Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bagyulajuve

    addikt

    #értékelés

    Richard Jewel - hú, imádom a legtöbb életrajzi ihletésű filmet, és ezt is. Clint Eastwood megint bizonyította, hogy remek rendező. A színészek nagyon ott voltak, abszolút hitelesen játszották szerepeiket, különösen kiemelendő Paul Walter Hauser és Sam Rockwell. A történet kapcsán: amit eddig is tudtunk, hogy mekkora mocsok a szenzációhajhász média, és hát az FBI is szemét volt, hogy rá akarta verni a port a szerencsétlen címszereplőre. Aki valós ihletésű filmet akar látni remek rendezésben és színészi teljesítményekkel, az nyugodtan nézze meg, nem fog csalódni.
    8/10 (csak azért, mert ha újra nézném, új élményt valószínűleg nem adna, műfajából adódóan)

    Hellboy (2019) - számomra teljesen rendben volt, olyannyira, hogy jobbnak tartom a Del Toro-féle Hellboy-oknál (pedig Del Toro nagy rendező). A sztori is adta, nem túl bonyolult nyilván, mondjuk a szövegek elég bárgyúak voltak, de ez általában jellemző a képregény (és sok más "blockbuster") filmekre. A CGI nem annyira vészes, bár lehetett volna jobb, az óriásokkal verekedés pl. kifejezetten tetszett. Pozitívum, hogy nem sajnálták a horrorisztikus/gore elemeket, de túlzásba sem estek, és volt 1-2 jól sikerült poén is. A zene válogatás király. Összességében: 6/10

    Bloodshot - hú, de ez inkább negatív húú. Nem is tudom, hogy mit mondjak, teljesen szétesett film benyomását keltette, pedig az alaptörténet akár jó is lehetett volna egy akciófilmnek. Azonban ezek az egydimenziós karakterek tönkre vágták, no meg a marha gyenge színészi teljesítmények, akik közül Guy Pearce a legnagyobb csalódás, mert őt már láttuk jól csinálni a dolgát.
    No, de legalább megtaláltam "új életem szerelmét" Eiza González személyében (ő 10/10) :DDD , a film viszont csak 4/10.

    Resistencia eterna

Új hozzászólás Aktív témák