Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shufny

    őstag

    válasz Bici #11450 üzenetére

    100 alatt most nagyon úgy néz ki, hogy az Xcape -nél nincsen jobb (őrült akciókat és használtpiacot kizárva). Egyébként ennyire jó a mélye? Nincs nektek olyan problémátok utcán, hogy a zajok elnyomják a mélyeket? (elsősorban pl. busz) Tegnap próbáltam az M1 -et, aminek nincs kevés mélye csöndben, de utcán eléggé fel kell hangosítsam, hogy ne nyomja el nagyon az utcazaj. Még próbálkozom vele, mert nem igazán találtam még meg, hogy hogyan jó ez a biflange. Lehet, hogy nekem túl nagy az az egy, amit adtak hozzá. :(

    Nekem elsősorban ez a problémám. Nagyon érdekel a DBA-02 meg az Xcape, csak nem tudom mennyire lenne ezzel bajom. Na meg a Fischer -nél abban se vagyok biztos, hogy nem lenne probléma az illeszkedéssel... meg nem is használnám eleget valószínűleg, hogy megérje az árát. (nem beszélve arról, ha ellopják/elvesztem/találkozik egy macskával)

    $100 alatt van ECCI PR401, amire kiváncsi leszek, hogy hogyan teljesít. Ez viszont inkább az M3 ellenfele, így max a többieket érdekelheti, nem téged. Persze ebben az ütemben bármikor jöhet valami alulárazott nagyágyú, szóval majd visszatérünk rá, ha vásárolni akarsz. :)

    MMA87: MX470/471 , de foglamam sincs, hogy neked mennyivel lenne jobb mint az 560.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák