Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gbors

    nagyúr

    Airplane! (1980)
    Nem tudom, honnan jutott eszembe így sok-sok évvel később a film, de a munkanap végeztével hirtelen rámtört, hogy megnézném. Kicsit tartottam tőle, hogy mennyire lesz kínos, de igen pozitívan kellett csalódnom - a szituációs gegek működnek, a szóviccek nagy része meg annyira fullba van tolva, hogy simán belemennek az "annyira rossz, hogy már jó" kategóriába. Az meg nyilván mindenkinek megvan, hogy ezek a filmek mennyire tömények, gyakorlatilag 80-90 percen keresztül megállás nélkül öntik a nézőre az ökörséget, ha éppen a karakterek nem mondanak / csinálnak semmi vicceset, akkor a háttérben bukkan fel valami elemroggyant részlet.
    Volt még egy nagyon kellemes meglepetés: a színészek játéka. Valamiért erről a "zsánerről" mindig az ugrik be, hogy a szereplők végigökörködik a filmet - ehhez képest az Airplane!-ben teljesen komolyan vették... hát, a teljesen idióta karakterek megformálását.

    Helyenként kicsit már megkopott, de még mindig nagyon szórakoztató. Adok neki egy 7/10-et, azzal a megjegyzéssel, hogy színtiszta ökörködős filmre 8-nál többet egészen biztosan nem adnék.

    #értékelés

    "... and with your wicked wishes we will rise again"

Új hozzászólás Aktív témák