Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kNG

    senior tag

    válasz bkercso #106862 üzenetére

    Igazából ez az e10k olympus 2 egy tök régi "gyufásdoboz". :) Nem tudom hogy az újabb cuccaik hogy szólnak, engem a K9 AKM érdekelt még, de ahelyett végül Mojo 2 lett, hátha egyszer elkezdek IEM-ezni.

    A következő láncok okoztak/okoznak maradandó élményt:

    Samsung mobil töltő + Hama fibre optical - Chord Mojo 2 - HD600

    FiiO e10k Olympus 2 - JDS Labs Atom - HD600

    MFA AMP + MFA DAC (AD827) - K712 PRO (aztán ezzel később variáltam, de valahogy az első felállás volt az igazi).

    A fenti 3 lánc közül az első kettőben nevetséges párosítások vannak, és mégis az hozta el a csodát. A hegedű màr nem csak szólt, "sírt", a saxofon nem csak szólt, hanem "buján" szólt, a zenék nem csak szépen szóltak, hanem atmoszféra teremtődött.

    Az első MFA+MFD összeállítással (AD827) anno a Disco Elysiumot játszottam végig (nagyon jó a zenéje, érdemes rákeresni), végig libabőrös voltam.

    Egyszerűen eljutottam odáig, hogy ha sikerülni fog eltalálni egy láncot, foggal-körömmel ragaszkodni fogok hozzá, nem szeretnék majd javítani rajta, mert nem valószínű, hogy tudok.

    MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)

Új hozzászólás Aktív témák