- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab991
senior tag
válasz IntelKiller7 #14199 üzenetére
Ma selejteztem kicsit, s bár akkor még nem volt elérhető a FP shopban az Intensa, de így is megvettek kettőt 8M-ért.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz IntelKiller7 #14201 üzenetére
gyerünk gyerekek, most keressétek zsirosra magatokat!!
-
Dtomka
veterán
válasz IntelKiller7 #14201 üzenetére
-
CJ4567
nagyúr
Még 2 óra 46 percig 500 FP-ért elérhető a Camaro PO!
No Sana No Life
-
Aszpik
tag
Üdv ismét
Megvettem az ultimate kiegészítő csomagot azonban telepítés után valami förtelem milyen lassan tölti be a játékot. Ez normális? Eddig kb 30 mp volt az egész és már vezethettem is most vagy 3-4 perc mire ténylegesen be is lép. SSD-n van/volt eddig is a játék."Most is ugyan olyan jó az éden, Ugyanolyan sz@r, mint régen" ;)
-
DjDanee87
addikt
válasz Aszpik #14212 üzenetére
Sajnos tényleg lassítják a kiegek a betöltési időt. Amivel egy picit tudsz javítani az a kocsik uninstallja. Ha jól rémlik van pár car pack ami jár az ultimatehoz. Miután a játékon belül megvetted őket 0 creditért/garázsba raktad a kocsikat, windowsban lehet külön-külön a különböző carpackokat törölni. Az autók megmaradnak, de állítólag így gyorsul a betöltés.
-
Kisgépkezelő
senior tag
-
C4mp3r
addikt
lambo veneno a shopban 500 pontert meg 8 oraig.
-
parandroid
félisten
válasz DjDanee87 #14213 üzenetére
Xbox One X kapott egy SSD-t karácsonyra, 3:18 percről 1:15-re csökkent a betöltési idő (ultimate edition, minden kieggel, és minden autóm megvan, pár PO kivételével). A játékesemények indítása, vagy ‘gyorsutazás’ alatti fórumolvasgatásra sincs már idő. Persze, tudom, konzol kicsit nyilván másképp van optimalizálva.
Amúgy az 1 perc az kb a három indítólogó levetítése az elején (turn ten, playground games, meg mittoménmi), néztem a régebbi forzákat, emiatt nem tudnak azok sem gyorsabban betölteni.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz parandroid #14217 üzenetére
3:18 percről
mikor volt 3:18 perc??.. valami gáz van/volt akkor a vinyóddal...[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem.
Egyáltalán nem játszottam/játszottunk Forzával korábban, de most a 300Ft-os gamepass-t megvéve letöltöttük a Horizon 4-et egy haverommal.
Mit kell ebben a játékban elkövetni, hogy közösen, egymást meghívva tudjunk játszani pár versenyt?
Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen dolog ki fog fogni rajtam, de sikerült neki...
(pc)#KeepFightingMichael
-
-
lakatosturbo
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni eddig hibátlanul ment a játék de most csak egy ablak jön be az elején amin van egy horizon logó ami utána be is záródik és jóidő
Kérdés mi a búbánatos jóisten ez ?
Windows a legfrissebb, NVIDIA driver legfrissebb.
Nézegettem videókat de tanácstalan vagyok kérlek segítsetek.
Origin: viktorvill Steam: viktorvill
-
parandroid
félisten
Most néztem, van-e valami érdekes a forzathon shopban, be is húztam egy kikulássapját, meg ingyen adnak egy dodge challenger srt hellcatet.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
elod22
senior tag
Basszus ezt az aukciós rendszert ti hogy bírjátok idegekkel? Néha majdnem annyira felhúz, mint a FIFA Ultimate Team (természetesen játék közben, mert ott a piac szerencsére jól meg van oldva)
Azért nem lenne olyan nehéz fejleszteni ezen, hogy automatikusan visszaadja a zsetont egy vesztes licit után, vagy újralistázásnál ne kelljen visszaküldeni a garázsba és onnan megint listázni. Meg a legfőbb dolog, hogy minden utolsó pillanatban megtett licitnél +30 másodpercet rádobjon, mert ez így tiszta orosz rulett. -
Micsurin
nagyúr
-
elod22
senior tag
Mondhatni szépen haladok, offline játszok egyelőre inkább, de elég jól megy. Van már 240 autóm, pár házam stb. Van most 4,5 millió zsetonom, mivel eladtam egy Jaguar C-type-ot 5 milláért és az árából szeretnék venni valami endgame autót. Mit javasolnátok?
-
parandroid
félisten
válasz elod22 #14230 üzenetére
Semmit, játssz tovább, csináld meg a heti versenyeket, feladatokat, ha van valami olyan a forzathon shopban, azt vedd meg, és pörgess sokat (skill pontokból érdemes kirakni az autókon az alsó sorokban legalább a pörgetéseket). Creditet nem érdemes autóra költeni, inkább a házakat vedd, azt úgyis csak abból lehet.
p
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz elod22 #14230 üzenetére
Igazából olyan, hogy "endgame" autó nem nagyon létezik ebben a játékban, egyrészt mert mostanában, hogy ingyen osztogattak mindent, kicsit bezuhantak AH-ban az árak, másrészt pedig majd minden autót lehet úgy tuningolni, hogy kompetitív legyen valamiben, harmadrészt meg kicsit játszik az ember és annyi kocsija lesz, hogy nem győzi. Ha a tóparti VIP-es ház esetleg nem lenne meg akkor szerintem azt érdemes mindenképp megvenni, mert az duplázza a forzathon pontokat, abból meg lehet pár különlegesebb kocsit venni. Az ha jól emlékszem 5M.
-
lanszelot
addikt
Hello,
Tudnátok ebben segíteni?
Órákat kell szenvedni, hogy elinduljon.
Semmit se csinálok, csak néha elindul.
A sima verzió volt meg, most megvettem az Ultimate add on bundle , és azóta ezt csinálja.
Már töröltem, pc leáll, másnap ismét leszedtem az áruházból , de nem segített.
Nincs vírusirtó, nincs tűzfal, nincs mokolva, nincs húzva, alaplapnak nincs programja...stb
Eseménynapló:
A(z) ForzaHorizon4.exe program (verzió: 0.0.0.0) kommunikációja a Windows rendszerrel megszakadt, ezért a program be lett zárva. A hibával kapcsolatos esetleges további információkért ellenőrizze a probléma előzményeit a Biztonság és karbantartás vezérlőpulton.
Folyamatazonosító: 228
Kezdés: 01d5a91c6c801806
Befejezés: 4294967295
Alkalmazás elérési útja: D:\WindowsApps\Microsoft.SunriseBaseGame_1.367.746.2_x64__8wekyb3d8bbwe\ForzaHorizon4.exe
Jelentés azonosítója: 4fa085cb-4b83-488e-82c9-84c75cc0fed5
A hibát okozó csomag teljes neve: Microsoft.SunriseBaseGame_1.367.746.2_x64__8wekyb3d8bbwe
A hibát okozó csomag relatív alkalmazásazonosítója: SunriseReleaseFinal
Lefagyás típusa: Activation -
elod22
senior tag
Köszönöm a felvilágosítást. A tó mellett van egy házam, az északi csücskén, arra gondoltok?
Mondjuk egy Bugatti Veyron vagy Chiron jól mutatna a garázsomban, de azt nem tudom hogyan lehetne másképp megszerezni, mint creditből megvenni. -
parandroid
félisten
válasz elod22 #14234 üzenetére
Amúgy forzathon shopban most rendszeresen van egy-egy ingyen autó. Tegnap is, meg ma is behúztam egyet, nem tudom, milyen időközönként jön újabb, még az is lehet, hogy lemaradtam párról, bár nagyon nem érdekel. Lassan megint takarítani kell a garázsban, mert már megint megtelik.
p
-
addikt
válasz parandroid #14235 üzenetére
Minden nap van egy ingyen autó egész decemberben
Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
IntelKiller7
Topikgazda
Kiszivárgott 137 új autó listája. [link]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Skeleton01
aktív tag
válasz IntelKiller7 #14239 üzenetére
Nem semmi lista, ha már egy jelentős részük bekerülne, az is elképesztően örvendetes lenne.
Személy szerint (és úgy gondolom ezzel nem lennék egyedül), a stuttgarti sleeper flottának örülnék leginkább (AMG Hammer (könyörgöm, ne a Wagon), C32, E55, E63...
De a bajor 635CSi is hiányzik, a 3-ban nagy kedvencem volt anno. -
Csapoati
nagyúr
Jó lenne, ha akkor legalább egy +150-200 db-os garázsbővítést is kapnánk.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
ETOM
addikt
Tesla
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Skeleton01 #14242 üzenetére
Merciknek én is örülnék. Nagyon karcsú a jelenlegi felhozatal. Audiból meg BMW-ből annyi van mint a nyüh.
(#14244) ETOM Nekem hiányzik a Model S :/ 3-ban a vége felé párszor tök jó volt cruisolni vele. A Rimac meg alkalmatlan rá, mert 5mp azt 400-al megy.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
lanszelot
addikt
válasz IntelKiller7 #14245 üzenetére
A FH4 hivatalos oldalán lehet szavazni, vagy szavazást indítani milyen autó kerüljön be. Bizonyos számú szavazat után beteszik.
-
lanszelot
addikt
válasz IntelKiller7 #14247 üzenetére
Ha nem a szavazásnál szavaztak, csak nyigtak azt hiába.
Ott pedig ha össze jön el kezdik lemodellezni /gondolom gyártó licensz stb után/ ha kész beteszik. Ez nem 5 perc. Csak a licensz több hónap lehet. De beteszik. -
Dtomka
veterán
válasz lanszelot #14237 üzenetére
Már az enyém sem demo Megvettem az ultimate-t ~14 k ért.
A mikronfont kell letiltani, az is okozhat összeomlást. Igaz ez a FH3, de ilyen probléma lehet a 4 gyel is.
[link] Forza Horizon 3 on PC crashing issueTudom ez a játék dx12 de telepítsd újra hátha segít.
[link] directx offline installer
Milyen windowst használsz? Rendszergazdaként futtatod?Találtam még 1 oldalt, nézd meg a lépéseket:
[link] A játékom nem indul el, vagy összeomlik PC-n
Hirtelen ezek jutottak még eszembe.[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
De Tomaso Pantera!!!!!!!!!!!!!!!
istenem, add......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.