Hirdetés

Aktív témák

  • prmcsk

    addikt

    Véleményeim...

    1.) Vettel - nek gratula, jó esősofőr, de a "vaktyúk is talál szemet"...Mire gondolok ?
    A qulain jól hazardíroztak, tippeltek a mai időjárás lefolyását, időrendiségét illetően és így lettek pole-ok. Ehhez persze vettel is tudása is kellett. Ugyanazon boxtaktika mellett sansza sem lett volna hamival szemben.

    2.) Masat autózott és csak azért tarthatta meg a pozícióját hami előtt, mert hamival valami "gond" lehetett. Valszeg motor, mert olyan nincs, hogy az előző körökben 2 másodperceket oszt maszatnak, majd mikor utoléri "beáll" mögé.

    3.) Hami ma is bebizonyította, hogy esőben úgy megy át a mezőnyön, mint fos a libán, nincs nála jobb. Jól taktikáztak az egy kiállással csak azt nem "érezték meg", hogy a kiállásnál az intermedia gumit kellett volna feltenniük. Ha így tesznek, nem kellett volna + kijönnie és nyerhettek volna.

    4.) Kimi esőben kevés, mint lágerban a reggeli és a mai futam is bebizonyította számomra a múlt "versenyeny utáni, mi lett volna, ha" esetét. Azt is igazolást nyert, hogy a hami féle büntetés oka teljesen életszerű körülmény az esős F1 futamokon, mert ma is vagy hatot láttam belőle. Most már, az egyértelmű szabály kimondásával, gond és vita nélkül orvosolható.

    5.) Alfonz - tól, az eső miatt többet vártam...

    szerk: Ja és alfonz drukker vagyok, talán ezért "objektívebb" másoknál ? :DDD

    [ Szerkesztve ]

    "Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?

Aktív témák