Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spammer

    veterán

    válasz rt06 #13427 üzenetére

    Na látod, a Cabinról azt gondolod, hogy csak a vége miatt értékelhető, pedig nem csak azért (mások szerint sem csak azért). Szóval van neked is egy álláspontod, meg nekem is, és a tieddel is meg az enyémmel is sokan egyetértenek. Tehát akkor ki(k)nek van igaza? Mindenkinek és senkinek sem :) Erről is beszéltünk múltkor, de ne fussunk le ugyanazokat a köröket újra.

    Amúgy a Childrennél félig meddig igazad van, másra számítottam, ez tény. Nincs bajom azzal ha lassú (egy drámánál abszolút nem gond), egyszerűen csak rém gyenge volt az egész a sztoriban rejlő lehetőségeihez képest. Forgatókönyv: akkor értsd úgy, hogy a sztorit gyengének tartottam, ezért a scriptet is. (Elsősorban kreatív/ötlet szinten és cselekményvezetés tekintetében). És még csak nyomasztó sem volt sok helyen, pont ez is a bajom, többek között.

    "ezt a suletlenseget annyian szajkozzak (pl kapasbol utanad Jhonny06 is), de gondolkozzatok mar, hogy ez itt egy szakmai forum, ahol - bar most epp a faradt gozben vagyunk - tobbnyire tenyadatok es nem velemenyek cserelnek gazdat"

    Nem értek egyet. A filmértékelések esetében vélemények vannak, mindenki a saját véleményét írja le. Tényadatok a statisztikák, bevételek, dátumok, szereplő színészek nevei, és minden más információ, ami egyértelmű tényként közölhető. Az, hogy ha valaki leírja, hogy XY film jó volt (ezért vagy azért), az még nem tény, hanem csak 1 vélemény a millió közül.

    Hozzáteszem, újra: természetesen mindig csakis és kizárólag a saját magam nevében beszélek, ha leírom a véleményemet egy filmről, de nem fogom mindig hozzátenni, hogy "szerintem". Nem akarom senki véleményét megváltoztatni, nem mondom azt, hogy én mondom az "általános igazságot", mert olyat senki nem mondhat, hogy "ez jó és kész, aki nem úgy gondolja, az nem ért hozzá".

    [ Szerkesztve ]

    „A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

Új hozzászólás Aktív témák