Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KaitouP

    veterán

    válasz eeXaa #108922 üzenetére

    Elhiheted, hogy én lennék az egyik aki a legjobban örülne annak, ha a következő filmek a lehető legrosszabban teljesítenének a mozikban, mert akkor végre ez az idióta Dizni végre észbekapna, hogy nem ez a jó irány, nem ilyen filmeket szeretnénk SW név alatt látni.

    (#108923) cyberkind

    Nem olvasol figyelmesen. Ejnye. Nem azt mondtam, hogy a legutóbbi SW film nagyon jó film lett, mert jól teljesített a kasszáknál. Azt mondtam, amit te kezdtél el az első mondatodban, hogy tök mindegy, milyenek lesznek az elkövetkező filmek, SW név alatt egy alufóliába csomagolt kupac szart is el lehet adni (Lásd The Last Jedi), és nagyon sokan rá is fognak ugrani arra a csomag kakára, ezért a Dizninek meg sem kell erőltetnie magát, mert a kaki is hozza a pénzt.

    A BR 2049 nálam az évtized filmje, sajnos az intelligens, gondolkodni akaró és vágyó emberek jóval kevesebben vannak, a legtöbben csak látvány orientáltak, gondolkodni egy filmen véletlen se kelljen, ezért teljesített rosszul a BR.

    (#108924) lezso6

    Azért én egy BR 2049 -et és egy SW -t nem említenék egy lapon. Az SW egy sci-fi mesefilm kicsiknek nagyoknak egyaránt, a BR cyberpunk dráma, teljesen, de teljesen más műfaj.

    [ Szerkesztve ]

    God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

Új hozzászólás Aktív témák