- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Notebook hibák
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyimger
őstag
válasz #42308056 #134951 üzenetére
Steppenwolf marad a rosszfiú (és ő jelentheti Darkseidnak az első trailerből ismert "no protectors here, no Lanterns, no Kryptonian" szöveget, ami a filmből kimaradt), de a múltbéli csatajelenetben biztos, hogy Darkseid lesz. Meg talán a végén elpicsázza Steppenwolfot.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
gyimger
őstag
Saját IMDb lapot is kapott a Snyder féle Justice League.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
törölt tag
Az a legújabb pletyi, hogy Henry Cavill több DC filmben ismét fel fog tűnni mint Superman.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz #42308056 #134926 üzenetére
9gag poszt néhány képpel a témába vág.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
DrDobos
őstag
Hali!
A Bad boys mindörökké roszfiúk mennyie nézhető, ha nem láttam az előző részeket?Samsung Galaxy A55 5G
-
Miklós315
aktív tag
válasz DrDobos #134960 üzenetére
Üdv!
Egyrészt a nosztalgia hajtja, másrészt - önmagában véve (de ez szubjektív véleményem) - az új rész nagyon felemásra sikerült: néhol önfeledten vigyorogtam (a nosztalgia ütött), néhol sírni tudtam volna a bárgyúság miatt, amit fa arccal elém toltak...
Így amondó vagyok, hogy előzmények nélkül meg se néztem volna (mondjuk így is haver akarta inkább megnézni), és nem is vesztettem volna vele semmit.
De! Neked ettől függetlenül lehet más élmény: ha érdekel, nézd meg (szigorúan a sztori szintjén nincs szükség az előzményekre, mindent megmagyaráz, szájbarág játékidőn belül).[ Szerkesztve ]
"Szerintem."
-
törölt tag
válasz fant0mi #134967 üzenetére
Jókor volt jó helyen, 200 millió körül bőven a legtöbbet hozó film idén Amerikában
Amúgy meglepetés volt a sikere akkor is ha év végére a top 10-ből is kicsúszik. Már készül a folytatás is. Hasonló volt a Sonic is, de az nagyobbakat esett hétről-hétre, plusz már a vírus is éreztette a hatását egy idő után.
(#134968) Miklós315: Világszinten 419-et, úgyhogy bőven sikeres akárhonnan nézzük. 90-ből készült állítólag. Ráadásul Amerikában szedett ebből 204-et, és az a legfontosabb piac. A Hobbs és Shaw se ment ekkorát a hazájában.
[ Szerkesztve ]
-
-
Miklós315
aktív tag
válasz #20749568 #134975 üzenetére
Hát én azért látok: igaz, hogy ide meg oda húz egyik-másik...
A Marvel eddigi filmvonulata sztoriban felépített valamit (az vitatható, hogy ez érték-e, minőségi-e, stb.), a DC pl. nyökögve próbál valami hasonlót, kevesebb sikerrel, a Bad Boys csak a szereplők/karakterek révén függnek össze, és eléggé soft-trash az egész (naplemente-háttér előtt pofázunk végtelenlőszerrel pufogtatva-vetődve...). Na nagy tanulságokat a maszkosok se nyújtanak, félreértés ne essék, de legalább az illúzióját megpróbálják kelteni.
Mindegy. Amúgy se hiszem, hogy a következő fázis működni fog...És akkor vannak az egyéb filmek, amik vagy szimplán tényleg szórakoztatóak és/vagy képesek elgondolkodtatni, vagy akármi, de legalábbis volt egy jó ötlet, amiből született az adott film, nem pedig a film folytatása az ötlet, hogy ahhoz keressenek valami erőltetett történetet, hogy meg lehessen csinálni...
"Szerintem."
-
Miklós315
aktív tag
válasz #20749568 #134979 üzenetére
Nincs ezzel gond
A másikra ezek ugranak be (de lehet, hogy nagyon mellélövök, illetve láthattad is már őket, akkor meg azért mindegy):
Kálvária
A misszió
A csodatevő (a hit+próbatétel miatt)
A mintatanár (nem is a hit, de az önmeglelés, tisztába kerülés miatt - nagyon személyes)
Ádám almái (látszatra könnyed, de nagyon mély, hitről szóló)
Ördögűzés Emily Rose üdvéért ("horror" köntös, de többről szól)
The Master (szekta)
The Platform (világunk analóg megközelítésben)
The Place (misztikus, érdekes)
The Witch (talán ez áll legközelebb a Kreuzweghez, csak )máshová vezet
Meg volt egy ilyen film, de még nem sikerült megnézni: Ignacio de LoyolaNa, hát valamit csak eltaláltam
[ Szerkesztve ]
"Szerintem."
-
törölt tag
Spike Lee has teased his next film ‘PRINCE OF CATS’ which he is developing for Legendary Pictures: “It’s Romeo and Juliette during the age of hip-hop. It takes place in the People’s Republic of Brooklyn, New York.”
Nem pihen a srác.
-
Miklós315
aktív tag
válasz #42308056 #134985 üzenetére
Ennél jobb feldolgozást úgy se tud letenni
Öld meg Rómeót! (Romeo Must Die)"Szerintem."
-
solena
tag
válasz #42308056 #134985 üzenetére
Nem is tudom, egy Rómeó és Júlia már volt modern érában: Romeo + Juliet, és nem is volt rossz, pedig én nem szeretem magát a darabot.
Ba'jur, beskar'gam, Ara'nov, aliit, Mando'a bal Mand'alor, An vencuyan mhi. - Resol'nare
-
Miklós315
aktív tag
válasz solena #134987 üzenetére
Egyébiránt nem volt az olyan rossz koncepció (frissnek hatott akkoriban), hogy a verselő szöveghez egy kissé elszállt modern látványt társítottak.
Másik ilyen (ez kicsit komolyabb), ami tetszik: Coriolanus
"Szerintem."
-
-
devil-k
nagyúr
Sajnáljuk, nem találtuk otthon
Sorry We Missed You
8/10
#értékelésEgy ízig vérig szociodráma, egy olyan család életét mutatja be, ahol a kilátástalanság és a pánik az élet minden napos velejárója. Lesz-e munkám? Ki tudom-e fizetni az albérletet? Dolgoznom kell napi 14 órát? Rendben vannak a gyerekek? Biztos vagyok benne, hogy a koronavírus kapcsán családok ezrei élhetik át ugyanezt a helyzet ami még 90 percen át is borzasztó, nemhogy éveken vagy egy életen át.
Sajnos, az ilyen hátterű családoknál a "kilábalás esélye" olyan csekély, hogy mire meg is lenne rá a lehetőség, addigra a családfenntartó, a pénzkereső általában belehal a rabszolgasorsba. Itt is ez a helyzet. Mindegy, hogy történt valami, mindegy hogy fizikai sérelem ért, mindegy, hogy otthon balhé van a gyerekkel, akkor is menni kell dolgozni, mert ha nem mész dolgozni, akkor nemcsak hogy nem lesz bevétele aznap, de még mínuszba is kerül, több száz font ugrik egy napra. A terv megvan, 2 év alatt elhúzni az bérelt lakásból... S ki tartja össze a családot? Általában az anya, aki nemcsak hogy kiváló társ, kitart a férje új ötlete mellett, hanem próbál a munkahelyén is helytállni, menedzselni a családi életet, a gyerekekkel minőségi időt tölteni és a kitörő félben lévő, lázadó, én mindent jobban tudok kamasz gyerek fejét sem szétütni a sorozatos balhék miatt. S mindenkinek az a kérése, hogy legyen úgy, mint régen, legyen meg a heti egy szerdai nap, amikor műanyagdobozból tudják a rendelt indiai ételt elfogyasztani, legalább ezen az estén figyeljen oda mindenki a másikra, legalább ezen az egy esetén legyen a család együtt teljesen kizárva a mobiltelefont és minden más tényezőt. Iphone-ról, OLED TV-ről, nyaralásról, drága steakről, márkás ruhák vásárlásáról szó sincs és nem is lehet... ahol a fal szinte már fekete a piszoktól mögötted, ott ezek a luxuscikkek csak egy álom részét képzik. S van-e kiút az ilyen kilátástalanságból? Nem hiszem... maximum akkor, ha a gyerekek jól tanulnak, lesz egy jól fizető munkahelyük és ki tudják rántani a szüleiket ebből a gödörből... Viszont ha a gyerekek sem akarnak és tudnak kitörni, akkor ez a "nyomor" generációkon keresztül fog ívelni.
- mozi bolondéria -
-
gyuromoj
veterán
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
mephi666
nagyúr
válasz solena #134987 üzenetére
ja, és a bronxi mese is ha úgy nézzük egy modern kori rómeó és júlia újragondolás régen láttam nagyon, de úgy rémlik, hogy ott az olasz srác és néger lány kapcsolata került fókuszba, amikor bőrszín alapján szóba se állhattak volna egymással
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
oriic
HÁZIGAZDA
Sonic
Meglepő módon sokkal rosszabbra számítottam, holott közben simán jó kis esti film volt. Készül a folytatás úgy tűnik, kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ott a fő sztori szál.
Live-Die-Respawn
-
Pitterix
őstag
Hogyan lopjuk el a kábítószerkirály pénzét Ben Affleck vezetésével, úgy hogy mindenki jól járjon. Nos, a válasz, sehogy. A veteránok még egyszer utoljára összejönnek egy jó kis akció reményében, no meg, hogy lesz egy valag zséjük. Naná, hogy a végén majdnem üres kézzel távoznak.
Néhol klisés és eléggé kiszámítható. De nem unatkoztam rajt, sőt néha még izgultam is.6\10
#értékelés
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Peterhappy
őstag
London (2005) - London
#Dráma #Akció #Romantikus
IMDB: 6.5/10
/ENG DUB / HUN SUB/Sajnos összességében véve csalódás. Többet vártam tőle. A színészek jók, a karakterek rendben vannak, de úgy istenigazából Jason Statham vitte a hátán a filmet, nem a két "főszereplő". Próbáltam a
mivoltomat háttérbe szorítani, de így sem tudtam megkedvelni sem a szereplőket, sem a filmet.drogellenes Arra újfent rá kellett jönnem, hogy a szerelmünk Jessica Biel-lel sírig tartó (még ha Ő nem is tud róla), de más pozitívumot nem igazán tudok felhozni.
Talán a film jó, csak én hibáztam és ültem le túl nagy várakozásokkal elé.
Talpig fegyverben (2019) - Guns Akimbo
#Akció #Vígjáték
IMDB: 6.3/10
/ENG DUB / HUN SUB/A zseniális La Casa de Papel után valami agykikapcsolós megoldásra vágytunk. Mivel Feleségem éjt nappallá téve tanul épp, eddig a beadandókat gyártotta, azóta gőzerővel készül a szigorlati vizsgáira, úgy gondoltuk (gondolta), az se baj, ha minél több hullával jár a film Ezért néztük meg péntek este a London helyett ezt és nagyon kellemes csalódás volt.
Láttam mostanság egy-két nagyon beteg filmet, de ez nem lefelé lógott ki közülük, sőt! Tonnányi hibája ellenére - és hogy a film előrehaladtával szó szerint egyre csökken a lőszer - szórakoztató, élvezetes, helyenként baromi ötletes megoldásokkal.Ezekben a vészterhes időkben egynek bőven jó volt
#értékelés
-
Miklós315
aktív tag
válasz Peterhappy #134998 üzenetére
London:
Egyértelmű, hogy Statham viszi a prímet benne.
Másrészt ez a film rokona a nem oly régi Sandleres-gyémántos filmnek, mindkettő arra mutat rá, hogy mennyire nehezen tudunk mit kezdeni azzal, ami van (semmi sem jó, semmi sem elég, legfeljebb akkor becsüljük meg, ha elvesztettük, és/vagy elérhetetlen), pazarlunk (pénzt, esélyt, életet - drog, fétisek, stb.)...
Csak ez a film mint film jobban működött számomra, mint Sandleré."Szerintem."
-
volandy
senior tag
Sputnik(2020)
Szerintem nézhető az oroszok scifije. Viszont vannak benne számomra érthetetlen dolgok.Egy tragikus űrhajóbaleset egyetlen túlélője nem egyedül tér haza.
Nem tudom, hogy látta e valaki. Lehet hogy volt benne egy ugrás, de azt nem jelezték.Azt értem, hogy miért lett öngyilkos. A doktornő el akarta menekíteni vagy be volt épülve? A végén jöttek a hatóság emberei. El akarta vinni Moszkvába, de sumákba nem tudta volna őket szétválasztani. Azért is gondoltam, hogy be volt épülve, és amikor elmenekültek jöttek eléjük. A kisfiú honnan tudta hogy jön érte?
Madárles / Killbird (2019). Hú de rossz film! Atyaég. Szerintem színészi játék nulla, de az egész történet olyan kuszának tűnik! Szerintem! Egy vonzó fiatal fotós az erdő közepén robban le autójával Oregon eldugott részén. Egy olyan napot tervezett, amelyen fényképeket készít madarakról, amelyek professzionális képtárát gazdagítják. Az autó lerobbanását követően segítséget keres.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest