- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz trebrona #97500 üzenetére
Szerintem jó a képek a minősége! Szépek, élesek a rajzolatok. A nagy fának a levelei égtek ki meg az égbolt (az a téma is művészeti értéket képvisel ezek szerint), illetve a portré nem megy a Huaweinek. Annak a kutyának, vagy macinak eléggé el vannak mosódva a körvonalai. A degus (?) képnél szerintem a lencse volt maszatos. Az épületeket viszont szépen rögzíti a telefon. A hajós kép is nagyon szép éles. Picit alulexponált, "huawei-es", de éles. Érdekes a Huawei algoritmus.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz tesz-vesz123 #97501 üzenetére
A kisemlősöknél (én sem tudom mik pontosan) a plexi volt retkes. A plüssnél fókuszt adtam.
Érdekes a Huawei algoritmus
De még mennyire. Nekem bejön.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
ShadowLac
addikt
válasz *RLaci* #97505 üzenetére
Igen talán ezzel a telóval tényleg a legjobbak között van a p40..
A régebbi modelleknél nem volt szimpi hogy mindenhol ontották az emberekre hogy .....a világ legjobbja....Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
sphe
senior tag
válasz ghiottone #97506 üzenetére
A fő kamera nagyon jó annak ellenére hogy ködös is az idő. Érdekes, hogy itt a fórumban linkelt képek közül - más telefonokkal készült képekkel is előfordul de - Pixel 5 esetében már minden miniatűr képnek is éles kontrasztos érzete van.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 tokok eladóak! https://hardverapro.hu/apro/xiaomi_14_telefon_tok_tokok_uj
-
ghiottone
nagyúr
válasz Lulu123rányo #97511 üzenetére
Figyeld a hardveraprot és ha később lesz majd privát üzenetbe jelezz.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Lulu123rányo
kezdő
Nekem IPhone 12 Pro Max van jobb mint a 11 szerintem.....
Windows 10 Pro Retail 1490 Ft/Home/Windows 8.1/Office 2016/2019/Kaspersky/
-
natë
nagyúr
válasz Lulu123rányo #97519 üzenetére
Csúnya lenne, ha rosszabb lenne, csak mondjuk dupla annyiba is kerül.
-
papi77
addikt
-
Lulu123rányo
kezdő
Hát nekem volt egy évig IPhone 11 Pro Max-em, előlapi kameraban, éjszakai képekben és videoban, meg nappali képekben is picit jobb a 12 Pro max
Windows 10 Pro Retail 1490 Ft/Home/Windows 8.1/Office 2016/2019/Kaspersky/
-
gretzky77
veterán
LG Wing
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
xhege
veterán
Mozdulatlan madár [link]
iPhone 11
-
Sántha Lajos
tag
válasz papi77 #97523 üzenetére
Egy olyan kérdésem lenne (van) , hogy a Xiaomi Mi 10 T Pro kamerája hogyan viszonyul a Huawei P30 Pro kamerájához ? Huawei P20 utodját keresem , fontos szempont a kamera . Amit még nézegetek az a Samsung S20 FE .(csak itt meg van ez az exinos proci hallok róla jót , rosszat fogalmam sincs hogy ez mindennapi használatnál milyen hátrányai lehetnek .... melegedés ? - de lehet hülyeséget írok ). Sajnos olyan videót nem találok ami ezt a három telefont mutatná be ---- mármint a kamera , és a zoom képességeket . (aszt sajnálom nagyon hogy a P30 Pro lekerekített a kijelzője , mert ha lapos lett volna megkönnyítette volna a döntést .)
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Sántha Lajos #97536 üzenetére
Itt van "pár" fotó, amit a P30Pro-val csináltam. Sajnos erősen off, nem gyári képek, alap szerkesztésen átmentek, emiatt elnézést kérek, de szerintem még így is választ ad majd a kérdésedre
Mi10T Pro-ról nem tudok nyilatkozni, viszont Novinyul igen.
S20FE is remek teló, ha van lehetőséged, akkor az 5G-s ajánlott.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Sántha Lajos
tag
válasz Aryon87 #97539 üzenetére
Köszi a képeket , azért nagyából tudom mire képes a P30 pro (néztem róla , teszteket , videókat, ) , én főleg eme három telefon különbségére lennék kíváncsi Fáncsi mármint a kamera tekintetében . Mondjuk a Samsung -Xiaomi kettősből a Samsung szimpatikusabb.(Media Mark-ba nézegettem -tetszik ).
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz Sántha Lajos #97540 üzenetére
P30 pro lassan két éves, biztosan nem gondolkodnék rajta.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Quqesz
nagyúr
válasz Sántha Lajos #97540 üzenetére
Ha az S20fe felé húzol, akkor azt vedd meg. Jó készülék, friss, jó kamera és ha nem ezt veszed meg idegesíteni fog később, hogy miért nem erre ruháztál be.
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
leslien
nagyúr
itt is elfér ... érdekes teszt.. [link]
Iphone 12 pro max vs M10t pro cs S20 FE 5G blind test....
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs