Hirdetés

Hirdetés

  • Shadows of Doubt teszt

    gp Vajon mennyire – és meddig – lehet szórakoztató egy véletlenszerűen generált detektíves játék? Végtelen mélységű összeesküvések várnak vagy csak felületes ügyek? Kinyomoztuk, mit is kínál ez az ambiciózus indie projekt!

  • A gépház modding sötét oldala. (rewrited)

    lo RGB? Világítós ventik? LCD kijelző a gépházban?Biztos láttál már ilyet és lehet, hogy használod is de utána néztél,...

  • 90 wattal tölt a Xiaomi 15

    ma Októberben tarthatja a márka a kínai bemutatót, hogy meglegyen az első Snapdragon 8 Gen 4-es telefon címe.

Új hozzászólás Aktív témák

  • .DLL

    veterán

    válasz .DLL #38274 üzenetére

    Ami még igen komoly, hogy milyen gyors az Impact Twin, ha vége van egy hangnak, akkor ott vége, tisztán és pontosan, ha alatta szól valami halkabb rész vagy háttér, az egyből tisztán hallható, nincs elkenődés, összecsúszás, és ezt is most érzem először ilyen tisztán. Apropó háttér. az valami gyönyörűen "látható" mindig, szép lecsengésekkel visszhangokkal, transzparens az egész. A mély tartomány is hihetetlen jól követhető, ez megmutatta hogy még dolgoznom kell az én DAC-omon, hogy kicsit kottázhatóbb és pontosabb legyen.

    Viszont a tere az olyan kicsit lapos, nem annyira izgi; s talán a középtartomány sem olyan gazdag, ebben a kis Mytek jobb volt (néhány zenénél azért ez előjön, van amiben ez tetszik jobban, van ami azon szólt jobban, az I.T. kicsit válogatósabb) minden más tekintetben nagyon jó. Az én ízlésem még egy kicsit erősebb mélyet elviselne (bár egy DT880-nél sötétebb hangú fejessel szerintem semmi probléma nem lenne).

    [ Szerkesztve ]

    (P.H.)

Új hozzászólás Aktív témák