-
PROHARDVER!
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabigyerek
senior tag
Ehhez hozzátenném még (nem tudom hányan tapasztaltátok), hogy nagyon furcsa bírói döntések vannak mind a javamra mind ellenem. Például becsúszik a védő, rárúgom a labdát és kirúgás (persze nem ilyen nyilvánvalóan, hanem látni hogy megváltozik a labda röppályája), vagy 16 on belül úgy rámcsúsznak, hogy játékosom lesérül de semmi, vagy a legjobb hogy úgy agyonrúgnak 16 on belül hogy a levegőben szállok, majd nekiesek fejjel lefelé a kapusnak () és sárgát kapok szabálytalanságért a kapus ellen
és egyéb vicces ítéletek. Nem mennék bele abba, hogy -más agyonrúg nekem meg semmit sem fúj be-, mert visszafelé is találkoztam már ilyennel. Egyáltalán nem látok következetességet az ítéletekben (pedig egy játéknál biztos be lehetne állítani egy ilyen szintet), és itt olyanra is gondolok, hogy oké test-test ellen idén menő, de a védő olyat rálök a kis gyenge szélsőmre, hogy elesik miközben vezeti a labdát és semmi, közben meg a másik oldalon meg mellette futva eltolom de csak annyira hogy hozzám kerüljön a labda, azt meg befújja. Nem tudom...nem értem, mint ahogy már a 16 ban is "nagyszerű" már nem is ott van a labda mégis történik egy szabálytalanság 40 méterre és odafújja a szabit...
PS4
-
Axelior24
újonc
Egy kérdésem lenne srácok, amit nem találtam neten. (Pessel toltam eddig, de az idei fifa lényegesen jobb!)
Ugye nincs licensze a bajnokok ligájának és a többi nemzetközi kupának. Az amerikai, ázsiai kontinens tornák is benne vannak? És ha igen, akkor milyen névvel? -
nitroblade
csendes tag
A múlt heti TOTW-ket ma hány óráig lehet nyitni?
nitroblade
-
Kristof_94
nagyúr
válasz nitroblade #4604 üzenetére
Elvileg 19-ig.
-
Kristof_94
nagyúr
Fogalmam sincs, hogy az első héten hogyan sikerült újrakezdés nélkül kvalifikálni a kupára... Lehet csak szerencsém volt. Ma már másodjára próbálkoztam és tizikkel kiestem... Pedig a hétvégén lett volna kedvem indulni.
A DIV1 győzelem vagy tagság jelent automatikus részvételt? -
F1rstK1nq
aktív tag
válasz Kristof_94 #4611 üzenetére
Tagság nyilván nem.
DIV2 győzelem, DIV1-ben bent maradás vagy győzelem.Adrenaline is natures way of telling you 'don't fuck up.'
-
kicsako
őstag
Coop?
-
dracox
addikt
Akik pakkozgatni akarnak nyissanak 700-as bronzt, mert mindig visszajön a piacon az ára. Egyszer meg csak hullik egy bronz IF amivel bőven pluszban lesz utána.
-
LedyGyuszi
addikt
How to qualify for the weekend league?
There are two ways to qualify for the weekend league.
* Win the daily knockout tournament.
* or reach division 1 season.Ez alapján sztem a tagság is elég...
XONE: LedyGyusziHU
-
Kristof_94
nagyúr
válasz kicsako #4613 üzenetére
Most jó lenne?
(#4614) dracox:
Jaj, ne is mond, már elnyitottam több 10k zsetont Emre Mor és a Bestia reményében, de nem jöttek... Pedig érnének vagy 150-200k-t. Valami 1000-1200 ritka bronz játékos létezik, szóval esélyesebb kinyitni egy Ronaldot...(#4615) LedyGyuszi:
Köszi! Akkor hanyagolom most a sima seasons-t és hátha... DIV5-ben vagyok most.
[ Szerkesztve ]
-
dracox
addikt
válasz Kristof_94 #4616 üzenetére
De legalább nullára hozod magad mindig
-
kicsako
őstag
válasz Kristof_94 #4616 üzenetére
ha válaszolsz originen mehet most is
-
szcsaba95
tag
Idén melyik felállás a jó UT-ban? A legtöbb csapat ellen 4-3-3ban jön (2cm-cam), nekem ez az egyetlen, ami nem jött be.
Valaki aki gyakorlottabb ebben, tudna írni egy rövidebb tájékoztatót, hogy milyen felállást, milyen típusú játékosokkal érdemes játszatni? Köszönöm, ha valaki veszi a fáradságot.
PSN ID: szcsabi95
-
gabigyerek
senior tag
válasz szcsaba95 #4619 üzenetére
Én 3 felállásról nyilatkoznék ami nekem tetszik.
4-3-3 (4)
Tipikus támadó felállás, LW-RW pace és dribbling igényesek. Szerencsére sok ilyen van nem túl drágán, akik tökéletesek erre a célra .CAM - shoot és nálam a passz képesség volt fontos. chem lappal bárkiből tudsz jót faragni, viszont az én taktikámmal fontos volt itt a stamina
CM-ek védekezésben erőssebbek kellenek és szintén fontos a stamina. Nekem ebben a hadrendben a középső 3-as egy kindertojásba tett kaviccsal jellemezhető. Örökmozgók és rengeteg szerelés, támadásindítás, futás, kapu elé érkezést kell megoldjanak, itt nem szabad spórolni, de a fabregas típusú átékosokkal nem tudtam mit kezdeni. ST poziba két verzió van, vagy egy target man, erős de technikás, vagy egy Musa féle gyalogkakukk.
Én alapból a 4-3-1-2-t használom, azonban ha azt látom, hogy a széleken az LB-RB állandóan fent van én átváltok erre, és ki tudom használni az üres területeket.4-3-1-2
olasz csapatomnál használom, alap felállásom. A Team width 40-en van. Ez akkor problémás csak ha szeret az ellenfél gyorsan oldalt váltani, lassabb az átmozgás, viszont a sok passzos játékosok ellen kiváló, ugyanis kis területekre tud koncentrálni sok játékost.
Itt a CDM-CM-ek erős deffel rendelkeznek a CAM pedig pass-shoot-dribbling combós legyen. Csatároknál egyén válogatja, de nekem pl egy Mandzukic van elől meg egy Giovinco (előtte Higuain de az két ugyanolyan stílust jelentett).
Ez a felállás a gyors rövid passzokra tökéletes amik végén ki lehet ugratni a csatárokat. Szeretem, mert a pálya közepén teremt létszámfölényt és pl a 4-3-3-as felálllások szélsőit kénytelen bejjeb húzni amivel megborul a szerkezete. Egyelőre tetszik. Illetve kicsit támadóbb stílusban az RB-LB feljebb jön így ez már rögtön 3-4-1-2 vagy 2-5-1-2-re alakul.4-4-1-1
Itt nagyobb hangsúly van az ST-k munkáján, csapat játékosabb mód. Széles csapat taktikával az egész pályán le lehet támadni, azonban amellett, hogy a létszámfölény itt is kialakítható, addig nagy belső területek maradhatnak szabadon. Viszont érdekes, hogy ezzel a felállással ha a CF-et beteszed CDM-nek és ultradeffense, akkor szinte áthatolhatatlan lesz a védelem.
Ebben a felállásban az LM-RM-nek nem kell gyorsnak lenni, inkább azok a statok számítanak amik a csapatépítésben fontosak (pass, dribbling), és a gyorsaságot az ST-re kell hagyni, a CF pedig támogatja.
Viszont mindegyik felállás egyéni taktikával variálható, tehát sok módon lehet egy azon formációt használni.
PL 4-3-3nál visszavont LW-RW-vel is lehet építeni a játékot és nem csak indítgatni, de ahhoz már boszorkánykodni kellRemélem tudtam adni ötletet.
PS4
-
szcsaba95
tag
válasz gabigyerek #4621 üzenetére
Köszi! Többet is adtál, mint vártam. Én is olasz csapattal játszom, 4-3-1-2t. Megpróbálom feljebb rendelni a szélsővédőket, mert néha azért hiányzik a szélső játék, de a 4-3-3 nem tetszett, mert Cuadradoval abszolút nem voltam megelégedve. Próbálgatok akkor custom tacticot. Köszönöm mégegyszer!
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz LedyGyuszi #4615 üzenetére
Nem elég. Ha DIV1-ben bent vagy, végig kell nyomni az adott héten egy szezont különben nem tudod magad kvalifikálni ez biztos, nem elég "csak benne ülni" a DIV1-ben.
A reach meg lefedi azt amit előbb írtam: DIV2 győzelem, DIV1-ben bent maradás vagy győzelem.
[ Szerkesztve ]
Adrenaline is natures way of telling you 'don't fuck up.'
-
szcsaba95
tag
Pjanic, Nainggolan, Marchisio hármasról tud nyilatkozni valaki? Mennyire jók, megéri őket megvenni?
-
chelseafan94
tag
Mikor jön az új SBC a rangadókkal?
PS ID: KoloChelsea
-
LedyGyuszi
addikt
válasz F1rstK1nq #4623 üzenetére
nyers fordításból indultam ki ,ami ugye "elérni"... de ha jól veszem ki a szavaidból ,akkor te is csak találgatsz vagy nem...
az egyik külföldi fórumon azt írják, hogy aki elérte a div1-et, az automatikusan kvalifikálja magát ameddig div1 tag, tehát nyugodtan ülhet benne... ne mtudom, mi az igazság...[ Szerkesztve ]
XONE: LedyGyusziHU
-
Keller16
aktív tag
válasz LedyGyuszi #4626 üzenetére
Hát, józan paraszti ész azt diktálná, amit F1rstK1ng írt. Legalábbis, ha a puszta tagság kvalit jelentene, az erős kitolás lenne a daily knockoutosokkal szemben.
-
Keller16
aktív tag
válasz LedyGyuszi #4628 üzenetére
Itt az elvről van szó, hogy ne legyen már olyan, aki kvali nélkül bejut. Div 1 így vagy úgy, kvalifikálja csak magát, mint mindenki más.
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz LedyGyuszi #4626 üzenetére
Én nem ezt olvastam redditen, lehet itt is tévednek, de azért linkelek pár tapasztalatot amit így hirtelen találtam:
From what I've seen, you qualify if you: Win Division 1 Hold Division 1 Win Divison 2
Just getting promoted from Division 2, or getting relegated from Division 1 aren't enough.Ez 3 különböző ember, azért nem kell készpénznek venni.
De hátha megerősít valami Div1-es a fórumról.
[ Szerkesztve ]
Adrenaline is natures way of telling you 'don't fuck up.'
-
bdave16
senior tag
Úgy lehet bejutni szezonnal Weekend leaguebe,hogy iv 2 feljutás,megnyerés,Div 1 bentmaradás,megnyerés. És csak akkor jutsz be a weekend leaguebe,ha azon a héten legalább egyszer megtetted valamelyiket ezek közül .Ismerősömnek is csak akkor írta ki,amikor bentmaradt 1.osztályban.
-
HdRew
őstag
válasz szcsaba95 #4622 üzenetére
4-3-2-1 Ovvy szerint KIPRÓBÁLVA
Nagyjából összegzés:
Gyors kontrára tökéletes, ha 3 gyors támadód van, mindet "Get in behind"-ra tegyétek. Hihetetlenül OP felállás, az ÉLET meg a VESZÉLY. (Nyertem is.)
RB-LB stay back while attacking és a középső CM is, ami lehetőleg a leginkább defenzív legyen.Szűk legyen a csapat szélessége, kiegyensúlyozott a védelmi vonal, és az agresszió is.
Jó beívelésre is, ha a szélen mész el, de én amikor kiugrottam a labdával, a két "szélső" nagyjából a 16-os szélső vonala sávjában indult meg mindig, szóval lehet vele befelé is cselezni, meg kifele is menni, aztán valamit csak sikerül összehozni.Én DIV3-ból estem ki, és 6 pontom volt 7 meccs után DIV4-ben, szóval eléggé elkeserítő volt a helyzet, de ez a felállás úgy látszik, hogy megmentett engem. (PS4)
Aztán ha hihetetlenül hátravonja a védelmét az ellenfél, akkor meg lesz egy jó döntetlen
[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
Ebben a squadomban szerintetek kire milyen instrukciót kellene adnom? [link]
-
majnkopf
tag
válasz Keller16 #4627 üzenetére
Miért lenne kitolás? Nem mondom, hogy valami borzasztó div1-et elérni, de szerintem ez még mindig reálisabb, mint bízni abban, hogy 4 meccsen végig "szerencséd" lesz. Ott nem hibázhatsz, míg divezés közben akár 2 vereség is belefér vagy döntetlenek.
(#4632) bdave16: kicsit butának érzem ezt így. Legalábbis magamból kiindulva, én tuti nem játszanám el azt, hogy direkt visszaesek meg feljutok csak azért, hogy indulhassak
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz szcsaba95 #4624 üzenetére
Megéri.
Túlzás nélkül Marchisio és Radja a játék legjobb közép pályásai, mert nagyon stabilak védekezésben, jól passzolnak, tudnak befejezni, távolról lőni, egy szóval a támadás építésben is kiválóak. Pjanic egyel lejjebbi kategória, mert kevésbé jó védelemben, de megfelelő chem lappal az is orvosolható.
Az első kettő különösen ajánlott, nem hiába drága mind a két játékos.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
kicsako
őstag
válasz Kristof_94 #4631 üzenetére
Kössz a meccseket, de Originen nem írtál, vagy csak nem mutatta nálam?
-
Keller16
aktív tag
Jó, akkor leírom még egyszer.Nekem csak azzal lenne bajom (ha így lenne), ha a 'pro' játékosoknak csupán az elért rangjuk miatt lenne bérelt helye a weekend leagueben, anélkül, hogy minimálisan is tennének érte. Mert heti 1 szezont letolni nem nagy fáradtság.
-
MdewC
nagyúr
Kicsit most szétesett a kp-m, eladtam OTW Pjanicot, IF Salaht és Marchisiot, hogy megvegyem IF Dybalat befektetési céllal.
Sikerült kifogni 455K-ért egyet tegnap előtt, bízok benne...
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Keller16
aktív tag
válasz kicsako #4643 üzenetére
Nem beszéltem egyik oldal nehézségeiről sem. Csak arról, hogy úgy lenne fair, ha mindenkinek tennie kellene a weekend leaguért, diviziótól függetlenül. És nyilván mindenki tesz is. Aki feljutott div 1-be, valszeg az sem csak ül a babérjain ott. A beszélgetés viszont abból indult, hogy vajon aki div1-es és hozzá sem nyúl a játékhoz, bejut-e WL-be automatikusan.
-
Yodamest
veterán
Nekem most a 4-1-2-1-2 jött be nagyon, BPL csapattal. 7végi qualifikáló már meg is van, dőlhet majd a lóvé Csak csóri ellenfeleimet sajnálom, akit elsőnek kaptam a nyolcaddöntőben az valami 6-0 lett, életkedve is elment a gyereknek, a többi már keményebb volt, elődöntő volt igazán nehéz ott a 120. percben lőtt Ennel Valencia egy elképesztő nagy 25 méteres átlövésből gólt. Már mindketten a büntetőkre készültünk pedig lelkileg, de Valencia még ezek szerint nem Tudom ajánlani a srácot budget BPL csapatokba (valami 800-ba kerül szal vicc) mert eddig valami 4 meccsen 8 gólos nálam, brutál, ha kell kapásból lő gólt (igen ez elég ritka volt mindig is fifákban, de ő tud ilyet) ha kell átlövésből, ha kell fejel szal nálam alap ember lett.
Most hallottam lesz valami kitétel a hétvégi bajnokságra, talán hogy minimum 6 nemzetből kell álljon a csapat. Fincsi lesz, jók ezek a változtatások, egyértelműen arra mentek rá idén már, hogy mindig variáld a csapatodat, ne legyenek úgymond felesleges játékosok, mást nem akkor a squad challenge-ben felhasználhatod őket stb.
k3ll3rm4n - aki div1-es az sem jut be automatikusan ha afk egész héten, mert produkálnia kell minden héten egy div1 bennmaradást ahhoz, hogy résztvehessen a weekend league-ban.
[ Szerkesztve ]
-
HdRew
őstag
válasz Yodamest #4646 üzenetére
Az elég jó lehet Yoda!
Belinkeled a BPL csapatod?
Ez a Calcio mellett az én BPL csapatom
Most pedig ezzel a formációval és amit Ovvy javasolt nyertem 5-0-ra, de lehetett volna 7 is akár, 2 átemelést elrontottam.. div4 ps4
Nagyon tudom ajánlani ezt a formációt a megadott utasításokkal próbáljátok ki
[ Szerkesztve ]
-
bdave16
senior tag
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest