Aktív témák
-
babferi
tag
válasz Zirowe #49146 üzenetére
Nos korabban en is olvastam par dolgot arrol , hogy akarnak egy 2. Prometheust , bizonyos dolgok miatt ez teljesen indokolt is a sztori miatt . Jah es meg valami :
SPOILER !!!
Korabban azt hittem , hogy ami bolygora leszallnak most a Prometheusban az azonos az Alien filmekben levokkel ( ahol megtalaljak az Alieneket ill. ahol kesobb a Waylad iparvallalatok bazist epit ) , de NEM ! Az Alienben LV-426 szerepel , a Prometheusban LV-223 !
SPOILER VEGE
... Vicces fiu vagy te Sully , kedvellek ; eppen ezert teged ollek meg utoljara ... - Emlekszel , azt mondtam teged nyirlak ki utolsonak?! - Igen , emlekszem ! - HAZUDTAM ! ...
-
Realradical
őstag
válasz kisgyerek85 #49149 üzenetére
Panelban fölfelé nem gáz. Én földszinti vagyok 10+ éve és még nem pereltek be. Volt egy csendes fél éves időszakom, de akkor volt egy hajszálvékony repedés az ablakon és féltem, hogy a zene (black/thrash/folk metal) kiviszi az üveget.
Azóta megcseréltem...[ Szerkesztve ]
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
Froclee
őstag
Na, ez egy király akció film volt szerintem. Szerintem majdnem van olyan, mint a Black Hawk Down. Aki szereti a modern háborús lövöldözős filmeket, nem csalódhat akkorát benne szerintem. Az akció jelenetek meg tényleg nagyon jók voltak és viszonylag élethűek, szuper FPS részekkel. Ja és amit előttem írtak az is igaz, hogy a fenekem jobban játszotta volna el a szerepeket, mint ezek a színészek, de ez keveset von le. 7/10
-
Viszlát
addikt
válasz Tibiajax #49144 üzenetére
Kinek mi, ugye. Egyébként a pénzről és hírnévről szólt a dolog számára, ez már csak abból is tudható, hogy saját bevallása szerint halvány gőze nem volt a SW trilógiáról, csak hallomásból ismerte és keverte a Star Trekkel. Sosem szerettem az ilyen lépéseket, főleg amikor egy ennyire tehetséges emberről van szó, de ez már az én bajom ugyebár.
Szerk: persze úgy is lehet nézni, hogy ez a döntés átsegítette azon az időszakon, ahol a legtöbb gyerekszínész elvérzik és megoldódott az átmenet.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
gordonfreemN
addikt
válasz Integra #49138 üzenetére
Ezzel kapcsolatban szerencsésnek érzem magam én is, mert nekem eddig egyszer szóltak, akkor hajnal 1-kor még üvöltött a zene szó szerint amit bírt (persze nem 500W...)
Mondjuk legfelül lakom.
Az biztos, hogy a beton elemek piszok jól "viszik" a hangot....
#49151 babferi : rendkívül érdekes szerintem, bár ez amiatt lehet, mert túl akarják misztifikálni. Ami szerintem egy kicsit vagy ront, vagy javít az élményen, általában nem szokott sikerülni.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
Zirowe
nagyúr
válasz kisgyerek85 #49149 üzenetére
Rendes társasház (nem panel), második emelet, van, hogy éjfélkor is még dübörög a házimozi vagy később, mélynyomó maxon, a többi pedig a 45ből 32ön, még sosem volt panasz.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
adalbert1
veterán
válasz Viszlát #49154 üzenetére
Szerintem a Thorban is ezért szerepelhetett, igaz így visszagondolva kb. ott se nyújtott semmit. Lehet hogy ő is eljátszotta már élete alakítását már a karrierje elején, a Leon, a profiban, és azóta csak lefelé vezet az út (habár nem láttam minden filmjét, de annyira meggyőző sehol nem volt, mint ott - igaz ott a film is nagyon jó darab).
-
BITBOYS
addikt
válasz littlelion21 #49159 üzenetére
Valszeg abban nyújtotta élete legnagyobb alakítását.
-
Tibiajax
nagyúr
-
dokee78
félisten
Na megnéztem az Iron Sky-t én is. 4/10
Vegyesek az érzéseim.Renata Richter 10/10
harylmu Az ACT of VALOR olyan,mintha a Playstationos Socomavy Seals filmes átirata lenne.persze nem rossz.
Valaki tudja mi annak a filmnek a címe amiben egy francia elit csapat ment ki egy újságírónőt valamelyik arab országból?
-
pohár
félisten
válasz dokee78 #49162 üzenetére
Nap Könnyei talán? Bruce Willis-szelfélreolvastam, azt hittem francia újságírót mentenek ki... na erre a filmre ez esetben én is kíváncsi vagyok
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Kassadin
addikt
válasz littlelion21 #49159 üzenetére
Nem veszített vele sokat.
-
MODERÁTOR
-
-
dokee78
félisten
Meglett a film.
Forces spéciales -
Viszlát
addikt
válasz adalbert1 #49158 üzenetére
Nagyon magasra tette a mércét az elsővel és bár voltak jó filmjei, egyedül a Black Swannal tudta túlszárnyalni. 31 éves, bőven van még ideje letenni arra a bizonyos asztalra kiemelkedő teljesítményeket.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
pohár
félisten
válasz dokee78 #49168 üzenetére
szedem is
bár francia nyelven akciófilmet nézni, hááát... érdekes leszGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
adalbert1
veterán
válasz Viszlát #49169 üzenetére
Akkor most már tényleg megnézem azt a filmet, eddig valahogy mindig halogattam (littlelion21-nek is kösz), a témaválasztás nem túl vonzó számomra. Tényleg fiatal még, így még bármire van esélye (csak dühítő rosszabbnál-rosszabb filmekben gyengébbnél-gyengébb alakításokat látni valakitől, aki egyszer már felállított egy mércét).
Blood Work: nem a legjobb filmje Clint Eastwoodnak, viszont a mostani tucat filmekkel összehasonlítva könnyedén megállja a helyét. Néhány helyen kicsit egyszerű, könnyen kikövetkeztethető, szájbarágós, de ennek ellenére számomra szórakoztató volt (és jó példa arra, hogy lehet viszonylag kevés akciójelenettel is egy jó filmet forgatni).
-
pohár
félisten
-
Integra
titán
válasz BITBOYS #49177 üzenetére
szerintem is jó volt a V-ben, nem látok benne túl nagy gebaszt. sw filmekben meg mit tehetett volna? ilyen kis gyerek pofi ez a nő és a szerepe is annyi volt, amennyi.. ki játszhatta volna el azt a szerepet ha nem őt választották volna? a haydensen mellé kellett valaki aki passzol párként is.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Tibiajax
nagyúr
The Hitchhiker's Guide to the Galaxy
hd,dts
eszement egy baromság.. annyira nekem nem jött be, a kis robot tetszett csak igazán, ő jópofa volt , többi felejthető, egynek-jó-volt
7/10 -
rt06
veterán
válasz Tibiajax #49179 üzenetére
tudom ajanlani belole a bbc-s minisorozatot is (az szinte beture koveti a konyvet)
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
gordonfreemN
addikt
Safe (2012) Nekem nagyon tetszett. Sok akció...
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
kismércse
tag
Üdv! Nem tudom hogy itt lehet-e kérdezni, de egy film érdekelne, aminek már nem tudom a címét. Régebben láttam, arra emlékszek, hogy volt 3 testvér, a film eleje még a kiskorukról szól, majd később amikor már idősesebbek, az apjuk megkéri hogy hozzanak el neki, egy világoskék színű cabrio kocsit (nem tudom milyen márkájú), mert a feleségének akarja talán ajándékozni. Arra kéri őket hogy ne törje össze, de aztán az oldalán lesz egy kis horpadás a film végén amikor már elhozták neki, és amikor végig méri az apja a kocsit, akkor mondja hogy nem baj hogy összetört, csak arra volt kíváncsi, hogy mennyire összetartóak. Lehet nem pont így van a történet, de ennyire emlékszek.
-
atike
nagyúr
válasz BITBOYS #49183 üzenetére
Szerintem a kezdetektől ígéretes volt... Az tény, hogy az a bizonyos "nyáltenger" nem kellett volna, de el lehet nézni neki...
-
dokee78
félisten
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
hoppá, Szingli Fejvadász... micsoda cím
de látom a régi Grace Klinikás csaj van benne, tuknám[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
dokee78
félisten
Az a test amikor öltözik ez a Genesis Rodriguez
Elkezdtem a Szingli fejvadászt nézni.
Katherine Heigl a felkoppintva óta szimpi.[ Szerkesztve ]
-
somasz
addikt
válasz dokee78 #49191 üzenetére
A filmszakma egy kicsit kevésbé ruha és jelmez-igényes oldalán nagyobb karriert futhatna be...
Ebben a filmben teljességgel indokolatlan volt a szerepe, azt sem játszotta meggyőzően, félreértés ne essék, órákig elnézegetném, de színésznek nem jó. Tipikus EyeCandy
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
törölt tag
Heyho mindenki, segítsetek
Mondjatok valami jó minisorozatot plííííz
Ezeken kívül, de főleg hasonlóaknak örülnék:Five days to midnight
The lost room
Bermuda háromszög
Neverland
Treasure Island -
somasz
addikt
-
Sotho
őstag
Bad Ass - gagyi
-
zoltanz
nagyúr
Prometheus: 10/7
-
chubii
senior tag
Utazás a rejtélyes szigetre :
Épp hogy egyszer nézhetős kategória, mondjuk nem is voltak nagy elvárásaim a film irányába. Viszont szerintem Rock felhagyhatna a szelíd családapa szerepével a vásznon, és maradhatna a jól bevált, badass stílusnál.
szerk.: a pontozás lemaradt : 5,5/10[ Szerkesztve ]
It's gonna be legen - wait for it - dary!
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Óvodások homokozója
- Futás, futópályák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen házat vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest