Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz hobbyone #33799 üzenetére

    Hú, köszi, ez kiadós olvasmány, és rengeteg lehetőség, csak most éppen nincs itthon sem zsugorcső, sem hármas harang. De majd lehetőség szerint kipróbálom. Még a Klipsch féle szilikon tűnik egész jó megoldásnak átalakítás nélkül, elvileg a kompatibilitási táblázat szerint jó rá. Sony zöld belsejű van itthon, csak most nem tudom mivel rápasszintani egyelőre.
    A szivacsok közül eddig amiket próbáltam az a Bw M4-hez kapott szürke kicsit szügletes szivacs volt, és amit a 215-höz adtak ilyen simább felületű fekete, de egyik sem volt igazán kényelmes. Comply-bólnéztem a Comfot sorozatot, ami majdnem olyan alakú, mint egy szilikon harang, csak 20$-ért majd szerintem később kísérleteznék vele, ha ezek nem váltak be.

    Ati1979: Úgy lehetne, hogy mondjuk adunk pontszámot minden fülesnél a hangminőségre (erre akár súlyozottan többet is, például felbontásra, térre, stb), a kényelemre/izolációra, és anyagminőségre, majd ezt a pontszámot összesítve kapunk egy értékelést számot, ami képviseli az adott fülest. Úgy lenne jó, ha egy nyitott skála lenne, mert így nem az van, hogy 10-et nem adunk, mert tökéletes nincs, viszont akkor mire kapjon valami 9-et, meg ilyenek.
    Szóval kinevezünk egy fülest, mindegy melyiket (bár olyat kéne, amit sokan hallottak), és arra adunk egy pontszámot, a többi pedig ehhez képest relatív lenne. És az elkövetkező füles találkozókon lehetne bővíteni a listát újabb fülesek pontozásával.

    Speeedfire: Pedig van azért még ott hely a fülhallgatóknak. A jelenleg hangzásban legjobbnak tartott telefonok simán nem tudnak kihajtani egy 20-30-ezres fülest sem már, pedig ez még közel sem a teteje.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák