Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csaba951

    veterán

    válasz IntelKiller7 #14414 üzenetére

    Köszi a tippet, el is ment 7 millióért! :R

    Aukciósház tipp:
    Ebből a kocsiból rengeteg van most fent úgy, hogy 8,1 millióért azonnal vihető. Viszont vevő meg relatív kevés van, mert 6-7 milliós kezdőlicit árak vannak és ezt kevesen hajlandóak megfizetni. Hogyan érjük el, hogy pont a miénket vigyék el, a lehető legtöbbért?

    Ne a "szokásos" 8,1 milliót adjuk meg kivásárlási árként, hanem kevesebbet. Mondjuk 7 milliót. A kezdő licitünk meg legyen 5 millió. Mivel a többi 6 milliós kezdőlicittel van fent, így megéri licitálni a miénkre. De ugye tudjuk mi történik az utolsó 30 mp-ben? Igen, sokszor rálicitálnak, felverve ezzel az árat. De meddig is mehet el ez a licitháború? A többi autónál 8,1 millióig, a miénknél csak 7 millióig. Vagyis a licitáló kockáztathat, hogy az utolsó pillanatban túllicitálják vagy rögtön kifizeti a kivásárlási árat, amivel biztosan övé lesz az autó, és még ezzel együtt sem lesz olyan drága, mintha a többinél kerülne bele ilyen licitháborúba. Vagyis úgy érzi majd a vevő, hogy jól járt a kivásárlással.

    De gondoljuk kicsit át! 6 millióért egyáltalán nem licitálnak az emberek, mert túl drágának érzik. Nekünk meg rögön elvitték 7 millióért, mert úgy olcsó. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák