Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    The Yards: eléggé középszerű film. Ugyan van benne minden (családi dráma, korrupció), de egy jobb idézetet (she looks good from far, but far from good - Mark Whalberg mondja az egyik csajra, angolul még nem hallottam ezt a kifejezést, illetve a szójáték teszi érdekessé) kivéve semmi emlékezetes nem történik. Kezdem azt érezni, hogy ha Mark Wahlberg és Joaquin Phoenix együtt szerepel valamiben, akkor azt jobb elkerülnöm (mint pl. a We Own the Night, az se egy túl erős mű) - annak ellenére, hogy külön-külön egész jó projecteket is összehoztak.

    Snow White and the Huntsman: ennek a filmnek se én vagyok a célközönsége, elég gyorsan ráuntam. Az egyetlen pozitívuma, hogy az előbb említett filmmel összehasonlítva megmutatja, hogy Charlize Theron mennyivel jobb nő így a harmincas évei végén, mint a húszas évei elején. :))

    Ugyan sorozat, de nem tudom mekkora átfedés van a két topic között:
    Entourage: eddig egyáltalán nem ismertem, de annyira jó feelgood sorozat (sőt, szerintem az egyik legjobb ilyen), hogy nagyon könnyen magába szippant. Semmi komolyra nem kell számítani, 4 gyerekkori barát életét mutatja be LA-ben, akiknek a legnagyobb problémájuk kb. az, hogy miként szerezzenek meg egy szerepet a készülő filmekben. :)) Van pár kiváló jó színészi alakítás is, Kevin Dillon Johnny Drama-ként hatalmas, miképp a számomra eddig csak az Oldschoolban nyújtott mellékszerepéről ismert Jeremy Piven, mint Ari Gold, a főszereplő ügynöke.
    Mivel a filmiparról szól, ezért rengeteg apróbb cameo szereplés van benne (Aaron Sorkintól kezdve Gary Busey-n és Sasha Greyen át Martin Scorsese-ig).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák