Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Miklós315

    aktív tag

    Prisoners of the Ghostland

    Durva egy trip... Egyrészt lenyűgözően hangulatos, másrészt hajmeresztő katyvasz.
    A The Bad Batchnél is nagyobb kérdőjel, hogy miről akart regélni. Ott legalábbis koherensebbnek tűnt a sztorifűzés, itt viszont gőzöm nincs, melyik karaktert mi mozgatta (pl. Yasujiro vagy Psycho esetében, stb.), végülis hol vagyunk, vagy honnan hová akarnak eljutni a kicsodák... a legnyilvánvalóbb megfejtések tehát lógnak a kontextusmentes ködben, mivel nem világos, hogy ez egy allegória vagy egy komolyan vett világ, esetleg ezek egyik és másik oldala létezik-e a történet közben/hol húzódik a határ, stb.

    Cage-nél maradva, a Willy's Wonderland sokkal letisztultabb, rendezettebb volt, a The Pig meg sokkal egyszerűbb, érthetőbb.
    Ez viszont olyan, hogy miközben azon röhögsz, hogy "Nick Cage egy Sharknado-ZS szintű gagyiban, hehe", máskülönben felrémlik, hogy "akár mekkora díjesővel is zárhatna ez a bátor, költői ihletettségű művészkoncepció Cannes-ban"... ;]
    Pár akciójelenet egész jó, szerencsére nem túl hosszú (bár hosszabbnak hat), és mindenki találhat benne kedvére való zsánerdarabkát (igazán eklektikus darab :)).
    Bevállalósak - vagy ínyencek - előnyben.

    #értékelés

    [ Szerkesztve ]

    "Szerintem."

Új hozzászólás Aktív témák