Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BabMester

    senior tag

    Post Mortem (2021)

    Mióta megláttam a rendkívül igényes előzetesét, azóta nagyon vártam. Végre egy magyar horror és ráadásul nem néz ki gagyinak. Maga a film jól is indul egy szellemtörténethez: 1. VH után pusztít a spanyolnátha sok a halott és adott egy traumát átélt exkatona aki halottakkal dolgozik. Szép a képi világ, jók a hangok és a jelmezek. A practical effektek is simán vállalhatóak. Tök jó feelingje van a kísértésnek egy magyar faluban, olyan házban amiben én is játszottam dédimnél, ugyan azok a bútorok, berendezések között, jó nézni na.
    De a film felénél mintha elfogyott volna a forgatókönyv meg az akarat és átvette volna a rendezést egy művészfilmes gyakornok. Valami irtózatos gagyivá megy át, nevetséges CGI-al, röhejesen rángatózó emberekkel, értelmetlenné váló, csapongó történetvezetéssel és pocsék színészi játékkal. Olyan mintha megunták volna a forgatást és csak beletettek mindent ami eszükbe jutott, hogy gyorsan be tudják fejezni..

    Egy átlag Netflix gagyi szintjét hozza azért, plusz pontot kap, hogy magyar, de ez nem horror, inkább valami misztikus thriller. 5-6/10

Új hozzászólás Aktív témák