Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz Mik76 #113833 üzenetére

    Igen, pont erre mondtam, hogy 10-es film vagy nem létezik, vagy érzelmi alapú a döntés. De ezt teljesen elfogadom, hogy van ilyen.
    Viszont, ha érzelmi alapon pontozol, jó eséllyel, az idő múlásával, ez a vélemény kissé átalakul benned.

    kicsit idevághat még
    Én pl tegnap este néztem a Harley Davidson és Marlboro Man-t :) Nagyon jó feelingje van annak a filmnek, de kissé vontatottnak tűnt mai szemmel nézve, és hát az akciók is mára B kategóriássá züllöttek. Szeretem Mickey Rourke-t, illetve a karaktereit. Általában elég badass karikat hoz a filmjeiben, és ez úgy az egész lényéből amúgy is sugárzik, szinte játszania sem kell, Ő maga a karakter.
    Pl Ivan Vanko, a Vasember 2-ből, vagy egy kevésbé ismert szerepe, a Spun c filmből.
    Ezt a filmet egyébként ajánlom megtekintésre. Az biztos, hogy megosztó lesz. Én is jó régen láttam, 15 éve biztos van, szóval kiváncsi leszek, mit ad majd vissza :)

    fateless
    Ha Thanos legyőzi Hulkot, az a közönség szemében, nagyobb szentségtörés lett volna, mint ez a kis bizonytalanság.
    Arra akartam kilyukadni, hogy Hulkot szándékosan tartják távol az eseményektől, és így egy teljesen "tiszta" karakter fog szembekerülni Thanossal, a végső küzdelemben. Az meg páratlan baromság lenne, hogy Hulk végig rejtve marad.

    szerk
    Mik76
    Ja igen, a másik véglet, meg ugye az alja. Az 1-2 filmek. De igazából én azokat meg sem nézem, tehát részemről meg el sem jutok addig, hogy bármi komolyat mondjak róla.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák