- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz enginev3.0 #48150 üzenetére
gondolom majd jön az előzményfilmjük is, aztán ott majd kiderül
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
leslieke
Jómunkásember
Szerintem nem szerepelt A kaptárban.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Kassadin
addikt
Mi?
Kaptárban Mila Jovovich szerepel, Avengersben meg Scarlett Johansson. -
enginev3.0
félisten
Szóval azt mondod, lesz egy rész, vagy is a következő, ami ennek a filmnek az előzménye lesz? Mintha az lenne az első rész, ez meg a második?
Kassadin@ akkor rosszul vagyok informálva, nem tudtam hova tenni a csajt, osztálytársam mondta, hogy a kaptárban volt, viszont akkor nem tudjuk meg, hogy miért mondta a budapestes szöveget
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Viszlát
addikt
válasz enginev3.0 #48154 üzenetére
Én azért első körben megkérdeznék valakit, aki eredeti nyelven látta a filmet, hogy tényleg Budapestet mondanak-é. Nem ez lenne az első olyan eset, hogy a szinkront készítők "magyarosítanak".
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
pohár
félisten
válasz enginev3.0 #48154 üzenetére
nemnem, hanem Hawkeye-nak és Black Widow-nak lesz előzménye majd egyszer, mert volt a filmben utalgatás az előéletükre, de semmit se tudtunk meg
Viszlát:
Natasha Romanoff: [watching the aliens come toward them] This is just like Budapest all over again.
Clint Barton: You and I remember Budapest very differently.[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Sotho
őstag
Escape.from.Alcatraz.1979.HDTV.720p.H264
8.7/10 Még ilyeneket mondjatok!
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
Mert Hawkeyeval volt közös múltja Black Widownak, és erre utalt. Mi nem tudjuk mi volt Budapesten, max. ha olvasunk képregényt. Ez csak egy fél-meddig viccesnek tűnő beszólás akart lenni a "régi szép időkre" utalva.
Kaptárban nem szerepelt Scarlett Johansson, Milla Jovovichal kevered, aki 9 évvel öregebb nála, és ez meg is látszik rajta.Szerk.: De jó, hogy ha rámegyek arra a kis linkre, ami azt jelzi, hogy hány hsz jött a legutóbbi topic megtekintésem óta, akkor 50-esével bontja a hsz-okat ugyebár, és így enginev3.0 hozzászólást mutatta legfrissebbnek. Ennek következtében hiába írtam le az infókat, mivel előttem leírtátok neki.
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
BLeP_i
tag
Mount St. Elias: sajnos még csak német felirattal szivárogtatható le, németül meg keveset tudok, így nem is értettem a dumálások nagy részét, de azért a hangulata megérintett.
Ami abszolút pirospont, hogy a zenéi nagyon passzolnak a képvilághoz.Precízen nem is tudnám most lepontozni, de azért ajánlom a megtekintését!
http://vister.hu
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
mondomén
őstag
Annak ellenére, hogy nem nagyon tetszett az első rész én várom a folytatást. Ha tartanák magukat az 1. részben felhúzott világhoz (és miért ne tennék), akkor azért elég durva dolgokat lehetne belőle kihozni. Persze ehhez kéne az is, hogy egy kis izgalmat erőltessenek a sztoriba.
-
Integra
titán
válasz Viszlát #48099 üzenetére
ezzel én is így vagyok, ezért megspórolom magamnak az idegességet és nem is nézek szinkronizáltat, max utólag ha tv adja egyszer, de magyar tévét semmit se nézek. max hbo, de azon meg már amióta van, angolra állítottam a nyelvet.
mondjuk pont tegnap néztem meg a diktátort moziban szinkronosan, de mentségemre legyen mondva, csajoztam.... a film amúgy teljesen beteg, baron egy barom, elképesztő, muszáj angolul megnéznem, mert a szinkron akkora gigafosch volt még a poénok ellenére is, hogy a fele elveszett a poénoknak és savazásoknak. inákbb utóbbinak, mert az egész film egy hatalmas cinikus savazós valami. végig visítottam rajta
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
mondomén
őstag
-
darál0w
Jómunkásember
The Sitter
veszélyes hulladék.
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Viszlát
addikt
Haywire: Izé... nem igazán tudom beazonosítani, hogy ez most mi is akart lenni. Hogy a francba tudtak ilyen neveket összeszedni ehhez, számomra totális rejtély. Inkább nem pontozok.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Van 720p John Carter ha érdekel valakit.
Live-Die-Respawn
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
már van szinkronnal, mindenféle felbontásban
csak nekem még itt az Act of Valor, előbb az kell megnéznem, mielőtt ezt elkezdem szedni, nincs helyemGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
MmDorian
őstag
Sziasztok!
jövök bulit megölni:
Diktátor
Egyszernézős, néha nagy poénos vígjáték, a legnemkedvencebb színésznőmmel.
Lehet hogy kinőttem a vígjátékokat, nem tudom őket élvezni.(valószínűleg azért, mert apám 13 évesen megnézette velem a Ponyvát...)6/10
-
F34R
nagyúr
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
John CarterEng BD
Az eleje gyengén indul , közepétől kezd javuló tendenciát mutatni , a vége ismét pocsék.
Enyhe koppintás az Avatar-ról , ez kicsit akció dúsabb.
Spoiler
Tehát a gravitációs különbségek miatt lett "erősebb" ?! (egyébként egy normál felépítésű földi ember ) nagyobbat ugrott , messzebbre dobot el tárgyakat , és egy ütés egy halott .
Amint keményebb 1v1-el szembesültem akkor az ottani lakosoktól sem volt erősebb , tömegben zúzott.
SpoilerEttől függetlenül én nem mondanám azt hogy egy rosszul sikerült film , de tény hogy 1-2 apróbb dolgot figyelembe kellett vennem , és igen sajnos a grafika sem kötött le annyira.
6,7/10
-----------------------------------------------------------------------------------------------
IntouchablesFrench BD
Nah erre a filmre mondom az minden kommentár nélkül hogy hihetetlen . Aki látta megérti , nem kell részleteznem. Jópofa , humoros és valódi!
9/10
----------------------------------------------------------------------------------------------------
The Devil InsideEng BD
Sajnos kár volt rápazarolnom azt a pár gigát , az eddigi leggyengébb ördögűzős movie.
Mielőtt lebasznátok , sajnos előbb lent volt , még mielőtt megnéztem volna az imdb tabellám .Megnézése nem ajánlatos !
3/10
[ Szerkesztve ]
-
littlelion21
addikt
-
hoffman_
nagyúr
-
littlelion21
addikt
válasz TESCO-Zsömle #48184 üzenetére
-
littlelion21
addikt
-
mondomén
őstag
Koppintás az Avatarról?
Nem inkább Cameron szemezgetett a John Carter könyvből? -
F34R
nagyúr
válasz littlelion21 #48188 üzenetére
pedig milyen fasza is lehetne
így viszont "előzményfilmek" hiányában nem sok jövőt jósolok az ötletnek , vagy ha igen akkor már idejét múltja lesz és ráadásul meg fog addigra jelenni a Avangers 2 is.
Mi volna ha most jelenne meg valószínű az ami a mostani Asylum filmekkel , koppintásnak vélnék , noha legalább olyan jó (vagy jobb karaktereket vonultatna fel ). -
oriic
HÁZIGAZDA
Öhöm:
Live-Die-Respawn
-
hoffman_
nagyúr
válasz littlelion21 #48188 üzenetére
Korrekt. Én örülnék neki, még ha 5 éves tervnek nem is biztos, hogy elmenne.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
törölt tag
Mire kezdenének valamit a DC univerzummal, az még jó pár év, addig a Marvell filmek is lecsengenek és már "csak" a folytatások jönnek.
Nem félek attól, hogy nem lesz egyszer a DC részéről is hasonló megmozdulás
Mi meg élvezhetjük az egészet, mert mindig lesznek szuperhősök... -
xlife11
senior tag
Én mindig is több fantáziát láttam a DC univerzumban, mint a Marvelében, csak sajnos az elmúlt évtizedben minden mű mögött egy bűnrossz rendező állt.Kivétel a Batman, mert az fantasztikus lett
-
Jhonny06
veterán
Act of Valor (2012)
1080p, DTSNagyon üdítő kis akciófilm, minden szempontból. Érdemes rászánni az időt. 8/10, kategóriáján belül erős.
-
törölt tag
Hoodwinked Too
Hood vs EvilRengeteg kis apró poén van benne, ami talán másnál ütni fog. Én unatkozva néztem végig és alig vártam, hogy vége legyen.
Pontot nem érdemel
-
pohár
félisten
elkezdtem nézni a The Muppets-et, de mikor a második éneklős szarságot elkezdték, belepörgettem, ott még találkoztam énekléssel, töröltem a francba
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest