Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    Doctor Strange

    Nagyon sajnáltam mikor kijött a hír, hogy Cumberbatch is beáll a buziverzum színészek soraiba. Többre tartottam őt mint, hogy ilyenekbe szerepeljen. De most látva a filmet, már jobban megértem. Nem tudom, hogy önmagában is így tervezték e, vagy Cumberbatch közbenjárása kellett, de Strange karakterében van játék. Cumberbatch szemszögéből volt benne lehetőség és kihívás. Persze nem élete szerepe. De végre nem olyan lapos karakter mint a többi. A maga nemében már nagy szám az is, hogy mint doktor (mint alteregó) egy érdekes karakter. Szerintem egyik Marvel hős alteregója se ilyen jó. Vagy csak nem sikerült eljátszaniuk az őket alakító színészeknek. Cumberbatch alakításával a sebész énje is egy érdekes, élő karakter, nem csak másodlagos szereplő a varázsló énje mellett. Sőt, az igazi döntéseit pont a sebész énjéből meríti.

    Olvastam kritikát vagy véleményt, hogy kapkodó, csapongó a film. Én nem éreztem annak. Kivéve azt a részét, mikor téren és dimenzión át ugrálnak. Akkor egyértelműen csapongó, bár akkor direkt, és szerintem ez szerves része az egésznek.

    A CGI kemény. Oscar-t érhet. Bár a végtelenségig önmagába forduló dolgok azért nem akkora trúváj, csak éppen jól mutat, ez a trükk a trükkben. :) Viszont ezek mellett volt sok pofás, látványos jelenet. (Egyszer konkrétan arra gondoltam miközben néztem, hogy "Na ettől még Neo is beszarna" :D) Kemény LSD trip az egész.

    A viccek. Utálom a vicceket, utálom a Marvelt mert mindig beleteszik a vicceket. De mindegyiken mosolyogtam. :) Szóval szerintem nem is utálom. (Wifi jelszó... pff :) )

    Érdekes szerzet ez a film. Kicsit nekem többnek tűnik mint az átlag Marvel filmek, de mégis annyira tipikusan Marvel. Annyira szépen illik a sorba. A Deadpool után a második Marvel film, aminek ha majd jön a következő része akkor eszembe fog jutni, hogy "Fú, ennek az első része is jó volt!"

    Szerk.: Most nézem Visual Effects kategóriában ott a Kubo is.. ejj. Ez érdekes díj lesz.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák