Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • k-adi

    nagyúr

    Madame Web (2024)

    Megnéztem, de minek. Igen, Dakota Johnson még mindig jó nő, de ennek a filmnek 0 értelme volt. Semmi izgalom nem volt, a párbeszédek is gyengék és persze hogy direkt az ellenkezőjét csinálják a karakterek mint ami logikus lenne.

    (maradjatok itt! - jó. - unatkozom, menjünk enni, hátha történik valami baromság)
    pár perccel később:
    (ne keltsünk feltűnést! - oké - nézd, ott van pár tinisrác, táncoljunk már az asztalon előttük, biztos jó ötlet miközben körözés alatt állunk)

    Ennél a filmnél már komolyan majdnem fizikai fájdalmaim voltak, annyira buta az egész. A legszomorúbb az egészben, hogy míg vannak trash filmek, azok nem veszik komolyan magukat... de ez... az a durva, hogy ezt tényleg komolyan gondolták. Na és ez a döbbenet! Nem csoda, hogy a Marvel lejtmenetben van, már egy ideje, de ez a hab a tortán.

    Ja és a poén az egészben az, hogy a gondosan, mindenki reprezentálva, PC-korrektségből jeles alapon kiválasztott (egy szöszi Sydney Sweeney, egy afro Celeste O'Connor, egy egzotikus Isabela Merced) 3 tinipókról semmit nem tudunk meg pár másodperces bevágott képen kívül, ami elég bosszantó, mégha nyilván ez egy felvezető film volt és a fő fókusz Madame Web-en volt, de mire beindult volna, már vége is, aminek lezárása szintén szánalomra méltó volt - ilyen gyenge főgonosz harcot rég láttam már az elmúlt 20... de inkább 30 év alatt. :U

    Szó mi szó, újabb csalódás a "The Marvels" után. Idén már csak egyedül a Deadpool & Wolverine filmben van reményem, de ott is csak RR miatt, mert Logan 0, azt is inkább hagynák békén nyugdíjban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák