- Karácsonyfaként világíthat a Thermaltake új CPU-hűtője
- Az USA vizsgálja a RISC-V kínai terjedésének kockázatát
- Kicsit extrémre sikerült a Hyte belépője a készre szerelt vízhűtések világába
- Egészen nagy teljesítményspektrumon fedné le a mobil piacot az AMD
- Kihívás a középkategóriában: teszten a Radeon RX 7600 XT
- SSD kibeszélő
- Bluetooth hangszórók
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- OLED TV topic
- Kicsit extrémre sikerült a Hyte belépője a készre szerelt vízhűtések világába
- Micro Four Thirds
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
-
Karácsonyfaként világíthat a Thermaltake új CPU-hűtője
ph Az ASTRIA 600 ARGB ráadásul a hűtési teljesítmény szempontjából sem szégyenkezhet.
-
Agyi chipes gyártóba fektetett a kriptocég
it A Tether 200 millió dollárt fektet a Blackrock Neurotech agyi chipes vállalatba.
-
Premier előzetesen a Gray Zone Warfare
gp A mai naptól hivatalosan is elrajtol a játék korai kiadása PC-n.
-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
#82860288
törölt tag
Garnéla - gyömbéres, chillis, mézes
Nem írok pontos mértéket, mert minden ízlés szerint. Én egy nagy fej hagymát kockáztam fel 2-3 gerezd fokhagymával, majd olajon üvegesre pirítottam (aki akar tehet bele kis vajat is).
Fagyasztott garnélát használtam (Lidlben van 3 féle is), addig kell közepes lángon pirítani, míg rózsaszínű nem kezd lenni, néhány perc mindkét oldalra elég. Utána mehet bele kis víz (nem kell sok, mennyiségtől függően 1-2 dl) vagy hús alaplé és ilyenkor mehet bele a fűszer is, só, bors, gyömbér, chilli ízlés szerint. A mézet a végén tettem bele, mert sűrít és folyamatosan kóstoltam, inkább legyen benne kevesebb fűszer / méz, minthogy valamelyik túlsúlyban legyen. Mire megfől a tészta, ez is készen van.2-es verzió lehet a paradicsomos, én abba tettem bazsalikomot és rozmaringot.
Vöröshagyma krémleves kókusztejjelEz 3-4 nagy adagra elég. 5 fej nagy vöröshagymát és 4-5 fokhagymagerezdet lepirítottam üvegesre, az nem baj ha kicsit meg is barnul. Ekkor mehet bele víz vagy hús alaplé, nem kell sok, épphogy csak ellepje és lehet rotyogtatni kb. 10 percig. Utána én botmixerrel összeturmixoltam és ekkor ment bele a 165-200ml kókusztej, só és bors ízlés szerint és még lehet rotyogtatni pár percig.
Pirítóssal szoktam enni, de gondolom crouton és egyéb kemény / száraz pékáru is jó hozzá.