- Házimozi belépő szinten
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen házat vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
Nagy a csend ... S8 ugyan azt tudja mint a Pixel 2XL, most mi lesz ?
Különben megmondtam vagy megmondtam ? de nem hittetek nekem !
YamatoVTEC már veheted is az S8 -t
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
GEIL
addikt
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Aryon87
félisten
-
Tybike81
őstag
Na mától eggyel több Samu tulaj lett. Eladtam a Mate 10 prot, és egy zsír új Note 8al fogom hozni a képeket ahogy az időm engedi.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
w333
félisten
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
illes0102
aktív tag
Sziasztok!
A szép napsütéses tavaszi idő miatt gondoltam csinálok egy-két tesztképet. Remélhetőleg most sikerül elsőre az akció , HTC U11 Gyári(felül) , GCAM (GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V7beta-test-9) (alul). minden alap beállításon HDR auton.(#77827) w333: előrendeltem de eléggé afelé húz a szívem, hogy inkább várjak egy kicsit hátha jön még valami ami nagyobbat szól. Hirtelen nem tűnik még elég meggyőzőnek számomra
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Aryon87 #77832 üzenetére
Ez olyan oda-vissza játék, pár hónap múlva meg én foglak!
Meg majd kiderül mennyire jó élesben a P20 Pro, mindig az itteni és a saját tapasztalatok a mérvadóak. Jók ezek a tesztek mint amit w333 is linkelt, de nem "te" csináltad vagy valamelyik fórumtárs. Ennek ellenére egész meggyőzőek ezek a tesztképek, még teljesen belenagyítva is. Csak jót tett a nagyobb szenzor. -
illes0102
aktív tag
válasz #18001664 #77833 üzenetére
a legelsőt véletlen felcseréltem, az első a gcam és alatta a gyári.
igen talán a gyári közelebb áll a valósághoz, viszont a részletesség miatt nekem a gcam kicsit jobban tetszik.
illetve a gyárinál az ablakon a vízcsepp fókusznál nem akarta a naplementét megörökíteni, olyan lett a kép mintha már lement volna a nap, de alatta a gcamnál sikerült. -
Aryon87
félisten
válasz #18001664 #77834 üzenetére
Igen, en is jobban szeretem ha magam tesztelem.
Az a par honap az bo fel ev lesz, kb karacsonyra tudom megvalositani a valtast. Addig a mostani boven kiszolgal, es lesz ez jobb is kepalkotasban, plane hogy az AI is tanulgat.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Tybike81
őstag
Te nagy Gcam mágus vagy, a Note8ra melyik Gcamot érdemes felrakni?
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
tzsolesz
nagyúr
válasz Tybike81 #77838 üzenetére
Ez a legújabb verzió tán. Ez most működik S6 edge-n is. Nagyon sok minden paraméterezhető benne, talán túl sok minden is.
GCam_5.1.018.177470874.41362666__SG7Exy_V8.2.apk -
félisten
-
ShadowLac
addikt
S9 plus vs p20 pro
[ Szerkesztve ]
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
GEIL
addikt
válasz ShadowLac #77842 üzenetére
Mindkettő pöpec... más szenzorok, más szoftver......
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
tzsolesz
nagyúr
válasz Tybike81 #77840 üzenetére
Telefon függő. Én a tuning back cameránál Nexus 6-ra tettem, az a legjobb sztem, a módot Nexus módra,
meg van egy hosszú lista. Low, meg Medium, Veryhigh stb... Az utolsón van, Pixel fastest bla bla....
Akkor a jó ha a karika körbemegy középen a kép elkészítésekor. Akkor biztos HDR+ fotót lő. Nézegesd meg, neked melyik beállítás tetszik jobban....Lacno:
Tudod mit szűrtem le. Hogy csak a kamera miatt egyiket, vagy a másikat választani igazából balgaság.
Döntő legyen a márkahűség, vagy a tetszési index. Esetleg a többi hardverelem, szoftveres környezet.....
Automatában mind a két teló elég erős.[ Szerkesztve ]
-
ShadowLac
addikt
válasz tzsolesz #77844 üzenetére
Igen . Elgondolkodtam a p 20 pron ,de a márka miatt maradok a samu vonalon.Az S9 nek nagyon tetszik a kamerája voltam megnézni, nagyon kicsi eltérés van az S8 hoz de tetszik,úgy hogy most árulom az S8 at. Akit érdekel írhat.
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
félisten
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Robotporszívók
- Minden ami hőszivattyú
- Politika
- Gumi és felni topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest