- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorPro
addikt
Pixel 9 Wintergreen 256
-
*RLaci*
addikt
válasz Drakmusz #98947 üzenetére
Jaja, de azért vannak különbségek képalkotás terén a szérián belül. Ez már a harmadik amit használok a 21-ek közül(de beteg, sosem gyógyulok meg ).
A sima exynosos 21 eléggé elmarad képminőségben az Ultrától illetve az snapdragonos sima 21-től. Az Ultra és a snapis sima 21 kb egy liga, a nemszeretik szitukban egy kicsit talán jobbat csinál az snapdragonos sima 21 az Ultránál.
Hú vazzeg ebbe már bele zavarodtamKíváncsi vagyok a 11 Ultrára én is, remélem hoz majd képeket vele valaki. A P6 hírek meg lassacskán csak elkezdenek szivárogni. Remélem valami jóság lesz, bár Thom kolléga már prognosztizálta, hogy marad az IMX363 szenzor. Mondjuk azt nem tudom honnan vette.
Aryon Köszi.
Bagoly01 Köszi.
TaylorPro Jók.
[ Szerkesztve ]
-
racskobalazs
senior tag
-
*RLaci*
addikt
válasz trebrona #98956 üzenetére
Semmi sem tökéletes, telibe verte a nap a hófehéret, nem bírt vele. Majd kap egy jó gcamot, sd888-ra csak találok. Mondjuk ennél rosszabb képalkotású telefonom sose legyen.
Mindjárt túrok kicsit az I11 PRO képek között, ha már szőrszálat hasogatunk biztos találni ott is egy-két hibás részletet néhány képen.
Amúgy jogos az észrevétel
Doki42
[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
-
Ricardo
titán
válasz racskobalazs #98954 üzenetére
Külön felcsíptethető.
hentes555: Köszönöm
-
félisten
-
félisten
-
*RLaci*
addikt
válasz trebrona #98963 üzenetére
Nekem a virágnál talán azért nem szúrt szemet, mert már egy mosott, fókuszon kívűl eső részen van.
Na mindegy, nem magyarázom a bizonyítványt, Samuhoz képest sztem elég jó a képminőség. Persze van ennél jobb produktum nem egy, de érezhető a fejlődés az előző szériákhoz(10/20) képest. Legalábbis én jobbnak vélem.
Tényleg, holnap össze is eresztem a kisebbik gyerek I11-ével.Plazmacucci Szar Azért ennek a macseknak a "szépsége" bőven vetekszik a mopszokéval.
[ Szerkesztve ]
-
novinyul
veterán
-
Drakmusz
addikt
válasz Plazmacucci #98965 üzenetére
A mélységélesség meg egyre szűkül, lassan nem lehet egy normális közelit lőni.
Ez az ára a sötétben látásnak......
Pedig olyan szép állványt vettem én is, jelenleg ruhafogasnak használom.[ Szerkesztve ]
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
Thom!
veterán
IMX 555 fentartásokkal kezelném hogy megkapná a Pixel 6!
Sehol sincs konfirmálva.P6 custom SoC ereje lehet SD775 sem fogja elérni!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sehol sincs konfirmálva
Ahogy az sem, hogy tuti nem 800 lesz, se az, hogy 99% 363.
Amúgy valahogy én egyiket sem tudom elképzelni ezek közül.
Szerintem kap majd egy új 1/1.7"- 1/1.3" közötti valamit, ami persze önmagában megint nem fog jelenteni semmi érdemi előrelépést, lásd #98964.[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
Volt a kezemben egy Mi 11, lőttem vele csípőből 2 képet, hogy megnézzem milyenek a képek. Mi a véleményetek? Egyik Pro módban, másik 108 Mp.
-
törölt tag
válasz ferrari1 #98988 üzenetére
Szerintem a főkamerája magasan ennek a legjobb most.
Részletekben egyértelműen top (Ultránál is jobb vsz), a színek és tonemapping is ízléses keretek közt vannak tartva, valamint az előd legnagyobb gyengeségeit is kijavították (alacsony dinamika, gyenge minőségű lencse).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest