- Notebook hibák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
törölt tag
válasz kungzi #20698 üzenetére
Az intelnek ára van a 80-aom 36k-ért vettem. amúgy jó szerintem.
Hibernálást ilyesmit ki lőttem + ramdisk-re Temp stb és a 25 Gb 64bites windows egyből 11Gb lett... bott idő 12sec home premium
Elég bőven a 40GB is ha szűkös a keret, írásban 95 helyett csak 45MB-ot tud de az is legalább 2x gyorsabb mint a HDD -re win telepítés.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz GLOCK34 #20702 üzenetére
Semmi titok nincs. lehet volt már párszor de nem elégszer
A két oldalon segítőkész userek mindent leírnak én is ez alapján barkácsoltam.
az 1-es oldallal kezdtem.
1: SSD beüzemelése a gyakorlatban!
[link]2: http://logout.hu/cikk/ssd_optimalizalasa_beallitasa/hazirendek_virtualis_memoria_firefox_20.html
[link]szándékosan írtam a címeket hogy könnyen vissza lehessen keresni a cikket.
-
félisten
-
félisten
Mi a verziója az AMD SATA driverének? kérdem ezt azért, mert bizonyos verzió alatt nem támogatott a TRIM 1.2.1.263-tól támogatott a TRIM
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
beci
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #20720 üzenetére
Azt hogy tudom megnézni?
Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
félisten
Eszközkezelőben/IDE ATA/ATAPI vezérlők/jobb egér az AMD SATA-n/tulajdonságok/illesztőprogram fül
Ezért szoktam azt javasolni, hogy a W7 beépítettje megfelel, senki se pakolja csak úgy fel az Intel vagy AMD AHCI drivereket, anélkül, hogy meggyőződne róla, hogy az AHCI driver is támogatja a TRIM-et... Ha ez megtörténik, akkor van az a szitu, hogy bizonyos idő eltelte után (főleg, sok fájlművelet, elsősorban törlés) az írási értékek jelentős mértékben visszaeshetnek...[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
beci
őstag
-
jegenye77
addikt
m4-et választottuk viperabácsival.
Jobb ilyenkor újratelepíteni a rendszert vagy át lehet másolni az egészet.
Itt találtam a legolcsóbban.[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
félisten
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
jegenye77
addikt
válasz Jofi81 #20728 üzenetére
Csak azért nem szeretem újra rakni mert mire mindent visszateszek és beállítok ahogy volt,elmegy a napom rá.
Másolást meg még nem is csináltam,nem is tudom hogyan kell.
Nem marad más mint rááldozni egy kis időt és újratenni mindent.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
viperabácsi
addikt
válasz jegenye77 #20729 üzenetére
az ujratelepítés a biztosabb megoldás szerintem ,és csak azt kell ide telepíteni ami fontos. A
többit meg vinyóra. Ha ügyes vagy megvan az gyorsan.Előre szedd össze a drivereket , programokat úgy halad az!!!ja és nézzünk másik bltot ahogy olvasom
[ Szerkesztve ]
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
Gorneck
legenda
Én ezt tom...de nem mind1, hogy nálunk teszik ezt, de cserélik, vagy kimegy külhonba, de cserélik...vagy nem elég hogy külhonból küldik ki a gyártónak, de addig nincs csere míg meg nem érkezett az új...
Ha jól tudom nálunk senki se foglalkozik Crucial termékekkel...persze lehet csak én vok tudatlan...Persze ez mind igaz az összes többi termékre is, ami nem magyar nagykerből van...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Findzs
addikt
ugyanilyen ssd-m van és nekem is win7 64 bit
nekem is a tesztprogikba belassult de ha elinditok egy fájlmásolást 120-130 -al lehet rá másolni a winyoról, a winyo max olvasási sebessége fogja csak visszaaz nekem is rejtély miért lett lassabb a teszt progikba
annyira nem érdekel mert nem venni észre a mindennapi használatba"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
félisten
-
soldi3r
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #20719 üzenetére
épp ezt akartam kérdezni, hogy miért drágább az az 1 betű
E30 (oo=[][]=oo)
-
-
félisten
válasz Peter789 #20740 üzenetére
Pontos típust írhatnál, mert így hirtelen rákeresve(30G kapacitásúra) nem nagyon van találat.
AHCI-ben telepítsd és ne pakold fel az Intel drivert.Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
veterán
Épp ezért ilyen olcsó mert nagyon sokat kell rá várni. Mármint az m4-re. Iponon vettem, éjjel megrendeltem másnap reggel jött az sms hogy mehetek érte. Ez a nem mind1. Lehet hogy pár k-val drágább de nemkell várni rá heteket
iPhone 13 Pro Max
-
fagy53
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #20737 üzenetére
Éppen a Kingston vezérlői használják a GC-t, a valós idejű "takarítást", így az XP alatt is jól boldogulnak a TRIM nélkül is.
Lelassult írási műveletek esetén a bekapcsolt magárahagyott gép egy nap alatt képes regenerálodni TRIM nélkül is, ez pedig Garbage Collection funkció működését jelzi...
PH! teszt a témában[ Szerkesztve ]
-
havasa
aktív tag
Intel X18-M G1 80GB-ról milyenek a vélemények, egy ilyet vettem most, remélem nem nyúltam mellé.
Commodore 16 Hyper-V cluster
-
veterán
válasz jegenye77 #20746 üzenetére
Jó döntés volt
Ajánlott a fw-t lefrissíteni a legfrissebre mert a 0001-el voltak gondok. Hogy milyen fw van rajta az a hátulján az ssd-nek rajta van. 0002 a legújabb ezt rakjátok majd fel, érdemes énis ezzel kezdtem, mivel üres ssd esetén pár másodperc az egész, ha meg van rajta anyag akkor pár perc is lehet. Illetve a cég ajánlja hogy backupot az adatokról készíteni de elvileg nemszabad elvesznie semminek, csak azért nem árt vigyázni
iPhone 13 Pro Max
-
havasa
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Samsung 2.5 870 Evo 500GB SATA3 + Sandisk Extreme Portable
- WD RED WD40EFAX + Kolink HDSUB3U3
- 256GB Western Digital Nvme SSDk eladóak! 1 év Jótálással! Számla!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest