Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    Gondolkozom rajta, hogy szerezzek egy XMOS-t a laptop és az Edifier R1600T közé, mert jelenleg csak úgy össze vannak dugva, de ez nem is annyira kényelmes (a jack aljzathoz ha hozzáérek, rögtön sisteregni kezd), meg azért az integrált hangkártya sem feltétlen olyan királyság. Illetve lehet, hogy a közeljövőben jönne a képbe egy PS4 is, és akkor ahhoz is tudnám használni akár.

    Ha jól nézem, akkor az XMOS önmagában csak transzport, és ha a hangfalra szeretném kötni, akkor ahhoz kell még bele egy DAC modul is?

    Amit így hirtelen találtam, az egy ilyen: [link], ezen van USB és optikai bemenet is, illetve egész gusztusosan néz ki, bár nem tudom mennyire minőségi. Alkatrészek/felépítés alapján esetleg valakinek van véleménye róla? Mondjuk nem olyan olcsó, ennek inkább a fele körül nézelődtem volna, de annyiért csak lapokat találok leginkább, én meg nem igazán tudom szerelgetni sajnos. Illetve még van egy ilyen: [link], de ennek az árában nincs benne az USB XMOS modul, így nagyjából azonos árra jön ki a kettő.

Új hozzászólás Aktív témák