Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    The Bar (2017)

    Gyakorlatilag harom szobaban jatszodo kamaradrama. Oke szineszek, oke sztori, jo rendezes, oke operatori munka.

    Kvazi variacio a Rec kezdesere, csak nem mutatja meg, hogy pontosan mi is a lezaras oka. Erdekesek a karakterek is. Ugyanakkor sajnos nem tudja a Platform melyseget vagy rendezotol a Las brujas de Zugarramurdi ("Witching & B*tching") fekete es kifacsart humorat.

    6/10, tisztesseges iparosmunka, de sajnos nem tobb. Iglesiatol a Las brujas de Zugarramurdi nagyon ajanlott, ha pedig komoly spanyol egzisztencialis horrort akarsz inkabb, abban a Platform a jobb. Egyebkent meg ott a Rec 1-2.

    Fuego Negro (Dark forces) 2020

    Modern homage a 80as evek klasszikus B-akciofilmjeinek. Kb vegig JCVD / Miike utanerzetem volt, csak modernebben. Maffiaszal? Van. Magyanyos macho fohos idiota bajusszal? Van. (Termeszetesen prostitualt) femme fatale akivel feleslegesen explicit es hosszu szexjelenetbe bonyolodik a vallan meglott fohos? Persze, hogy van! Misztikus szal? Van! Elrabolt noi rokon? Hat hogyne lenne?!! Felesleges explicit jelenetek? IGEN!

    Na szoval, a fohosnek van kb ket arckifejezese (ami pont egyel tobb, mint amit Steven Segal valaha tudott), a sztori mukodik, sodrasa van, nem ul le es igazabol ennel tobbet ettol a stilustol nem lehet elvarni, mert ha barmiben tobbet tud, azt ugy hivjak, hogy Commando (esetleg Demolution Man), es a mufaj abszolut csucsa volt.

    5/10. Imdb ertekeles ne tevesszen meg, ez bunos elvezet, meg gondolj bele hogy oregedett a Dead or Alive Miiketol az elso 15 perc kivetelevel.

    #értékelés

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák