Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Miklós315

    aktív tag

    válasz shotika #135055 üzenetére

    101 kiskutyával úgy vagyok, mint Te a Pinokkióval: gyerekként elég volt, nem hiányzik (de gyerekeknek buli lehet a sok cuki dalmatakölyök - Szörnyellát viszont Dzsini szintjén kezelem: irritál :) )

    Zordonnak a szinkronját imádom, nagyon jó hang, jól áll a szerephez is. Amúgy inkább a Bambit favorizálom, ha már természet.

    Sorbo-s Herkulest/Xenát én is faltam anno, de pár éve újrázni próbáltam az utóbbit: nagyon nem tett jót neki, hogy felnőttem - maradnak ezek régi szép emlékek, jobb nem bolygatni :)

    Aranyhaj eddig kimaradt (pedig ismerős nagyon dicsérte), most pótoltam és szerintem is az egyik legjobb mese. Tök jól szórakoztam rajta, jók a figurák, a történet, a zene is elmegy.
    Ami még ilyen pozitív meglepetés az a Jégvarázs: ma újráztam az első részt - úgy rémlett, utáltam anno, de tökre bejött. A második részt most néztem meg először, nincs vele baj (sokkal rosszabbak is vannak ennél). Talán annyi, hogy mindkettőben rengeteget énekelnek és nagyon színpadiasan, kevesebb is elég lenne... Szóval ezeket is tudom ajánlani. :K

    [ Szerkesztve ]

    "Szerintem."

Új hozzászólás Aktív témák