Új hozzászólás Aktív témák

• KaitouP

nagyúr

válasz eeXaa #112097 üzenetére

Nem tudom hogy most Alden -t imádod nagyon, vagy Ford -ot utálod nagyon, mindesetre én nem azt mondtam hogy Alden Ehrenreich szar szinész, sőt, kifejezetten dícsértem az alakítását a Solo filmről való írásomban. (#112098) shotika mindent leírt előttem, vele tudok egyetérteni.

Amikor egy színész annyira egybeforr a karakterével, mint Ford Solo karakterével tette, nehezen tudsz bárki mást elképzelni a helyére, és aki mégis megkapja a szerepet, azt szerintem 2x annyira bírálod, eleve nehéz helyzetből indul azzal, hogy valaki olyant kell megvalósítania a vásznon, akit előtte már megvalósított valaki, több részen is keresztül - ráadásul elég jól.

(#112100) .LnB

Minden vackot azért nem tudok megemészteni, amit Star Wars név alatt adnak ki. Azt nem vitatom el a sorozatoktól hogy jó sztorijuk van, de az animáció milyensége (most komolyan, aránytalan, baltával faragott meseszerű karakterek?), a "Sky-srác", meg az egyéb bárgyúságok sajnos taszítanak a sorozattól, ami a sztori miatt kifejezetten kár. Márpedig, ha utóbbi jó, akkor inkább öltek volna több pénzt a két sorozatba, és csináltak volna élőszereplős sorozatokat belőlük.

Maul "halála" alatt a The Phantom Menace -ben való "meghalást" gondoltam, arról éppenséggel tudok, hogy mi lesz azután Maul -al.

(#112107) IreN!CuS

Nézd, a film szól egyrészt a nagy rajongóknak elsősorban, aztán mindenki másnak. Előbbiek, ha a sorozatot nem is követték, tisztában vannak nagyjából a karakterek sorsával, utóbbiak meg a Solo után szépen utánanéznek annak, hogy mi a feje volt Maul megjelenése a filmben. 2018 -ban járunk, 2 másodperc alatt ki lehet guglizni a választ.

A robot siratást nem tartottam volna gáznak, ha nem tolják be azt hogy Lando robotokra is hegyezi a farkát, de mivel betolták, ezért valóban gáz volt. Lehet komolyan gondolták az túltolt egyenjogúsági maszlagot, én így elsőre kiparodizálásnak éltem meg - aztán lehet tényleg vérkomoly, és ha az, nos... bújjon el a Disney.

Innentől már nem válasz:

Most olvastam, hogy a Solo lett minden idők legdrágább SW filmje, 250M dollárral. (A Rogue One és a TLJ 200-220M dollárt kóstáltak.) Kiváncsi leszek, ebből mennyi jön vissza, és az első hétvégén mennyit termel.

Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4

Új hozzászólás Aktív témák