Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    Nocturnal Animals (2016)

    Kb kimaxolja a filmmuveszet termeszettudomanyos gyokereit. Remek szineszek, eszmeletlen beallitasok, szuper vagas, remek rendezes es a kepi vilag vegig feszegeti az otthoni hazimozi hatarait.

    Gyakorlatilag ez Bergman szintje, mint befogadoi nehezsegben, mint megvalositasban. Tokeletesen megkomponalt jelenetek es gyonyoru kepi vilag. Harom szalon futo sztori, egy szallal a multban, egy szalon a jelenben es egy szalon a fantaziavilagban, amiket a freudi es, ich es über-ich szintjen is lehet ertelmezni, ami ertelmezes egyben egy kulcs a zarojelenethez. Es persze van a masodik ertelmezes lezarasra, hogy nincs semmilyen manuscript, es az egesz film az Es projekcioja amit az email megfogalmazasa es a lezaras is megerosit azzal egyutt, hogy Amy Adams karaktere korabban is hallucinal. A telefonhivas a gyerekkel szinten jo kerdes, tehat az utolso talalkozas a volt ferjjel az abortuszklinikanal mind zarojelet kap.

    9/10. Sulyos es par pontjan nagyon nehezen nezheto film, de kb hibatlan. Viszont kell hozza nemi elettapasztalat, 30 ev alatt nem vagyok benne biztos, hogy barmilyen szinten ertheto. Erdekes lesz latni ahogyan oregedik.

    Desperado (1995)

    Kozepesen egydimenzios, de nagyon hangulatos es rendesen megcsinalt akciofilm.

    5/10

    #értékelés

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák