- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslien
nagyúr
-
félisten
-
akooos
veterán
válasz Plazmacucci #98460 üzenetére
Kolbászos rájás pizzának tűnik
-
ghiottone
nagyúr
válasz Plazmacucci #98460 üzenetére
"dzsuvás vakaró"
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
félisten
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
natë
nagyúr
Na, ma tesztelnek PCR-rel. Szurkoljatok, bár a fax tudja melyik verziónak örülnék jobban.
-
natë
nagyúr
Köszi, az lesz!
-
CrAzY88
aktív tag
válasz Ricardo #98484 üzenetére
Nem fért be a harmadik szerkesztésbe: túlgondoltam, mivel az aláírásomban áll a készülék típusa, ezért egyértelműnek gondoltam, de mivel mindenki beírja alá általában, és nem volt evidens hogy mivel készült, ezentúl én is be fogom írni a kép alá
Szerk: ez gyári alkalmazással csináltam, nem RAW-ban, ezért nem olyan a minősége+ kapkodásban voltam, én is csak a barátaim válogathatom meg, a rokonokat nem, ők meg egy kicsit kapkodósak...[ Szerkesztve ]
Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
CrAzY88
aktív tag
válasz T0rnad0 #98487 üzenetére
Ebben igazad van, sorry Bár én mindig javítom az aláírást, de nyílván nem ismersz, úgyhogy nem tudhatod
Lesz még, fogok csinálni RAW-ban is, fel is fogom tölteni eredetiben és javítva, de még időt kérek, mivel manapság itthon vagyok a korona miatt, és kb semmi témám sincs amit lenne értelme lőni
Ez a kép is pár hetes, és csak a kolléga miatt lőttem fel.
A vágás miatt nem tartottam megfelelőnek hogy feltöltsem ide, inkább csak beteg társunkat akartam szórakoztatni.(A völgy felé kellett volna még sétálnom balra, hogy igazán jó legyen, meg RAW-ban lőni, és úgy tényleg jó lett volna, de így viszont kb 6/10 értékelést ér meg maximum. )
Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
novinyul
veterán
Már amennyire lehet hinni a teszteknek. De minden tünet meg volt, igaz csak rövid ideig, de akkor sapka szarul voltam. Íz és a szaglás vesztés tartott tovább, az kb. még 1 hét volt. Vitaminokat és a teát toltam ezerrel, izzadtam is mint állat, cseréltem a ruhát meg az ágyneműt. Annyi jó volt most benne hogy, az asszony is velem volt otthon szétcsúszva. Legalább most nem kaptam meg a"ne szenvedj már ilyen látványosan szöveget "
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
CrAzY88
aktív tag
válasz novinyul #98492 üzenetére
Azt mondja, legalább most nem kaptam meg a “ne szenvedj már ilyen látványosan” szöveget
Na igen, azt tudjuk, hogy a mi náthánk önmagában is egy életveszélyes küzdelem a életértLexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
natë
nagyúr
Hét, meg kell, hogy mondjam, a OP 8 Pro elcsábított az iOS-ről. Igen rendben van a cucc/márka. Minden tekintetben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Autós topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Facebook és Messenger
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest