Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kiserik

    senior tag

    válasz #16514048 #19634 üzenetére

    Ezt most egy kicsit benézed. Érezni, hogy mikor szívat a game/gameplay és mikor van az, hogy "ilyen nincs b@zdmeg!". A Legacy defending online használata külső program segítségével bizonyított tény, mint ahogy az is, hogy az EA nem tud mit tenni ellene. ebből az következik, hogy PC-n elég könnyen bele lehet nyúlni a játékba. Az is tény, hogy előfordult már a 99-re húzott játékos problémája is és más csalások, tehát a játékosok igen is vevők az ilyesmire.

    Az, hogy leírom mit tapasztalok, nem sírás, rívás, hanem tapasztalat megosztás. Ha egy kolléga azt írja, hogy ő ilyennel még nem találkozott soha, akkor elgondolkodok és segítséget kérek tőle, mert valamit rosszul csinálok, ha viszont ugyan azt tapasztalja, akkor valószínűleg nem én vagyok az, aki elfelejtett játszani.

    Egyébként Willian megfelelő chemmel 88-as CM, Auba meg elég fos agi/balance/str kombóval rendelkezik ahhoz, hogy meg lehessen gátolni abban, hogy elfusson. A másik meg, hogy konzolos videókban soha nem láttam hasonló játékmenetet, mint amiről én írtam.

    etaclan1984:

    írtam, hogy vagy francia állampolgár legyen a szentem, vagy a PL-ben játszon, mert 2 francia PL-ben játszó ember közé kerül :) Cyprien akár jó is lehetne, csak tapasztalat kellene, hogy milyen, mert statok alapján én már nem ítélek :N (most 81-es Jesus van ott :D )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák