- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
törölt tag
Nekem sincsenek bizonyítékaim, csak szemem, na meg józan eszem, amit használok. Ennyi.
Ahhoz már azért elég elfogultnak kell lenni, hogy valaki is azt állapítsa meg, volt valami megállapodás itten. Létezik egy ilyen komoly megállapodás, és ekkora lutrit csinálnak belőle. Vagy épp csak az utolsó két futam előtt született meg ez a megállapodás?
Nekem ez nem fér a fejembe. KÍnában meg világosan megmondták, hogy Alonso ellen harcoltak. Mert presztízskérdést csináltak belőle. Nem láttunk még ilyet, hogy az érzelmek elnyomják az értelemszerűséget?
Továbbra is állítom, hogy semmi, semmi bizonyítékotok sincs, sem pedig értelmes indokotok, hogy mégis mi lenne itt a gyanús? Volt már ilyen, történt már ilyen, nézni kellett volna régebben is, nemcsak mondani, hogy nézted, és akkor nem lepődnél meg ilyeneken. Őszintén szólva már a könyökömön jön ki a téma. Fogjátok már fel, hogy vesztesek vagytok, ezt az évet elb*sztátok! Ha meg bunda volt, akkor f*szért szurkolsz egy ilyen csapatnak, pilótának, aki átveri a saját szurkolóit.
Aktív témák
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest