magasokat és az egész hangkép olyan nyomott volt. Gyári kábellel nem próbáltam ki, nem tudom azzal, hogy szól, mivel annak már a kialakítása is olyan, hogy biztos nem passzolt volna rám, na meg ha vannak jobb kábeleim akkor...
Video games ruined my life!!! Good thing I have two extra lives
-
kemcso
Ármester
válasz zsirimiri #90119 üzenetére
Azt tudni kell, hogy a kiegyenlített hangzás a többségnek mélyhiányos. De ettől még nincs visszafogva bennük a mély. A T2 plusnál sincs visszafogva a mély, sőt, de ettől egy basshead-nak kevés lesz benne. Tök viszonyítás kérdése, ezért kell tudni, hogy mit keres vki
-
Pocak89
senior tag
válasz zsirimiri #90122 üzenetére
Én nagyon szeretem, pedig aztán jóval drágább füleseim vannak, de ez mégis betalált nálam. Jelenleg ezzel a kábellel használom: [link] de használtam előtte ilyennel is: [link] Itt a kettő között nem vettem észre hangbéli különbséget.
-
Pocak89
senior tag
válasz zsirimiri #90126 üzenetére
Egyrészt csomó kábelem van, mert a gyári kábelek nem tetszettek. Másrészt a QKZ gyári kábelének a fül mögötti merevítése számomra nagyon fura alakú. Nem próbáltam ki, de hogy ez nekem nem lett volna kényelmes az biztos. Továbbá a gyári kábel QDC, tehát süllyesztett csatlakozós, a másik kábelem meg sima 0.78 2pin és ahogy láthatod is a képen ezáltal hosszabb és így nekem a fülemnél pont jó a hossz.
-
Lacerta
aktív tag
válasz Lacerta #90099 üzenetére
Végül behúztam egy ilyet.
Balanced vezetékeléssel a Monk cuccok ( meg az összes többi itt ajánlott, aminél van balanced változat ) is minimum 30 dollárra kúszik fel, ezt meg feketepéntekkel-kuponokkal be tudtam húzni 35$-ért. Meglátjuk, mit hoz majd élőben.
Köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
-
-NoVa-
addikt
Planár, 14.8mm, és szerintem nálad rendes mérőkörnyezetben kiderülnek csúnyaságok róla, most egy nagyon nem finomkodó, sziszegő felvételekkel kissé könyörtelen basshead P1 Még alakul ez, ma már nem nyúlok hozzá, csak hallgatom vigyorogva.
Valahol a V8 és a mostani állapot között félúton lesz az ideális. -
gianni85
veterán
válasz -NoVa- #90129 üzenetére
Talán most már bejáratódott a pro… néha kicsit visszavennék a magasokból de egyelőre még jó így. Azt a cső illesztéket kihagynám, ha lehet, mert azzal baromi kényelmetlen hosszú távon a fülemben.
Na meg valszeg addig nem nyugszom amíg ki nem próbálom a hook-x -et, aztán lehet utána érdektelen is lesz az s12 -
gianni85
veterán
válasz gianni85 #90136 üzenetére
Korrigálnék. Egyszerűen csak annyi lesz, hogy elég könyörtelen így gyárilag a rosszabb felvételekkel, és néhol kijönnek olyan idegesítő hangok amit a dinamikus füleseimmel nem hallottam. Ahol jó a felvétel, ott minden rendben. Nem emlékszem hasonlóra a moddolt s12-nél, de az meg unalmasabb jószág
-
_csocso_
senior tag
Sziasztok! Nem tudom, hogy jó helyen járok, de csak ezt a vezetékes fülhallgató topikot találtam. Van egy ( Jays Five ) vezetékes fülesem, jack-el ill. hangerő léptetővel. Kérdésem, hogy tudom ezt használni Type C átalakítóval modern telefonon a funkciók megtartásával, vagy akár nélküle. Kerestem átalakítókat, volt amelyikkel működött, viszont az FM rádió ( nekem fontos lenne ) nem működik. Azt az üzenetet írja, hogy használjak analóg Type C fülest. Van rá megoldás, vagy felejtsem el a használatát? Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=teRMe7DA1Lk -ha vki még nem látta volna
-
-NoVa-
addikt
A mai hallgatós programom erős volt. Laleeee custom 7BA és G7.
Kezdem a G7-tel, az nagyon az én ízlésem szerint szólt. Suborientált, tiszta, kiterjedt és magával ragadó. Egész pontosan olyan, mint az EJ07, csak a DD áthatósága helyett a BA tiszta definiált részletessége szólt alul, és az elektrosztatukusok visszafogott finomsága helyett az armatúrák szabadabban engedett kiterjedtsége és energikussága szólt felül. Egyértelműen kifogástalan koherens és hibátlan hang, megvan benne minden, amit az EJ07-ben és az RSV-ben szeretek... Azaz nálam most simán ez a 3 IEM helyezkedik el a top 3 listámban, és nem rakom sorba őket.
És akkor a Laleeee-edition. Midbass központú, finom, gyönyörű közepekkel, óvatos, hosszan hallgatható hang, nagyon élvezetes energiával megmozgatva. RSV egy lépéssel hátratolt vokállal, energikusabb középméllyel, finoman lecsengő magassal, elektronikus zenére optimalizálva.

Nem fér fel nálam a dobogóra, de egy lényeges apróságot hozzá kell tegyek. Az EJ/RSV valóságot képez le, ottlétélményt ad, előadást hallgatok rajtuk. Nem annyira kifinomultan, mint a Meze Empyrean egy hozzá reszelt elképesztő rendszerről hajtva, de elég jó közelítéssel.
Ezeket kipihent, nyugodt ellazult állapotban öröm elővenni. És nem ezeket használom a legtöbbet.
Tulku mosolyogva állapította meg a VE Asura 3.0FE earbudomról, hogy mire emlékezteti nagyon. RSV egy lépéssel hátratolt vokállal, energikusabb középméllyel, finoman lecsengő magassal. Nem feltétlenül valóságot próbál reprezentálni bármi áron, bulit csinál :)Levonhatok két tanulságot:
- Jól gondoltam, hogy a forrásom most a legszűkebb keresztmetszet, a Cayin szebb, definiáltabb teret rajzol, mint a telefon + Gryphon kombó. Nem most fogok upgradelni, de látom az utat.
- A kutya jó arc. -
-NoVa-
addikt
válasz _csocso_ #90140 üzenetére
Egy Abigail dongle a mikrofont kezeli, a gombokat talán nem. 10/12$ a legolcsóbb opció Monk Smoke alap/mikrofonos változattal, + posta.
-
Tulku
veterán
válasz -NoVa- #90141 üzenetére
Alapvetés számomra ilyen esetekben, hogy nagyágyút ne hallgassunk meg, főként ne záróakkordként, mert az biza mindent visz...
Persze nekem nincs olyan zenei memóriám mint egyeseknek, de egy Empyrean azért ki tud ütni jó pár pozitív füles élményt, már csak a fejes mivolta miatt is....az meg hogy az emberfia elépakol minden földi jót, csak tetézi a káoszt....
Legközelebb akkor hozd magaddal az általad szuperlatívnak ítélt füleseket és én arra fogok gyúrni, hogy összevessem hangilag a G7-el...
Illetve ha rá bírom venni magam, akkor talán csinálok egy univerzális G10-et is... -
-NoVa-
addikt
Ha nem is ütötte ki (túl jól megjegyzek egyes hangokat), de megadta az irányát a kirakósnak, mit hiányoljak honnan A csörgőket annyira konkrétan elhelyezhetően szólni még nem hallottam felvételről. Az irány és a kiterjedés megvan az EJ-ben is (az elektrosztatikus), vertikálisan ott is van még mifelé menni.
Még ez a budom állt a legközelebb talán az élményhez, de szintén síkabb, jajj. Drága lesz ez még
-
tomazin
veterán
Vegigolvastam vagy 3oldal hozzaszolast, de sajnos nem talaltam olcsobb inear megoldast (10-15usd magassaga). Tudtok segiteni mi most az ajanlott? Elore is koszi
(Mod:Mikrofonos kell mindenkepp)
[ Szerkesztve ]
-
funkmester
aktív tag
Udv.
Lassan cserelni akarok fulest. A jelenleginek vekony a kozepe.
Etymotic-t neztem ki.
A dinamikus es az armaturas fulesek hogyan kozvetitik az enek hangokat altalanossagban? Armaturat nem hallottam még, nem tul fémes vagy vékony a hangjuk a kozepsavban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest