- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LG LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz blackmajesty #13495 üzenetére
Én rengetegszer. Találkozó a csöcs alatt (konzum sarka), vagy a "ló farkánál" nem saját kép
"viszont komponálásnál a szegény embereket nem kellett volna kettévágni, még ha nem is ők a fő téma."
Jogos, csak kerékpárral a tömeg közepén nem figyeltem erre az "apró részletre".
[ Szerkesztve ]
-
sdd2
veterán
Írtam Xperia Active tesztet, itt vannak a tesztfotók akit érdekel [link]
Xperia Active
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
tzsolesz
nagyúr
Elolvastam. Le a kalappal, minőségi lett.
Ez meg csak úgy, nem a sajátom, csak tetszik <-LG Optimus Black
Délután készítek 1-2 videót, majd jövök.
-
B1T3
addikt
válasz enginev3.0 #13505 üzenetére
+ (#13506) Ricardo
Köszönöm. Igazából én nem látom annyira furának a színeket, a valóságban sem túlzottan másak. -
tzsolesz
nagyúr
Az a baj, hogy a kezem remegős, és látszik is rajta, pláne közeli tárgyaknál.
Bónusz kép: Gumikacsa a fűben.
LG Optimus Black
[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
Nem a minőség a fontos, hanem a téma:
Fáradtságos munkával sikerült egy régebbi telefonra ICS-t rakni, nem akarom fényezni magam, de ilyet még a hardcore kóderek sem tudtak összehozni...Ice Cream Sandwich Nokia 5110en!
Van egy How to videó is: YouTubeSGS Ics Camera FV-5
[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
donceleger8
őstag
Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
bubus66
nagyúr
válasz enginev3.0 #13524 üzenetére
Bocs most néztem az első kettő a Dráva az anno a ZTE Skate-val készült, a drávai képekre gondoltál? Mert sajnos a Skatenál volt olyan,hogy a részletek le maradtak.
(#13525) donceleger8
Jó lett a megújult belváros.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz enginev3.0 #13527 üzenetére
Ja azért mert a Skate az hajlamos volt, arra, hogy nem mentett el minden, részletet. A Második kettőnél meg csak a gyári beállítások vannak.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz enginev3.0 #13527 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz tzsolesz #13538 üzenetére
Igen a V20O. használom amit csináltam a kitakarítottam. Meg próbálom a alap beállításokat vissza állítani.
#13539) sdd2
Hülyének nem kell nézni azért, annyi eszem nekem is van.
[ Szerkesztve ]
-
tlala
addikt
-
tlala
addikt
válasz bubus66 #13542 üzenetére
Azt figyeltem meg, hogy a Zeus ROM-ban lévő gyári (?) kamera program szebb képeket készít, mint pl. a Camera360...
Amit fontosnak érzek, hogy az ISO-t alacsonyan tartani vagy fix 100-200-ra állítani, vagy Portré módot használni. Szerintem a 3MP-es módba állítás is kevesebb zajt eredményez beltérben. -
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Kíváncsi vagyok a véleményetekre!
[Autószerelőnél] Szépia effekttel.
[Soroksári Auchanból a Tescoba átsétálás közben fotóztam]
[Ez is a séta alatt készült, de belelógott az ujjam] :/Optimus Blackkel készültek.
Amúgy érdekel a hobbifotózás is, szóval úgy egészében érdekelnek vélemények a képekről hogy jó fele kapisgálok-e! Amúgy még vannak fotóim, de azokat a rendes gépemmel csináltam, így nem linkelhetem be ide!
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
enginev3.0
félisten
válasz Regiee #13545 üzenetére
jók lettek
az első mint valami játék, tetszik!
a másodiknál viszont én inkább a kép bal közepére / szélére fókuszáltam volna
így nagyon a jobb-középső hátsó fűszálak lettek élesek, és speciel nekem kicsit zavarja a szemem, hogy ami közelebb van hozzám az homályosabbde szép képeket csinál!
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Regiee
aktív tag
Köszönöm szépen!
Még keresek a gépen vannak képek még amiket mobillal csináltam!Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest