- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
*RLaci*
addikt
válasz Ricardo #98348 üzenetére
Olvasom én is 21/+ fórumot, sokan panaszkodnak. Ultránál eddig senki nem jelezte, nálam is rendben, jönnek a hívások, üzenetek. Eddig összességében elégedett vagyok az U-val.
mjani1172 Thököly út.
novinyul Sokat járok én is arra, párszor már tesztfotóztam a Lurdyt.
Aryon A Huawei nálam a P40-re érte el azt a minőséget amire azt mondom, hogy ez bizony igen rendben van. (pedig hater vagyok )
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz novinyul #98351 üzenetére
Köszi mindenkinek. Kicsit félve tettem fel a képeket
novinyul:
Igen, GMS-sel tarolt volna mindent tavaly, így viszont csak a bátrak válallják be, bár most hogy az ára igencsak leesett, bővül a tábor. Itt fórumon is egyre többen csatlakoznak a topikhoz, és FB-n is egyre több tulajt látok.
Meg lehet oldani a dolgokat, csak érzék kell hozzá. A fizetés ami nagyobb gondot jelent, és egyelőre csak a Simple látszik megoldódni, az OTP már rajta van a témán. Lassan, de hamarosan menni fog a dolog
Amúgy szerintem a Honor viszi tovább a Huawei-t, ő fogja átvenni a dolgokat, és úgy néz ki hogy a GMS-t is megkapja. Snapdragonnal faxa lesz, kíváncsi vagyok a Gcam-ot hogy fogja kihasználni.rlaci: tudom, hogy nem szereted a márkát A Samu nálam az S9+-al érte el azt a hasonló érzést. Ezt hiányolom az újakban. Snapdagonnal viszont bevállalnám. A FE az tetszik is.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
xhege
veterán
válasz *RLaci* #98359 üzenetére
Én a Xiaomit nem szeretem, és savazni is szoktam, bár mindig hozzáteszem, hogy ez csak az én véleményem, és sokan nagyon is szeretik. Illetve az alsóbb kategóriában megkerülhetetlen versenyző az biztos. (Aztán, hogy mit hoz a jövő és teljesen letiltják-e majd őket is, az majd kiderül.)
-
*RLaci*
addikt
Nekem a Xiaomival nincs bajom. A MI9T Pro mai napig az egyik kedvenc telefonom, 5 hónapig megvolt , és MI9 sem volt rossz. Mondjuk az sokat nyomott a latba, hogy remek Pixel Experience rom és gcam is volt rájuk.
Nem rég volt nálam egy hétig egy Poco F2 pro, ár/érték arányban sztem egy igen jó telefon.
A modell stratégiájukkal én sem tudok mit kezdeni, káosz.[ Szerkesztve ]
-
*RLaci*
addikt
válasz Bagoly01 #98369 üzenetére
Ilyen volt nekem is, úgy emlékszem szerettem.
xhege Nem olyan rossz az sztem. Most a Pockot is azzal használtam egy hétig, nem volt vele gond. Mondjuk már nyitottam volna a bootloadert de amire megjött az engedély már pont tovább is adtam. Jó volt, jó volt de azért valami hiányzott...
ForRedGlory kicsi szörny Mai szemmel micsoda rusnyaságok voltak ezek a telók.
[ Szerkesztve ]
-
xhege
veterán
Most, hogy sokaknak van itt S21 Ultra, itt egy videó érdekességképpen. Exynos vs Snapdragon. Kicsit on is legyen: a kamerákat is hasonlítják (nate ne nézz oda! ).
[link] -
Ricardo
titán
válasz ForRedGlory #98371 üzenetére
Az első tippem hogy V2288
-
félisten
-
natë
nagyúr
Kénytelen leszek megtartani
Igen durva a cucc, a kamera pedig nekem nagyon bejön.
-
*RLaci*
addikt
Pedig jó az 5-ös, ha sokol, ha nem.
-
csaba1203
addikt
válasz ForRedGlory #98371 üzenetére
V2288
-
*RLaci*
addikt
válasz ghiottone #98392 üzenetére
Tény, hogy az Ultra is hifinek tűnik utána , de a hangon kívűl nem volt hibája.
natë Thx
Jöhetnek majd még a képek az OP-al, eddig nagyon jónak tűnik. Érdekes, hogy engem eddig elkerült a márka, valamiért nem vonzott sosem, pedig már többször gondoltam, hogy rápróbálok egyre. Pedig talán 1+ áll legközelebb a stock droidhoz. Na majd egyszer.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest