-
PROHARDVER!
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
majnkopf
tag
válasz Citroware #4047 üzenetére
Neuer ezt azért tudja megtenni, mert a Bayernben véd egy olyan korszakban (bár mikor nem) amikor szarrá szopatja a Bayern a mezőnyt, reálisan nézve nincs esélyes hosszabb távon hazai fronton ellenük. Kicsit kimozdulnak otthonról már szarba is tudják őket szopatni és Neuer sem játszok védekező középpályást, ráadásul én edzőként már lepadoztattam volna. A kapus maradjon kapus, tanulja meg hol a helye, akármennyire vered a másikat meg játszani akarsz meg meg akarod mutatni mekkora vagány vagy otthon nem kell.. a Buffonos témához. Az elmúlt 10 év top5 kapusa közé sorolható, a játékosok elitjében (topx) gyakorlatilag rangsort sem lehet felállítani, mert annyira kicsik a különbségek, inkább az dönt kit mennyire szimpatizálnak. Ami egyik kapus erénye abban a másik egy picit gyengébb és/vagy fordítva, VISZONT vannak tények, akárcsak Buffon vagy akárcsak De Gea hatalmas bravúrokat hoz és ezzel pontot, pontokat ment meccsenként a csapatának. Akármennyire nem szeretsz valakit (vagy valakit elismerni), de el kell ismerni. A tények azok tények. Én pl. Casillas fan vagyok számomra ő marad a Nr.1 mindig is ettől függetlenül be kell látnom sajnos az elmúlt 3-4-5 éve nem úgy alakult ahogy az jó lett volna vagy amit megérdemelt volna. Talán a kor is hozzárakott ehhez, talán az, hogy ki is csinálták egy kicsit és azok az "igazi" szurkolók is ellene fordultak akiktől a legnagyobb támogatást kellene kapni rosszabb időkben.. nem pedig 2-3-4 baki után kihátrálni mögüle meg küggyék vissza a B csapatba mondatokat skandálni. Buffon a kora ellenére rendkívül karizmatikus egyéniség, irányítója mind az olasz válogatott mind a Juventus csapatának és (szerintem) korát meghazudtoló bravúrokra képes. Jelenleg aktív top ligás kapusok közül top4be sorolnám.
-
gabigyerek
senior tag
Na visszakaptam az alapítási idejét a klubnak
Semmi hála vagy valami csak kiírták, hogy javították...vicc
PS4
-
Casti98
tag
válasz Rypejakten #4037 üzenetére
1 meccset jatszottam,lehet faradsag meg minden,de valahogy nem adta,ma lessz ra tobb idom,es meglatom,de az elso benyomas nem volt jo!
"Je ne regrette rien..."
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Rypejakten #4025 üzenetére
+1
már a múlt hétvégi weekend kupa is tele volt sprinthuszárral...
XONE: LedyGyusziHU
-
77Guba
aktív tag
válasz LedyGyuszi #4054 üzenetére
Köszi, bíztam benne, hogy ilyen választ is kapok, most Banega is nagyon jó, de mindenképp ki fogom. Néha van olyan érzésem, hogy egy játékos statjai és az ingame játéka köszönő viszonyban sincs...
-
HdRew
őstag
Uhhh srácok, egy ilyenért ne ragadtassátok el magatokat
Azért még Neuernek is sokat le kell tennie az asztalra, bár kétségkívül felnőhet Buffon mellé. Kahn is jó kapus volt, de neki inkább karaktere, tekintélye volt.
Madridistaként mondom, hogy Casillas kicsit túl van értékelve. Igen, fénykorában a legjobbak közé tartozott, de egyszerűen a reflexek kopnak a leghamarabb, és ha valaki vonalkapus, akkor az az idővel csak meglátszik. Azt hiszem 180 centi lehet? Kapusok között elég alacsony...Mennyire Istenítettük Ochoát a 2014-es VB-n, nem? (Így jártam anyátokkalból Ted hasonmás)
Aztán mégsem vitte el egy nagyobb csapat sem, vélhetőleg a kora miatt, és a fentebb leírt okok miatt. (Magasság, reflex.) Pedig azt hiszem pont szabadon igazolható volt akkoriban.Ha valaki ennyi ideig képes a legmagasabb szinten teljesíteni, mint Buffon, és nem csak azért van ott, mert egy klubikon, hanem a teljesítménye miatt is kiszoríthatatlan, akkor megérdemli a tiszteletet.
De Gea is nagyszerű, de még vele is várnék pár évet.
-
_adaml21_
őstag
Teljesen egyetértek.
Illetve Pirlohoz: Mindenki ezt a futballk*rva Pogbát istenítette, de másfél éve a BL-döntőbe Pogba nélkül lehet, de Pirlo nélkül biztosan nem jutottak volna el, ő volt a csapat motorja... Arról nem is beszélve, hány megújulásra volt képes pályafutása során, még viszonylag idősen is képes volt egy új kihívásba belefogni, és sikeresen teljesíteni. -
Meghivott
addikt
Akkor most a hétvégire bejutni hány próbálkozás van, heti 4, napi 4, vagy feltételenkét 4?
Köszi -
h_eduka
tag
Nem szoktam sűrűn kommentelni de most ehhez a kapus témához hozzászolnék.
Szerintem ha nem a komplett pályafutásukat nézzük hanem szigorúan az elmúlt 3-5 évet akkor nálam toronymagasan De Gea vezeti ezt a listát. Annyit tett hozzá a csapathoz, hogy csodálkozok a Madridon, hogy nem vásárolta ki 100 millió euróért mert ahol egy ilyen bravúrokra képes kapus van a védelem mögött ott bármi elképzelhető (kivéve a MU mert semmi koncepció nincs a minden idők egyik legdrágább és túlértékeltebb csapatában mondom ezt MU drukkerként..) DE amikor De Gea a MU-ba került akkor még nem volt ilyen szinten ő folyamatosan fejlesztette magát és úgy ért el egy ilyen szintre. Mindezek mellett szerintem Casillas a legjobb éveiben SE volt top1-es kapus de a top5-ben mindig ott mozgott. Neuer pedig egy zseni kicsit túl nagy egóval szerintem. -
addikt
válasz h_eduka #4062 üzenetére
Az tény, ha De Gea nem lenne, a MU az elmúlt években még Európa Ligás helyre sem jutott volna.
De hogy Neuernél is jobb, azt nem gondolnám. De lényeg a lényeg, ne mondjunk olyanokat valakire (Buffonra), hogy ő a valaha volt legjobb kapus, mert az szerintem szimplán hülyeség, mivel még a saját korszakában játszókból is vannak jobbak nála - akárcsak jelen pillanatban, akárcsak 10 éve.
Amikor tart feléd a lövés, nem számít, milyen múltad van, hány év stb, hanem hogy itt és most jelen pillanatban ki tudod-e védeni. És ebben jelenleg Neuer és De Gea a két legjobb, és az elmúlt pár évben is.
[ Szerkesztve ]
-
LedyGyuszi
addikt
Befejeznétek már végre a melyik kapusnak nagyobb a fütyköse témát? + az ehhez hasonló méregetéseket?
sztem ez nem az a topik...
THx[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz LedyGyuszi #4065 üzenetére
Mindenki leírhatta 1x a véleményét, sajna valakinek ez sem sikerült / tartotta tiszteletben, hogy zárjuk le. Köszi, hogy felhívtad rá a figyelmet, hogy ez a téma nem ide tartozik.
Légyszi zárjuk le a témát.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Kristof_94
nagyúr
Remélem Gayle kap egy új IF lapot, szombaton 2 és tegnap is 2 gólt szerzett!
Bár akkor már 74 feletti ratinget kapna, szóval arany lap lenne, az meg elég ritka. Az viszont tuti, hogy ha folytatja az eddigi teljesítményét egy szuper TOTS lapot fog kapni![ Szerkesztve ]
-
mkbla
senior tag
Üdv mindenkinek!
Újrakezdtem és platformot váltottam!
Még anno a 15-tel toltam x360-on sokat meg UT-t, most vettem egy PS4-et és egy 17-et. Tegnap elkezdtem de csak még a fos bronz csapatom van pár arannyal, 69 ratinggel meg kb 50 chemmel.
A kérdésem az lenne hogy milyen újitások vannak a 15höz képest a 17ben? milyen trükkök stb? mikre kell figyelni? Valamint ahhoz kérnék tanácsot, hogy minél előbb minél jobb csapatokat tudjak létrehozni? (nyilván nem akarok erre pénzt szánni és bevásrolni ea pontokkal meg fifa coinnal holott biztos ez a leggyorsabb és biztosabb módja)
Egyelőre elkezdtem a 10es osztályban aktiváltam 2 nap trial ps networkot de valahogy nekem nagyon laggosnak tűntek a meccsek, más is igy van ezzel vagy csak én? Ez azért érdeklne mert ha ez továbbra is fennáll én nem igazán akarok neten játszani... Vannak még itt ps4-ről játékosok? Valamint nekem ez is újdonság régen nem úgy volt még a ps3-nál hogy eredeti játékot meg kellett venni és lehetett játszani? Most meg már ők is rákaptak h megfejjék az embereket mint az MS az xboxlive-al?Előre is köszönöm a segítséget és az építő jellegű hozzászólásokat
''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''
-
vegitossj7
addikt
Király meg sehol?
Mindenki azt látja jónak, akit kedvel. Nálam Kahn 1995-2000 onnan jó 10 év Casillas, majd az elmúlt években nálam
EnyeamaNeuer a menő. Buffon jó meg minden, de ha a klubhűséget nem nézzükDE AMÚGY NÉZZÜK, akkor szerintem Handanovic is megérdemelne egy kisebb kultuszt a kapusok között...Nekem ennyi volt a témám ezzel kapcsolatban.
Jöhetne már egy patch, valamit csináljanak ezzel a laggal, coopoznék meg UT-znék már...
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
LedyGyuszi
addikt
offline nyomd a diveket és a kezdő 14 feladatot csináld meg.
coin boostot is talán tudsz már a katalógusból aktiválni.
én csináltam egy koreiai és egy kolumbiai ezüst csapatot kb 5k coinból és velük toltam az offline diviziókat...ui: a fejést nem tudom mire érted, sztem PS-en is fizetni kell a szolgáltatásért...
-
addikt
válasz vegitossj7 #4070 üzenetére
A következő patchig én sem nagyon fogok játszani. Az UT-ba egy kicsit beleuntam, alig játszottam az elmúlt egy hétben, a karrier módot is kipróbáltam a patch után, ugyanolyan szar, könnyű még Legendary-n is és túl sok a gól. Levittem a játék sebességét Low-ra, úgy egy fokkal jobb, de sajnos még így is rossz. Legnehezebb fokozat, és 4:1-re verem a Chelsea-t, 5:2-re az Arsenalt, így semmi kihívás a bajnoki címet illetően.
Ha Buffont éltetted volna akkor még hozzászólhatnál 10-szer még ha hülyeség is, de mivel nem ezt tetted, ezért ne szólj hozzá és szégyelld magad. Kb
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz vegitossj7 #4070 üzenetére
A kooperatív módot szerettem a 16-ban, itt is ideje lenne belekezdeni. Csak akivel nyomtam még nem vette meg a fifát.
-
addikt
Tényleg, jut eszembe. Valaki emlegette itt a Pro Clubsot PS4-esek körében. Most így, hogy kicsit beleuntam más játékmódokba, már nyitott lennék arra.
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz Citroware #4072 üzenetére
Ne forgasd ki az írásokat, nincs igazad. Rajtad kívül mindenki tiszteletben tartja mások véleményét.
Nagyon átlátszó és gyenge a provokációd. Plusz unalmas is már. Lépj tovább.VJ7: ez így van, Handa is baromi jó kapus.
-
77Guba
aktív tag
Milyen kameranézetben a legérdemesebb játszani? Jelenleg dynamicban játszom, ami nagyon jó a közelebbi helyzetekhez, de így nem látom át az egész pályát...
-
Kristof_94
nagyúr
Amúgy kapusposzton nagyon nehéz eldönteni ki a legjobb, inkább arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek ki(k) a valaha volt legjobb csatár(ok)?
Nálam Shearer az abszolút favorit, de ez betudható annak, hogy mindig is a Newcastle volt a kedvenc.[ Szerkesztve ]
-
mkbla
senior tag
válasz LedyGyuszi #4071 üzenetére
igen, kb ezen gondolkoztam én is, hogy valami angol v valami nemzet 3-4 osztályt összeszedek és azzal tolom aztán majd lesz valami coin, meg a küldiket letolom... kb igy csináltam a 15nél is...
mondjuk ott mindig vettem pakkokat aranyakat aztán lett jobb a csapat, de most valahogy jobban szervezett és hatékonyabb akarok lenni
vagy inkább toljak fut draftot 15K coinért? az megéri?
Vagy nyitogassak pakkokat az jobb lehet? megéri?
ezt a fejést arra értettem, hogy akkor a ps4re is kell live szerűséget venni mint xboxra? lehet h én vagyo ka rosszul tájékozott vagy tévedek, de ugy tudtam hogy régebben ingyenesen lehetett neten játszani pl ps3-al.Kristof_94
Jelenleg nálam jelenleg Zlatan a favorit!!! Régebben Batistuta volt a kedvencem, persze Shearer is nagyon jó játékos mint még megannyian mások[ Szerkesztve ]
''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''
-
mkbla
senior tag
válasz LedyGyuszi #4079 üzenetére
sbc? wtf? vannak még ilyen plusz küldik meg marhaságok, hogy pl hozzak össze adott posztokon 4 külön nemzetet meg 50 chemet meg ilyenek, ezekre gondolsz?
offline mennyire nehéz a draft? ott csak pakkokat ad? vagy coint is? Milyen jutalmak vannak ha 1-2-3 csapatot megversz?''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''
-
LedyGyuszi
addikt
-
balisz
senior tag
válasz Kristof_94 #4077 üzenetére
A csatérkérdés is ugyanolyan nehéz, ha nem nehezebb, sok csatár teljesen más stílusban játszik. Ezért nem is kéne rangsort felállítani, legflejebb kedvencekrôl érdemes beszélni.
De hogy válaszoljak is: Raúl
Persze nem mint minden idôk legjobbja, csak mint személyes kedvenc.[ Szerkesztve ]
-
kicsako
őstag
válasz Kristof_94 #4073 üzenetére
Én coopozok veled szívesen. A héten max hétköznap napközben érek rá de jövőhéten már több időm lesz. Nekem is ez a gondom hogy akikkel eddig coopoztam már nem nagyon aktívak.
-
mkbla
senior tag
válasz Kristof_94 #4082 üzenetére
miért nem érdemes? nem ad olyan pakkot vagy csal a gép? túl nehéz? coinért sem?
majd tervezek venni éves előfizetést és akkor szivesen kiállok majd az itteni kollégákkal ha van rá lehetőség''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''
-
zarakisan08
tag
A kedvenc csatárom Ronaldo szerintem kb. örökre, na nem az a rinya p..., hanem az igazi brazil Ronaldo. Nyilván megszépítik az emlékek, meg minden, de nekem ő a legjobb akit láttam játszani mikor a csúcson volt. Persze Arsenalosként ott van még Henry is.
Kapusok, meg úgy általában nézve bármilyen játékosra azt mondani, hogy a valaha volt legjobb hülyeség. Minden korszaknak megvannak a maga emblematikus alakjai, az hogy kinek melyik játékos a legjobb teljesen szubjektív. Én pl. kapusok közül van der Sar-t szeretem a legjobban, utána Cech jön a sorban (már CFC-s időszakában is). Ettől még elismerem, hogy voltak, vannak lesznek más kiváló kapusok is, és tiszteletben tartom más véleményét is, de nekem is lehet véleményem, amit meg mástól várok el, hogy tiszteletben tartson. Lehet statisztikázni meg ilyen olyan szempontokból nézni, akkor is szubjektív vélemény marad. Speciel Neuert én nem tartom sokra (nem nézek nagyon Bayern meccseket), de összességében fele annyi lövés nem megy a bajnokikon a kapuja felé, és azok minősége se mindig olyan mint sok más csapatnál. Eleve egy jó védelem csinál jó kapust valakiből szerintem. Na de mindegy nem akarom, hogy kitiltsatok a fórumból. Szóval a témában nem fogok többet nyilatkozni.
-
77Guba
aktív tag
Offline draft 2 győzelemért mind a kétszer egy gold premium player packot és egy jumbo gold packot adott.
-
Kristof_94
nagyúr
Akkor ad valami normális csomagot, ha megnyered mind a négyet. Az mindegy, hogy amatőrön vagy világklasszison játszol, a nyereményt ez nem befolyásolja, csak a zsetonmennyiséget, ami elenyésző!
De tegyél vele egy próbát és majd látod! Mondjuk alacsony szinteken is képes megszívatni a gép! A kedvencem az, amikor 1-2 perc hosszabbítás van, nálad van a labda, hajtasz az egyenlítésért vagy győzelemért és lefújja pár pillanat alatt. Bezzeg amikor a gépnél van, akkor az 1-2 perc hosszabbítás már 5x annyi ideje megy, aztán valami véletlen folytán a gép bombagólt szerez.(#4084) kicsako: Akkor majd holnap délután rád írok és este vagy pénteken megejtjük valamikor. A Barcával szoktam nyomni, de nekem mindegy, felőlem a koreaiakkal is mehetünk.
Shearer azért is kiemelkedő, mert tuti, hogy jó pár évig nem lesz senki, aki megdöntené azt a PL gólcsúcsot! Rooney van hozzá a legközelebb, de 66 gólt nem fog már lőni 30 évesen.
[ Szerkesztve ]
-
77Guba
aktív tag
válasz LedyGyuszi #4088 üzenetére
Semi-pro, nem mertem kockáztatni még online, most jutottam fel 5. divízióba, és ha első meccs dob egy "állatot" alapon...
-
Keller16
aktív tag
válasz Kristof_94 #4089 üzenetére
Márpedig megnyered, míg online simán kizúghatsz első körben is, ha olyan ellenfelet kapsz. Én csak azért hagytam abba az offline draftot, mert dögunalom és sajnálom rá azt az 1 órát.
-
77Guba
aktív tag
Nem érzem most olyan konzekvensnek a gépet, van, hogy nehezebb semi-pron, mint world classon...
-
kicsako
őstag
A héten csak hétköznap jó max 5ig jövőhéttől leszek este is.
-
gabigyerek
senior tag
Én 13 évig kapus voltam, de nem mondanám ettől, hogy szakmai szemmel írom. A lényeg, (kicsit magamat is fényezem ) hogy amikor engem tanítottak kapusedzők, még az volt a vallás hogy a 16-on kívülre nem nagyon kell kimerészkedni, de én rendre a 16 vonalán álltam és a védők mögé érkező indításokat söprögettem (NB 2-3+korosztályos válogatott szint), de sok savat kaptam emiatt. Azonban elismerték, hogy sokat segítek ezzel.
Hogy hogy jön ez Neuerhoz? Ő volt profi szinten az első nyíltan ilyen kapus "stílusban" játszó játékos. Oké voltak vannak legendák (Buffon, Schmeicel, Chilavert, Lama és sorolhatnám) azonban a délamerikai cselezős kapusokon kívül európában mindegyik nagy név ha 16-oson belülre ment a labda akkor felvette kézbe.
Neuer új stílusa nagyon erőteljes koncentrációt igényel, mivel azzal, hogy a pozícióját a kaputól 10-14 méterre helyezi még akkor is ha védekeznek, azzal még a lendülő lábakra is figyelnie kell, a boka állására, hogy rögtön le tudja reagálni, ha mögé akarják ívelni. Ebben ő egyedi. Egy kapust ma már nem a védései alapján kell csak megítélni, hanem a mezőnyhöz hozzáadott értéke szerint. Buffon, De Gea, Navas, Handa védések terén ugyanazt a szintet hozza, az őket körülvevő kultusz más, viszont Neuer amellett, hogy ugyanazt a szintet hozza a kapuban, mezőnyben is besegít. ezért is ő most talán a legjobb kapus.
És elárulom, utálom a tagot mert nem szimpiDe lényegében ez is olyan vita, hogy ha két csatár ugyanannyi gólt lő ugyanolyan szinten ugyanolyan bajnokságban, de az egyik mindig becselezi magát, a másik meg távolról rúgja be akkor melyik jobb
[ Szerkesztve ]
PS4
-
Aguinaga
őstag
Szia!
Itt linkelte valaki korábban:
De azt mondjátok, hogy offline drafton leviszem Amateur szintre a nehézséget, és megkapom ezt mind?
(Akkor gondolom az ilyen módon nyert pakkokban lévő játékosok maximum minősége lehet a béka segge alatt)
[ Szerkesztve ]
PSN: OldSlowhand74
-
MdewC
nagyúr
Ha kifejezetten a csatár posztot kérdezed, akkor nálam a center pozícióban, kifejezett erőcsatárként, Zlatan elég előkelő helyen szerepel. Nemcsak fizikailag, hanem technikailag is brutális a faszi.
Más:
Tud bárki bármit az új TOTW-ről? Már ki kellett volna jönniük nem?
-
MdewC
nagyúr
-
MMDvader
csendes tag
sziasztok szeretnék egy kis segitséget kérni. Most vettem meg a fifa 17 et és a menüben müködik mikor pedig elkezdeném a meccset csak befeketedik a képernyö. A demo simán ment.Nvidia 820m 2gb videókártyám van.Kérlek segitsetek ha tudtok
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest