Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .DLL

    veterán

    válasz gnroach #36292 üzenetére

    A Presenter 2-t ismerem behatóbban, és az X-szekeres azon változatát (talán már a visszacsatolt) amelyik találkozón volt. Ár/érték arányban nagyon jók. P2-t én alap esetben LM4562 vagy LME49720műveleti erősítővel ajánlom, de sokféle op.amp-al lehet még próbálkozni, pl. lágyabb, vagy részletezőbb hang érdekében. Most Panda amp-ot használok, ez lágyabb, mélyebb karakter, de részletességben is jobb. Állítólag Invertory kategória, de azt még nem hallottam.
    Az X-szekeres (azon változata) meg egy állat, nagyon precíz, nagyon transzparens, csak ilyet hallva érti meg az ember mit jelent az, hogy "mélyen belelátni a zenébe", amikor letisztul a tér. Persze ehhez olyan DAC is kell, ami első körben ki is adja a megfelelő információkat.
    Vodkaboly legutóbbi "ortho-faló" csöves erősítője is nagyon tetszett, a kis Smela-val nem hittem volna, hogy ilyet tud zenélni, nagyon tisztán szólt. (de azért ott is volt előtte egy Impact Twin :K ).

    Hát nagyjából ennyi amit el tudok mondani, (kérem kapcsojjaki) de a topik keresőjét használva megtalálhatod mások véleményét is. ;)

    [ Szerkesztve ]

    (P.H.)

Új hozzászólás Aktív témák