- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Notebook hibák
- Apple notebookok
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab991
senior tag
válasz Cingáriusz #13144 üzenetére
Nem lehet hogy a riválisokban a Hoonigan RS200 Evo-val mennek? Az sokkal gyorsabb mint a sima RS200, S2-ben. Egyébként ajánlom hozzá (RS200 EVO / S2 998) a gyári motort kimaxolva feltöltés nélkül, valamint első, hátsó aero, maximális leszorítóerőn. Elég ütőképes a rally szakaszokra.
[ Szerkesztve ]
-
Bandi821
tag
válasz Kisgépkezelő #13143 üzenetére
ááááá tényleg, köszi, na akkor én már várom a csütörtököt, mint gyerek a karácsonyt
-
Joccc07
addikt
válasz parandroid #13148 üzenetére
Annyira nem volt szívás az eheti. Eddig a Caterham volt a legrosszabb az összes közül. Mindenki csak pörgött összevissza.
GhanBuri Ghan: én teljesen érintetlen kocsival mentem. De a sok majom miatt már nem működik az Alt+F4 gomb páros.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz Joccc07 #13153 üzenetére
Mondjuk azt a pörgést nem értem, nekem csak a kipörgésgátló volt bekapcsolva, a menetstabilizátor (dcs, esp vagy mi a neve) nem, csak arra kell figyelni, hogy kanyarban félgáz körül kell tartani. Méregettem a köridőket a Horizon körüli úton (első pálya), kikapcsolt tcs mellett sem pörögtem ki - és ugye ezeket szabadon be lehet kapcsolni játék előtt, ha úgy magabiztosabbnak érzi magát.
Múlt heti Forzathonon mentem a Lotus 3 - Elevennel gyári beállításokkal, na az már tényleg trükkös volt, kanyar előtt gázelvételre simán keresztbeállt, ott tényleg figyelni kellett arra, hogy félgáz mellett kellett fékezni kanyarszájban. -
Csapoati
nagyúr
válasz parandroid #13136 üzenetére
De nem ID 3 lesz, hanem ID.R, ami egy hegyi felfutós állat, jelenleg a rekordot tartja a Pikes Peaken. Én azt speciel nagyon várom. A Taycant én is szívesen venném (én is kint voltam az IAA-n ), meg mondjuk a BMW 4 Conceptet is, meg a Merci EQS-t.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
CJ4567
nagyúr
válasz parandroid #13136 üzenetére
720S Spidert nemrég mutatták be, a 600LT is elég új, az ID.R meg egy Hill Climb állat, nem egy holmi ID 3-ról lesz szó.
(#13156) Csapoati Gyárilag összkerekes, S2 998-ról indul, és 150MPH(241KM/H) a végsebessége, szóval ha az a hatalmas szárny nem állítható rajta, akkor valószínűleg csak pár pályán riválisokban lesz jó csak.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
őstag
-
SidCorky
őstag
válasz Cingáriusz #13158 üzenetére
Egy F355-tel beneveznék én is. Nem ígérek semmit, de ha online vagyok, akkor hívható is. Név ugyanaz, mint itt.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
ETOM
addikt
Kijött az új frissítés. (pc-n tölti a store 1.48GB)
[ Szerkesztve ]
-
Kisgépkezelő
senior tag
Na szép sokan vagyunk Ferrarival, csináljuk egy csoportképet, aztán nyomjunk le egy Goliathot vagy ilyesmi!
-
SidCorky
őstag
Nekem szarakszik a Game Bar, szóval nem sikerült a join Majd legközelebb
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
NoMagix
addikt
hogy a bánatban van az, hogy a heti kihívásokat megcsináltam 80+ feletti %-ban, erre a mai frissítés után csak 68-69% on állnak?
az eheti feladatokkal is megvagyok és csak 69% on vagyok -
őstag
-
Bib
őstag
Én meg a frissítés után 12db achit kaptam meg most egyszerre.
-
parandroid
félisten
válasz NoMagix #13167 üzenetére
Jó sok értelme vannígy az acsiknak több hónapos késéssel... Nekem is egyből beadta az összeset. Ezeknek az új szezonrendszer bevezetésekor meg kellett volna jelenniük, illetve az adott sztorik megnyitásakor, így totál röhejes.
Ja, a heti teljesítéseket nekem is letolta 86-87% -ra, visszamenőleg az elmúlt 3 hetet is, pedig mint 100% vokt, meg ezen a héten is csak 2 nai feladat hiányzik már. A képernyőn minden arany színű, és completed. Vagy bug, vagy feature.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Cingáriusz #13165 üzenetére
hú, de szép az a harmadik kép... ennyien voltatok?
-
őstag
-
parandroid
félisten
A szerencsekerekes duplikációk félpénzre váltása viszont már működik. Már csak a garázsban lévő duplikációktól kell megszabadulnom. Mennek majd be a többszázezres / milliós autók ah-ba 120.000-ért, mert magasabbra nem tudom tenni az árat. Így is szórakozhatok ezzel a fos ah-rendszerrel órákat, imádom, amikor a nem eladott autóimat autónként 2 percbe telik kivenni...
Arról nem is beszélve, hogy igazán csinálhatnának egy szűrőt, hogy duplikációk mutatása/elrejtése.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz parandroid #13172 üzenetére
Én írtam rá egy macrot a logitech szoftverében. Nyomok egy gombot az egéren, aztán szépen végiglépked a listán és mindent begyűjt. Közben pont belefér, hogy az ember "máshol" ücsörögjön.
Gondolom más beviteli eszközök szoftverében is lehet írni egy enter várj y várj enter várj...... repeat macrot, meg mindenféle egyéb megoldások is biztos akadnak. Már persze, ha nem konzolon nyomod, mert ott gondolom ilyen nincs.Szerk: Egyébként kíváncsi vagyok, mennyire fogja ez megnyomni az aukciós ház árait, esetleg mennyire fog megfogyatkozni a kínálat. Ha jól nézem ezentúl kb. minden autó drágábban adható majd vissza, mint amennyiért eddig aukción voltak, még a 10 milliós autók is. Kivétel egy-két tényleg alig-alig beszerezhető autó, amik többnyire 20M-ért vannak kinn, ha egyáltalán kinnvannak.
[ Szerkesztve ]
-
Bandi821
tag
válasz parandroid #13172 üzenetére
én abban reménykedtem, hogy nem csak a pörgetésnél ajánlja fel a duplikációk eladását, hanem ami már a garázsban volt, azt is lehet majd így adni, de nem - kár érte, ezt még bele lehetett volna varázsolni.
Volna egy kérdésem az ah rendszerrel kapcsolatban: ha kiválasztok egy márkát és annak egy típusát az ah keresőjében, akkor ugye beugrik az új ablak a találatokkal. A kérdésem az lenne, hogy ha az adott típusból épp 1 db sincs eladó, akkor az üres listás beugró ablakot hagyhatom, mert majd automatikusan listára rakja, ha feladnak arra a típusra egy árverést, vagy ez nem frissíti magát és mindig újra és újra rá kell keresnem a kocsira? -
DjDanee87
addikt
Redditen van [link] egy post, ami érdekes lehet. Felkereste valaki a supportot a lassú betöltési idő miatt és a kapott válaszát linkelte is. A commentek alapján működik a dolog, nézze meg akit érdekel, én mjd hétvégén próbálom ki.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Most nézem csak. Végre megcsinálták, hogy pörgetés után, a dupla autót kiírja, hogy eladhatom vagy megtarthatom.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
őstag
-
parandroid
félisten
válasz Cingáriusz #13182 üzenetére
Ott a képen: fuss egy tiszta kört a teljesítéshez! Ha nekimész valaminek, megjelenik egy felkiáltójel a köridőd mellett, és az már nem számít a teljesítésbe.
p
-
CJ4567
nagyúr
Valami gond van nálad, mert a Centenario képe helyett egy Zonda R van ott.
No Sana No Life
-
GhanBuri Ghan
őstag
Azt hiszem, egy tiszta kör után ki kell lépni, és utána megint elkezdeni, és onnantól számítja teljesítettnek.
Ne kérdezd, mi mögötte a logika
Egyébként nekem pont a te időd adta ki, 1:01, hát vért izzadva is 1:03-at tudtam tisztán, 8-9 kör után. Akkor kiléptem, visszajöttem, és egy olyan ellenfelet kínált fel, aki repülőrajttal kezdett, de állóból meg tudtam verni
A rekord most valami 0:55, azt már nehéz elképzelnem, hogyan. -
őstag
válasz parandroid #13183 üzenetére
Ez többször is megvolt. Hiába Zonda van a képen, ha belépek, nem is enged mással menni csak a Lamboval. Több olyan kört is mentem, ahol nem ütköztem, különben nem vertem volna meg több ellenfelet mert azok ellen is csak a tökéletes körök érvényesek. Szerintem nálam valami bug van.
-
őstag
válasz GhanBuri Ghan #13185 üzenetére
55-öt kizárt, hogy lehet teljesíteni, főleg, hogy nem tuningolt Lamboval lehet csak menni.
-
DjDanee87
addikt
válasz Cingáriusz #13186 üzenetére
Fura, nálam helyesen Lambo van a képen és be is adta egyből. Próbáltad újraindítani a játékot?
-
Bandi821
tag
válasz Cingáriusz #13187 üzenetére
próbáld meg a mikrofos fiókodban a játék beállításainál megnézni, hogy minden frissítést leöltött e a gép, ill. a winfos naprakész legyen, erre sajnos érzékeny a játék.
-
Daw93
senior tag
válasz Bandi821 #13189 üzenetére
Nálam tiltva van a vírusírtó és a windows frissítés is és sose volt baj a játékkal, se semmivel.
Sajnos amíg az a tendencia a microsoftnál, hogy minden frissítésnél félremegy valami, és rosszabb a rendszer mint előtte, addig nálam tiltva is marad minden. Persze ez ő szerintük "nem biztonságos" megoldás. Pedig nekem azóta működik maradéktalanul minden (szoftveresen) mióta nem használok semmilyen vírusirtót és frissítést. Persze nem akarok meggyőzni senkit semmiről, mindenki úgy csinálja ahogy neki tetszik, csak azt akarom mondani, hogy az is benne van a pakliban, hogy pont egy windows frissítés tesz keresztbe a Forzának vagy valamely más programnak.GTA Online: Daweee93
-
CJ4567
nagyúr
válasz Cingáriusz #13187 üzenetére
Nekem 57.7 a legjobb köröm, és nem volt valami jó szerintem, amit mentem, tegnap este még benne voltam a top 10-ben, most már 20. hely körül lehetek. Amúgy 56mp a rekord, tegnap este jv volt az első 56.934-el.
Amúgy frissítetted a játékot? Kedden jött ki a frissítés.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Ventur@
senior tag
Szerintetek ezt - is - elrontották, hogy 50%-ra adja a McLaren 600LT-t és 80%-ra a 2002-es Honda NSX-et? Mert ha megnézitek a Fesztiválnál jól van feltüntetve - először az 50% és utána a 80% -, míg az évszakosnál meg van fordítva: 50%-ra McLaren-t és 80%-ra a Nissan-t. Szerintem ennek fordítva kellene lennie, mert azért a 600LT csak új autó, míg a 2002-es NSX meg már benne van a játékban rég óta.
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Bandi821
tag
nekem anno a játék telepítését nem tudta befejezni, amig nem frissítettem le a winfost, a forumon olvastam, hogy ez lehet a probléma. Frissítés után már rendben volt. Az előző season-nál konkrétan az évszakos események 1/3-át töltötte be, akkor ránéztem, hogy lefrissített e mindent és a fiókban a játék adatainál ott volt, hogy egy frissítés letöltésre vár, akkor manuálisan tudtam indítani és utána már ok volt. Gondolom azért itt maga a konfig is sokat számit, de nem panaszkodom, mert a FH3-nál azért lényegesen stabilabban fut a FH4.
-
Ventur@
senior tag
Ha ezt a %-os dolgot elrontották, akkor kva könnyű volt 50%-ért megszerezni a McLaren 600LT-t . Gyakorlatilag a 3 PR mutatvány, egy napi feladat, heti feladat, a Remix-et és a C 600-as ferdehátú autós versenyt meg a Ferrari-t csináltuk meg jó barátommal és meg is kaptuk az autót. Ez kb. másfél óra volt, mert közben beugrottunk 2-3 Forzathon-ra is .
Az NSX-R (2005-ös, nem 2002-es. Elírtam .) meg engem nem kifejezetten érdekel 80%-ért, mert már van belőle egy.
Fesztiválból is csak a Caddy Limo érdekel 50%-ért .Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
CJ4567
nagyúr
válasz GhanBuri Ghan #13185 üzenetére
Nem a legjobb, de itt van a 57.708-am, ha valamennyit tud segíteni.
De jó, a YT teljesen lebutította a videót.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
őstag
-
CJ4567
nagyúr
válasz Cingáriusz #13198 üzenetére
Rangsorolt módra kell kvalifikálni. Ha még sose rankedeztél, 10 meccs, ha már rankedeztél, és volt rankod, elég 1.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest