- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz (Kolombusz) #4849 üzenetére
Első és az utolsó szektort szépen meghúzta Remélem Massa-val szemben a hétvége többi részében is domináns lesz
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
JJános
addikt
válasz (Kolombusz) #4838 üzenetére
Ha kifejtenéd mire gondolsz, érteném is. Érettebben? Mihez képest?
Te is csak személyeskedni tudsz. Ird le, hogy mi az, ami nekem lett címezve, és miben irtál volna helyemben mást.
Te éppen baromi éretten reagáltál, amikor a nigger szó miatt irtunk neked.
''Nabazmeg igy jártam. Irjátok még le páran, hogy mekkora köcsög vagyok.'' -ez lenne az érettség? Akkor inkább nem kérek belőle.
Egyébként meg minden relatív.2007-05-06 óta itt!
-
papi77
addikt
hajrá Kimi!!!1:19:7
Az első: NOKIA 1611
-
PazsitZ
addikt
[link]
[Szerkesztve]- http://pazsitz.hu -
-
Oliverda
félisten
-
(Kolombusz)
veterán
Alonso és Massa is 19-es időt mentek.
JJános: mi az érett reakció? Például az, hogy nem irod le állandóan, hogy te már előre láttad ezt, meg azt. Például az, hogy nem veszel minden neked cimzett hozzászólást személyed elleni támadásnak. Például az, ha kijelentesz valamit, azt meg is tartod.
Valamint néhány napon belül ne tégy ilyen kijelentéseket, mert hiteltelenné válsz:
Figyelj, ha hiszed, ha nem McLaren rajongó vagyok!
Az igaz, hogy elvakult Ferrari rajongó is.
gen McLarenes is vagyok természetesen, és egy kicsit minden autónak drukkolok.
Ország-világ előtt kijelentem, hogy McLarennek szurkolok, és Hamiltonnak. Az utóbbi világbajnok lesz.
Az idézetedre már reagáltam korábban, nem fogom mégegyszer leírni a válaszom, olvasni gondolom tudsz. Értelmezni már nemigazán.
Jah, amúgy olyan körökben mozgok, ahol ismernek nagyon jó pszichológusokat, az üldözési mánia kezelhető.
És végül. Légyszives ezen postomra ne reagálj, zárjuk le a vitát itt és most. Köszönöm. Te, érett gondolkozású egyed.
[Szerkesztve] -
lacafaca
addikt
válasz Motion_Blur #4853 üzenetére
kimi visszatért
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
Oliverda
félisten
válasz PazsitZ #4856 üzenetére
Elég szoros a közepe.
Érdekes hogy a két McLaren futotta a legkevesebb kört. Gondolom hogy inkább egy kicsit próbálták spórolni a gumit és a motort a versenyre.
Tegnaphoz hasonlóan ismét lett két azonos köridő."Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
-
törölt tag
válasz Oliverda #4857 üzenetére
Látod pont ez az.
amennyiben nem buknak le,..azaz a Ferrari nem buktatja le őket, akkor mi semmit nem tudunk az egészről.
Pedig ők is adatokat loptak.
Uez lenne most is, amennyiben a Ferrari nem buktatja le Stepney-t, mi az egészről semmit sem tudva azt nézzük hogy egyes csapatok romlanak, mások feljavulnak.
...ez a nem gyenge, és ami engem igazán bosszant.
és most nézzük hogy jön a Ferrari a képbe.
- Az alkalmazottaikat elengedték a Toyo'-hoz, és azok adatokat loptak.
Tehát ha elengeded az alkalmazottad, ha nem akkor is lopnak?
..és ki veszi meg tölük ha mindenki ennyire ártatlan? ...persze miután kiderült a botrány. -
törölt tag
válasz (Kolombusz) #4871 üzenetére
én is nagyon várom, hogy alonso elkenje hamilton száját! nem tetszik nekem az a fickó, a tolószékes öcsikével, meg a szerető papával a pálya mellett... túl mesterkélt az egész, mintha egy pr gépezet működne mögötte. meg ez az álszerénység... remélem nem lesz világbajnok soha.
-
Oliverda
félisten
válasz #51736960 #4873 üzenetére
Hát igen, nehéz elképzelni hogy egy összetartó és szerető családban él és nőtt fel...
Mondjuk az tény hogy manapság nem sok ilyet látni, és ha véletlenül mégis becsúszik egy ''gyanús'' eset, akkor arra már azonnal rásütjük hogy mesterkélt, álszerény, és pr gépezet működik mögötte.
mod: bocs, csak most nézem a nickedet
[Szerkesztve]"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
törölt tag
-
Oliverda
félisten
''Néhány igen csak érdekes kép is felkerült az autóra...''
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
höhh: [link]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
törölt tag
mekkorát ment alonso
-
(Kolombusz)
veterán
1:19:330 - aztakurvaaaaaaaaaa
ALONSO -
Ricardo
titán
Ez nem jött össze Davidsonnak
-
zolynet
veterán
'csáé nem tudott Rosberg menni egy fain kört
qual elején is ki lehet jönni, nem csak a nagy forgalomba...Life is too short to stay stock!
-
bandus
veterán
ez most jutott eszembe: amit a versenyzők elé raknak képernyőt, ők is ugyanazt látják rajta mint mi, vagy nekik más infokat mutatnak?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Motion_Blur
félisten
Ralf: 1:20.5
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
zolynet
veterán
Remélem Palilk még a nyaralását tölti holnap is.
Ralf-nál meg vmi új gyógyszert próbálnak ki.
Raik toljadneki.
[Szerkesztve]Life is too short to stay stock!
-
KrAt
veterán
KIMIIII!!!!!!!!!
Lonso
[Szerkesztve] -
törölt tag
uuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhh.....
-
Ricardo
titán
Még a végén vége lesz a finn téli álmának?
-
(Kolombusz)
veterán
1:19:152 - Alonso
-
zolynet
veterán
Szépen mennek ezek a renault-os pilóták az utóbbi időben.
Annál szarabbul megy a Honda párosnak.Life is too short to stay stock!
-
Motion_Blur
félisten
Szinte 100%, hogy Alonso lesz a pole-ban, valszeg nagyon kevés üzemanyaggal küldik ki.
-
törölt tag
válasz Motion_Blur #4892 üzenetére
én kimire fogadok
-
Oliverda
félisten
Szerintem...
1. Hamilton
2. Alonso
3. Kimi
4. Massa
5. Kubica"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Peat;)
veterán
válasz (Kolombusz) #4889 üzenetére
Futamról futamra javul a spanyol. Év végére komoly gondban lehet Hamilton ha ő nem javul tovább.
-
Oliverda
félisten
Gyula megint tudja miről beszél, az előző etapban lággyal futotta Alonso azt az időt.
-
KrAt
veterán
Kimi az igen
Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Ikarus 435 embléma logo felirat szám típusjelzés
- Corsair VX450W 450W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Adattábla szett IKarus 435 alu logo felirat embléma busz bus
- ASUS U-65GA 650W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Asus B85M-E, Intel i7-4790 + rézmagos gyári hűtő, Hynix 4x8GB (32GB) 1600MHz RAM
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest