Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hoffman_

    veterán

    Nyitva
    1080p hun

    számomra is meglepő módon egészen szórakoztatónak találtam. egy filmeket abszolút nem sűrűn néző cimborám jegyezte pár hete, hogy látta és tetszett neki, a lelkemre kötötte, hogy nézzem meg az asszonykámmal mindenképp. a személye miatt ez már önmagában elég volt, hogy kíváncsi legyek rá. na nem azért, mert tudtam, hogy jó lesz, hanem mert filmjavaslata nagyjából minden második szökőévenben van, szóval látnom kellett. ehhez mérten nem is volt olyan vészes. kicsit gagyi, kicsit erőltetett néhol, a szereplő gárda nem nagyon nyújt maradandót sehol. viszont simán tudtam nevetni a gyenge kliséin, pedig abból volt bőven. egynek elment.
    ui.: nem tudom mi lelt, de szerintem van valami dögös Péterfy Boriban, engem is felvihetne egy neonfényes klubból egy zacsi mdmaval a hét bármelyik napján : D

    Rubber
    filmklub

    bőven kortárs darab, de a művészfilm fogalmát teljes mértékben kimeríti. egy francia DJ munkásságga, akinek tudtommal ez az egyetlen rendezése. zenei téren ezt sokaknak nem hiszem, hogy be kell mutatni Mr Oizo-t. viszonylag rövid filmről van szó, szerintem egészen jó operatőri munkával, a főszereplő gumi mozgását és jeleneteit illető kameramunka pedig többnyire parádés. igen, a főszereplő egy gumiabroncs, még ha a címből nem is ez lenne az első gondolat. ráadásul elég eleven darab, maximálisan abszurd a film, valószínűleg nem mindenkit kap el a hangulat és mondanivaló. egy erős görbe tükör Hollywoodnak, a maga szürreális, néhol groteszk módján egész jó szórakozás volt.

    Marriage Story
    1080p eng

    sikerült végre megnézzem, egyedül ráadásul, amit az ilyen jellegű filmeknél preferálok. ha egy filmre nagyon szeretnék koncentrálni, vagy nagyon közel érzem magam a tartalmához, akkor egyedül kell nekiállnom, mert csak úgy tudok igazán elmélyedni benne. ehhez most minden adott volt, úgyhogy remek élménnyel gazdagodtam, köszönöm Viszlát, hogy anno elsőként jegyezted a topicban. azt gondolom, hogy ehhez a filmhez és forgatókönyvhöz valahmilyen formában mindenki tud kötődni. számomra kimagasló a személyes érintettség, hihetetlen érzelmi hullámvasút volt a cselekményen végighaladni. mindkét színészt nagyon kedvelem és remekül játszottak együtt, szinte tökéletesen vitték vászonra az eseményeket, ennek eredményeképp nagyon szíven ütött némelyik jelenet. nekem a 2019-es év egyik legjobb filmje volt, magasan. személy szerint örülök, hogy egyre több filmben találkozom Adam Driver-rel, valamiért nagyon szimpatikus. igazából már a Kylo Ren szerepben is teljesen rendben volt nekem, szemben a megannyi ellentétes kritikával és véleménnyel. komolyabb filmekben pedig igazán brillírozik.

    most végeztem a szavazással is, egy hajszálon múlott, hogy nem erre voksoltam.

    #értékelés

    [ Szerkesztve ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák