-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
+1
Ezert nem hasznaltam U11 es Note8 eseteben a Gcamot. A gyari a lenyeg, az tartozik a telefonhoz. A Gcam az mar 3rd party app az XDA-rol, ami hivatalosan a Google keszulekek alkalmazasa.
Ezek szerint tobbnyire en vagyok hű a forum eredetisegehezYamatoVTEC: hozom a kepeket tovabbra is, megszoktam mar a kritikat
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
w333
félisten
És ez bűn ? mert egy nyílt forráskódú rendszerről beszélünk !
(#77651) Aryon87
Ezek szerint tobbnyire en vagyok hű a forum eredetisegehez
A topik sehol nem írja le hogy csak és kizárólag a gyári kamerát kell használni !
Mindenkinél ott a lehetőség hogy kihozza telefonjából a maximumot !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Drakmusz
addikt
Tehát akkor az a felhasználó aki esetleg elégedetlen a V30 kamerájával,az adja el és vegyen mást?
Ott és mondjuk a G6-nál egyértelműen jobb eredmény kapható a Google kamerával,itt a topikban erre is találhat megoldást.
Jól működött eddig ez a rendszer,nem értelek benneteket....
Ez ugyanolyan meddő vita mint a komponált képek vs. random kattingatások.Most szép az idő,menjen mindenki lövöldözni,aki csak teheti!
Úgy felment a vérnyomásom,hogy mindjárt letörlöm a Google kamerát mind a két telefonomról!!![ Szerkesztve ]
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
Lacy6
senior tag
válasz Drakmusz #77654 üzenetére
Dehogy adja el... nem ezt mondom.
Használjon másmilyen szoftvert vagy bármit, ez nem bűn.
De én pl. rengeteget tudok javítani a képen szerkesztéssel.
Ha ki lehet maxolni a képet akkor miért ne?
Jól értem, hogy tölthetek fel ide szerkesztett képeket is?
Mert ha ez így megy akkor természetesen nem vitatkozom és sokkal jobb képeket töltök fel mint a legtöbb P9 tulaj tudna csinálni.(#77656) w333: De közel ugyanaz. Mert nem a gyári a képjavítást teszi rá.
Ennyi erővel meg lehetne írni olyan alkalmazást, amibe az én általam legtöbbször használt funkciók vannak.
Már eleve abba fényképeznék, akkor már nem lenne szerkesztett kép ugye?
Na de hagyjuk, mert látom nem érted meg....[ Szerkesztve ]
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Aryon87
félisten
En mindenesetre maradok az eredetisegnel.
Ja visszaterve a kepmeretekre. Azt se feledjetek, hogy a tietek automata HDR-el keszultek, mig az enyemek nem HDR kepek..
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Ti^Em
aktív tag
nem hogy nem normális, hanem egyenesen gáz... ez a tömörítés konkrétan tönkreteszi a képeket. Biztos vagyok benne hogy az a Leica tudna többet is, de ezzel az algoritmussal konkrétan a kamerát tették tönkre. Ha csak huaweit használom akkor addig ennyire nem tűnt fel, de az S9 el nagyon kijön ha abba belenagyítok, és így már engem is jobban zavar... ha meg csak azt használod és látod, akkor elfogadod, hogy ez ilyen...
-
dnl91
tag
Huha. Tehát ha nem tetszik a Samsung ui ne használják nova launchert mert az nen gyári? Ha van egy telefonom nyilván azt használom rajta ami a legtöbbet kihozza belőle. A topic lényege gondolom hogy mindenki el tudja dönteni milyen telefont vegyen ha kameráról van szó. Nem pedig arról hogy melyiknek a legjobb a gyári minősége. :/
-
Ti^Em
aktív tag
válasz Aryon87 #77657 üzenetére
ne csak a kép méretet nézd, mert persze a HDR az egy fegyvertény, de ha belenagyítasz látod, hogy a részletek elvesznek és elmosódnak, a zajszűrés és a tömörítés valahogy szarul működik, betették ide a p20p től a 40 mpx es képet, ott minden részlet megmaradt, viszont a színzaj olyan szinten jelen volt rajta, hogy az gáz. Szerintem itt valami szoftveres elcseszés van,a tömörítés és a zajszűrésnél van gond ez biztos a képek méretét csak a tömörítés mértéke miatt nézzük, de ez szoftveres hiba nem a kamera hibája, amit azért jó lenne javítani
[ Szerkesztve ]
-
gixxergabi
senior tag
-
törölt tag
válasz gixxergabi #77663 üzenetére
Elég komoly. G4-re hogy lehet ezt feltenni?
-
Drakmusz
addikt
Hú de jók ezek,nekem tetszetős a végeredmény.
[ Szerkesztve ]
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
gerner1
nagyúr
Még mindig nagyon jó képeket készít a G4. A GCam pedig, sokat tesz hozzá. Grat! 👍
-
Ricardo
titán
Akkor, hogy tiszta legyen.
A topikban az utólagosan szerkesztett, módosított képeknek nincs helye. Olyan képeknek viszont van helye amik más szoftverrel készültek. Szerintem azok elférnek, mivel okostelefonokról beszélünk, amiknek az egyik lényege, hogy külső appokat lehet rájuk telepíteni. A kikötés annyi, hogy ilyen esetben az alkalmazás nevét, fel kell tüntetni, ígyaki megnézi, tisztában lesz vele, hogy az adott telefon az említett alkalmazás használatával ilyet tud.
A veszekedést meg legyetek szívesek befejezni, mert nem témája a topiknak, hogy kinek melyik telefonmárka a kedvence, és melyik az amit soha nem venne. A képeket lehet véleményezni, de olyan dolgokon vitázni folyamatosan, ami egy adott gyártó jellegzetessége, és jó eséllyel nem változik mostanság, teljesen felesleges, és a topikot is rombolja.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
gixxergabi
senior tag
válasz #16514048 #77664 üzenetére
ez a verzió a leírt beállításokkal
(#77665) Drakmusz
Nekem is bejövős, marad az app(#77666) gerner1
Köszi, bár ezek csak teszt kattintgatások voltak...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz gixxergabi #77668 üzenetére
Köszi, de valamiért nekem csak a videó mód megy, ha fotóra váltok, akkor fekete képernyőt ad és pár másodperc után bezáródik az app.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Csak ugy hadd legyen egy tenyleg rossz kep is..
Itt jot mosolyogtam a fazonon, benazott a Note 8-cal az elo fokusz miatt. 5 perc utan se tudta megcsinalni a kepet.. utana meg vagy 2x probalkozott vele
M10Pro 2x zoom
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz akooos #77678 üzenetére
En voltam ott, en lattam. Ott szerencsetlenkedett vele. Ahogy nekem se mindig akarta csinalni aminel akartam. Ez van.
Nem, nem a cuccot minositettem, mielott barki is ezzel jonne..
Amugy igen vicc, mert semmi ertelme annal a 2. kamera[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Jok..
-
-
Aryon87
félisten
-
cicaslany86
aktív tag
Valakinek van esetleg Lg G5-re működő gcam apk-ja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest