Hirdetés

  • A KINGPIN kártyák visszatérnek a PNY égisze alatt

    ph Ez sajnos azt jelenti, hogy ezzel a fémjelzéssel már alaplapok sem jönnek majd az EVGA-tól, de a high-end GPU-k elkötelezett hívei dörzsölhetik a tenyerüket.

  • BYD Atto 3 menetpróba

    ma Ez kéne legyen a kínai slágertermék az európai piacon, mert tágas, olcsó és elég modern is. De adódnak kompromisszumok.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz lugosi #36472 üzenetére

    Nekem is ajánlották az MPB-t, mikor X-T3 vázat kerestem és ez lett volna mind közül a legdrágább opció (de akkor euró is 430 volt, nem 395), de fontos, hogy ők bevizsgált és állapot szerint osztályozott cuccokat árulnak 6 hó jótállással, és a mellékelt fotók ténylegesen az eladó motyót ábrázolják.

    Itthon 300-330k között mennek az X-T3 vázak. Az MPB-n most állapottól függően (good condition, excellent condition, like new condition) 323 és 377 ezer forint közé jön ki napi árfolyamon. A besorolás az esztétikai állapotra utal, mechanikailag mindnek kifogástalannak kell lennie.

    Ha most keresnék X-T3 vázat, lehet elgondolkoznék az MPB-n, mert most a kevésbé szar EUR-HUF árfolyam mellett teljesen élhető árak vannak, akinek kell az a 6 hónap gari, korrekt összeget fizet rá magyar árakhoz képest és várni sem kell, ami fent van, azonnal kosárba tehető.

    Mondom ezt a fórumtársnak is, aki éppen nézegeti őket (de az X-T2-re is lehet ránézni, de a fejlettebb AF rendszer miatt én is a T3-at ajánlanám).

    Objektívből én is ránéztem néhány darabra és elég nagy a szórás, hogy van-e értelme onnan venni. A Sigma 56mm f/1.4 itthon újonnan 160k 3 év garival, ők meg 6 hónappal akarják rám sózni ugyanennyiért, de a Fujifilm XF 56mm f1.2 már 204k, ami a 6 hó garit nem nézve is egész jó ár és amúgy hegyekben áll náluk az eladó példány.

    A kifutó/kifutott darabokra jobban megéri rámenni. Az éppen futó modellek viszont tényleg lehetetlen árakon vannak.

Új hozzászólás Aktív témák