- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autóhifi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Persze, épp most zajlik - Pápán.
Az akció keretében minden mozijegy a héten a 20 filmre 800Ft, de ha felmutatod a lakcímkártyádat (és Pápa van feltüntetve), akkor 11-17 között két jegyet kapsz ezért.
Tehát 400Ft egy 3D-s filmért...Ez az igazi moziünnep (bár itt a III. Pápai filmfesztivál néven fut)
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Devid_81
félisten
A Million Ways to Die in the West
Ezt a filmet moziban erdemes megnezni, nagy kozonseggel.
Aki szereti a verbeli morbid de meg viselheto poenokat annak alapmu ez a film.
Azt hiszem nem arulok el sokat ha azt mondom szamomra ez tultett siman a TED-en.
A sztori semmi ujjat nem adott, de talan az egyik legviccesebb modon sikerult neki bemutatni a "vadnyugatot" amit eddig valaha lattunk.8/10
...
-
Realradical
őstag
The Signal 10/7
Nem rossz kis film. Visszahozta bennem a régi Végtelen Határok sorozat hangulatát. (csak ez után nincs p0rnó )[ Szerkesztve ]
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
G@ben
addikt
válasz callmeakos #50258 üzenetére
Én is ebben reménykedem.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
spiky03
veterán
Igen jól tippeltél.
Nyertél két belépőt a moziünnepre.@(#50258) noxwill
Én is remélem, hogy azért lesz.
Igaz nem tudom, hogy mit fogok majd megnézni, mert amik érdekeltek eddig azokat mindent megnéztem.
De mondjuk a Feláldozhatók 3 meg a Sin City 2-t azokat megnézném.
Úgyhogy azért csak lenne mint nézni.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
addikt
válasz Realradical #50257 üzenetére
Akkor nézd meg a Button-t is, az is egy olyan történetnek a kissé kibontottabb verziója.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
hoffman_
nagyúr
Locke
1080p engwow. wow. készültem rá, de felülmúlta. zseniális. az a film annyira élet volt, Tom Hardy iszonyatosan jó az összkép lenyűgöző. ez a film végre valami igazán egyedit adott, és nem spórolt. mindezt két négyzetméteren, 80 percben, egy Tom Hardy-val és négy színészhanggal. uhh.
hoffman_approved
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
madgie
titán
-
Viszlát
addikt
-
Bad Pritt
félisten
válasz Viszlát #50271 üzenetére
Azért nem kaptál választ, mert egyrészről felesleges lett volna (meg hidegen hagy, melyik stúdió készítette a Locke-ot, nem néztem meg délután sem és nem is fogom), másrészről nem tetszett a hangnem (írásnem?) ahogy feltetted a kérdést és ilyenkor hajlamos vagyok ignorálni a kommentet.
Másrészt tudod jól, hogy Hollywood lassacskán teljesértékű szinonimája lesz a blockbuster filmeknek és én is ekként használtam a kifejezést, mégis belekötöttél. Vagy szerinted ez is hibás következtetés? Tekintve, hogy a legszélesebb közönséghez a Transformers, Vasember és teljes csipet csapata jut el a kiterjedt reklámkampánynak köszönhetően, teljesen érthető, hogy Hollywoodot ezekkel a filmekkel azonosítják/azonosítjuk, nem pedig a Locke-kal, ami enyhén szólva is kevés emberhez jut el (azok sem mind nézik végig).
De a kedvedért akkor különválasztom a hollywoodi stúdiórendszertől független filmeket és az alacsonyköltségvetésű hollywoodi filmeket, mivel látom, hogy nagyon zavart a téma. Nem mintha bárki más foglalkozna a topikban ezzel, vagy érdekelne akárkit, de biztos nagyon fontos.Más: van olyan oldal, ami mutatja, hogy egy filmmel foglalkozik-e magyar forgalmazó, vagy csak a forgalmazók saját honlapjain lehet kutakodni (néha még ott sem)? A John Wicket felkarolhatná valamelyik ügyes úgy, hogy lehetőleg a CC-ből se bannolják szerencsétlent.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
aizen92
addikt
válasz Viszlát #50271 üzenetére
Locke brit film. Min megy itt a pörgés amúgy?
+ még egy US stúdió, aki olyan hatalmas filmeket tett le az asztalra mint.[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Pali1119
tag
Lesz reboot a Tudom, mit tettél tavaly nyáron-ból. Hurrá...
[ Szerkesztve ]
"Akinek a legnagyobb a farka, az a bréking."
-
.LnB
titán
válasz Integra #50224 üzenetére
Teljesen egyetértek. Nekem igazából az a bajom az egésszel, hogy míg a sz*rt az arcunkba tolják. Addig a jó filmek után kutakodni kell. Keresgélni. :S
De az utóbbi időkben mi nagyon király filmeket néztünk meg. Jó néhány nem új. De egyiket se tudnám még átlagosnak se értékelni talán. Mind jó volt.Side Effects
Saving Mr. Banks
About Time
The Fault in Our StarsÉs ez csak egy-két hétre visszamenőleg.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
gyuromoj
veterán
Van egy olyan érzésem hogy hétvégén Transformers Age of Extinction nézés lesz a topik nagy részénél!
(#50278) cyberkind
Szerkesztve[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
veterán
válasz gyuromoj #50277 üzenetére
A hétvégén számomra biztosan nem, mivel biciklizni megyünk (remélem, kitart a jó idő, vagy elázunk).
Viszont nagyon ki kell fogynia a filmeknek ahhoz, hogy oda jussak, hogy megnézem, de valamikor erőt veszek magamon és egy figyelmet nem igénylő tevékenység mellett azért megkínzom magam valamikor."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
gyuromoj
veterán
WTF van már a Bourne filmekkel?
A By the Sea képeken Pitt és Jolie újra együtt
Heti remake: I Know What You Did Last Summer, I Saw The Devil
A TMNT trükkjeiről
Listen Up Philip-előzetes: nem mindenkinek
VHS: Viral poszter
Lou Ferrigno szerint érkezik a Hulk film és sorozat
Itt a hivatalos Bosszúállók 2: Ultron kora szinopszis
A hobbit: Az öt sereg csatája - Ütős banner
The November Man - Trailer #2
Harag - Trailer #2
Közönségkedvenc lett Cumberbatch filmje a Torontói FilmfesztiválonPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Tibiajax
nagyúr
Jó napot!
Coherence
hd,dts
egyszerű de nagyszerű.
vagy nem is annyira egyszerű?.. egy kellemes kis esti baráti vacsora, egy ötlet a kvantumfizikából és máris kész az alacsony költségvetésű, de annál jobb mozi.
Imádtam.
9/10
és a szőke főszereplő hölgy gyönyörű. -
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
aizen92
addikt
válasz callmeakos #50287 üzenetére
Valahogy úgy !
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
-
.LnB
titán
válasz Tibiajax #50292 üzenetére
Signal után megnézem majd, de most azt akarom először látni. És természetesen a TF4-et x2 egymásután.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
spiky03
veterán
Az a baj a TF4 csak web-dl-ben van, az meg nem valami jó minőség ha a hangot nézzük. Ennél a filmnél meg az egyik lényeges elem a hangzás.
De ha vki csak a tv hangszóróján nézi akkor nem szóltam.Én várok egy rendes BD-re, mondjuk eredetiben is megveszem a trilógia mellé.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Pali1119
tag
válasz cyberkind #50295 üzenetére
Miért lenne lerontott? Miért rossz a hazai kiadás? Mert én fórumokat olvasva sehol nem találkoztam még csalódott vevőkkel, akik szerint rossz lenne akár képileg, akár hangilag a magyar verzió, legtöbbször inkább az ár a probléma.
[ Szerkesztve ]
"Akinek a legnagyobb a farka, az a bréking."
-
brownus
veterán
ínyenceknek egy kis finomság Parasyte | Kiseiju - [Live-Action] Trailer, innen
must-see[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Spórolós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen alaplapot vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest