Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Beni97

    őstag

    válasz erahurka #121899 üzenetére

    Igazából Loki nem szökött meg szerintem, mert Stark és kapitány még visszább ment az időben, ahol ugye Stark az apjával találkozott, kapitány meg figyelte a nőjét, így a New Yorki csata kb meg se történhetett mert nem lehetett ott a tesseract.
    És a végén elvileg ugyan abban az időbe repült vissza, amelyikből elhozták a tesseractot, szóval az kb az az idő ahol "létrehozták" Amerika Kapitányt. Csak akkor is mi történt a másik Steve-l?

    (#121904) erahurka

    Ha jól emlékszem akkor azt mondta az Ősmágus, hogy ha elveszel egy követ a helyéről, akkor egy másik idősík jön létre. Szóval ahogy visszamentek az időben, nem a saját jövőjüket változtatták meg, hanem létrejött egy alternatív idő, ami úgy megy tovább, ahogy mennie kell a változtatás után.

    Szóval ha neked is lenne egy olyan kütyüd mint a filmben volt, ami csak egy oda vissza vagy csak oda irányító cucc, és visszamész a múltba hogy mondjuk egy balesetet megelőzz, akkor vagy:

    - Vagy visszaugrassz a jelenedben, ahol minden ugyan olyan(szóval megtörtént a baleset), viszont amint megváltoztattad az eseményeket létrejött egy másik idősík amiben már minden úgy van, hogy a baleset nem történt meg,

    vagy

    -Nem jössz vissza a jelenedbe. Viszont a film szerint a jövőt nem változtatod meg, szóval akkor a normális idősíkban te már nem létezhetsz, viszont amit létrehoztál alternatív sík, abban 2 te fog lenni.

    Csak erre a padon ücsörgéssel rácáfolnak, szóval vagy ez hülyeség vagy ami a filmben volt az öreg kapitánnyal vagy mind a kettő vagy egyik se.

    Vagy nem tudom, nem igazán értettem.

Új hozzászólás Aktív témák