Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    *** SPOILERES lehet végig ***

    The Hobbit: The Battle of the Five Armies
    euro 4k hun

    ahogy a netes reakciók alapján számítottam rá, valóban gyenge eresztés volt a szériában. szó se róla, tetszett, végre befejezték a sztorit(ami olyan volt, amilyen...), és a látvány még továbbra is gigászi. egy-két csatajelenet nagyon átjött, de itt ki is merül a dolog. nekem messze az egy tetszett a legjobban, aztán kevéssel lemaradva a második, és ez pedig sokkal lemaradva kullog. a LotR magasságaihoz nem ér fel, az első rész még tud neki integetni, részemről. széria rajongóknak azért kötelező, és a többieknek sem fog fájni.

    hoffman_approved

    A Madagaszkár pingvinjei
    euro 4k hun

    szokásos pingvin módi. én odáig vagyok ezért a csapatért, nem volt kérdés, hogy megnézem. a baj az, hogy amíg nem a saját filmjük, addig a pár jelenetük mindig tökéletes, nem hagy kívánnivalót maga után. egy egészestésben félő, hogy ez elfogy. sajnos itt is megtörtént, de közel sem volt vészes. a poénok és a színvonal rendben volt. a sztori nem tetszett, főleg a vége. azért persze édibédin meg kell nézni.

    hoffman_approved

    Birdman
    euro 4k eng

    na ez volt egy olyan film, ami már csak akkor került a látótávolságomba, mikor el voltam tűnve. így talán egy trélert, ha láttam, arra se emlékeztem. azt sejtettem, hogy egyedire kell számítanom. megvolt. kell egy bizonyos intelligencia a befogadáshoz, amondó vagyok. a film első fél órája - egy órája volt nekem a kritikus pont, addig nem kapott el a gépszíj, de utána valahogy sikerült belemásznom. Keaton és Norton nagyon tetszett, de azt éreztem, hogy amikor Norton volt a vásznon, akkor simán lejátszotta Keaton-t, kvázi uralta a vásznat. gyakorlatilag most már azt érzem, hogy ez rohadtul nem így volt, szándékosan írták meg és éreztették ilyennek, de valójában nagyon nem ez történt. összességében nagyon pazar film, ugyanakkor bevallom, hogy nem teljesen tiszta minden. van, ahol elveszítem a párhuzamot a valóság és a fikció, illetve a cselekmény és a mondanivaló között. ahol totál meg vagyok lőve, az az utolsó 1 perc, az ablakos móka, ez nem kérdés. még meg kéne nézzem később, illetve beszélgetni róla, úgy érzem. komoly.

    hoffman_approved

    John Wick
    1080p eng dts

    ezt a filmet nagyon elkaptam hangulatban. ma néztem meg, eléggé lent voltam, ez pedig pont jókor betalált. tréler alapján terveztem megnézni anno, de sokat nem vártam. ennél sokkal jobban tetszett. egy jól összepakolt akciófilmet kaptunk, tényleg úgy éreztem, hogy hiába láttam már n+1 ilyet, ez valahogy mégis olyan jól lehozza, amit kell neki, hogy nem tudtam nem szeretni. nyilván a főszereplő karaktere, magányos farkas, illetve egyszemélyes hadsereg, aki érzelmileg sebezhető, egy örök-szimpatikus karakter. valóban. Keanu-ból nem néztem volna ki, de nagyon jól eladta. a Continental motívum pedig nagyon tetszett, ez a "bérgyilkos-Svájc" tetszett, mint ötlet, pont annyira rugaszkodott el a valóságtól, hogy ne legyen zavaró. ez most nagyon átjött. a Birdman-nel még csak párhuzamba se lehet állítani, de ez a kettő tetszett mostanában a legjobban.

    hoffman_approved

    [ Szerkesztve ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák