-
PROHARDVER!
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chop
őstag
-
MdewC
nagyúr
válasz gabigyerek #3449 üzenetére
Grat!
Nyiss egy CR-t és gondolj rám 200K értékben.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz gabigyerek #3449 üzenetére
Grat!
Na itt egy bizonyíték, hogy az idei draft megéri.
Adrenaline is natures way of telling you 'don't fuck up.'
-
sz_abika
addikt
Srácok nekem valami nagyon elszállt itt 17-ben. Volt egy PS3ról PS4re váltás, de teljesen ki lettem herélve..4-1-2-1-2t játszottam mindig is offside trap/counter attack kombinációval és ez eleddig DIV 2-3at jelentett stabilan.
Most úgy állunk, hogy 1-1-8al és több 3-4 gólos vereséggel zártam az első évadot FUTon. Egyrészt támadásban teljesen lenullázódtam, fejjáték nulla, szögletből még kaput sem találtam fejjel, beadások szintén esélytelenek.
Védekezésben pedig szinte mindenki csak kényszerítőkkel passzol, amivel a lestaktika lenullázódik és 1v1 vihetik rá a kapusomra sokszor az ellenfelek. Ráadásul védekezésben sem játszik a fejelés - szinte mindig mellkasra akarják venni a labdát és passzolni, holott a 75ös játékosokról még elpattan a labda. Illetve a legutolsó probléma, hogy nulla labdatartásom van, szinte menetből ellökik a játékosom és viszik a labdát.Tl;dr verzió: mi most az új csodagomb, amit lenyomva kell tartani hogy lehessen védekezni? Vagy csak állítsam vissza a defenzív "intelligenciát" legacy módra?
PSN: xszabikax
-
S1M0N
senior tag
válasz Kristof_94 #3423 üzenetére
Ja, lassan lehetne valami fejlemény, már vagyunk kb. 5-en.
Nekem a ma és a holnap este is jó. -
Kristof_94
nagyúr
válasz gabigyerek #3450 üzenetére
Köszi, kipróbálom!
(#3455) S1M0N: megpróbálom összeszedni a csapatot!
[ Szerkesztve ]
-
chop
őstag
Ha van most valaki itt, aki akar es tud jatszani egyet, az vegyen fel Live-on: danielp27
-
csatarid
csendes tag
válasz _adaml21_ #3461 üzenetére
A legvégén azt csináltam amikor 11 különböző nemzetiségnek kell lennie és azzal meg is lett a 4/4 challange. Most nem tudom hogy melyik mert két ugyanolyan 12 lapos players packot adott 3 rare-rel.
Ryzen 5 7600x, MSI MSI MAG B650 TOMAHAWK, SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT 16GB NITRO+, CORSAIR 2x16GB 6000 Mhz, SEASONIC FOCUS GX 750 GOLD, Cooler Master HAF XM, Kingston KC3000 2TB SSD,
-
chop
őstag
Szerintem en jegelem ezt az szart, mert az EA biztos, hogy belenyul a jatekmenetbe, elsosorban a vedekezesbe: az egyik oldalon rasegit az eppen nem iranyitott jatekosok SOKKAL jobb helyezkedesevel es agresszivabb viselkedesevel, a masik oldalon pedig mindezeket lebutitja. Mar csak azert is "szukseg van" erre, mert ha nem lenne, akkor csak szerencses sorsolassal is konnyen DIV1-3 kornyeken talalja magat az ember, a cel pedig epp az, hogy minel tovabb jatsszon a delikvens a jatekkal.
Az elobb azt irtam, hogy szukseg van erre, de NEM abban a formaban, amiben most teszik. Ket nappal ezelott DIV10-bol jutottam fel DIV6-ba ugy, hogy az osszes osztalyt megnyertem. DIV6-ban 7 vereseg zsinorban, most DIV7-ben pedig 1-2-3 a merlegem, de nem is ez a lenyeg, hanem az, hogy az elso szerianal masszivan tolt az AI, most pedig szetszopatja az embert. En csak azt nem ertem, hogy mi a budos lofaszert nem lehet megoldani azt, hogy ha mar mindenkepp bele kell nyulni a tortenetbe, akkro ne 20 meccses nyeroszeriak es hasonlo hosszusagu vesztok legyenek, hanem legyen mindez EGYENLOEN elosztva! Biztos kibaszott nehez lehet ezt leprogramozni.
-
törölt tag
válasz Kristof_94 #3463 üzenetére
Nem mindenkinek, nekem kb 2000-et ért a legdrágább játékos, amit azokból kaptam.
Eddig sima Lloris a legjobb nyitásom, de azt valamelyik basic SBC után kaptam. Teljesen random ez is, bár ezeket legalább megéri csinálni, eddig mindig visszajött a beletett pénz még így is.
-
_adaml21_
őstag
válasz Kristof_94 #3463 üzenetére
Nekem egy Kroost dobott. Nem mondom, hogy 2000-et ért, de azért nem is egy Neymár... Olyan ez, mint a lottó, nem kell sírni.
-
MdewC
nagyúr
Még 1 ilyen kirohanás és törlöm a kommentet, bár ezt is bőven lehetne. Köszi.
Más:
Megvettem befektetési céllal ST Embolot, OTW Pjanic mellé, bár a svájcit picit korábban kellett volna, de remélem még így is lesz rajta haszon. Bízom benne.
Nagynehezen letoltam egy meccset, de még nagyon beteg vagyok, szóval nem bírom, minden esetre Laca kapott egy 10-es osztályzatot, 4-et lőtt a 7-ből! A srácnál Journey Hunter volt...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Basszus, azt hittem hogy ilyen lap nincs is, csak az OTW lapja. Vagy ez az ST csak azóta nyitható, mióta az OTW-t már nem lehet nyitni?
Mert akkor még csak most kezdték el nyitni, akkor ez még mehet lejjebb szerintem holnapig, de az biztos, hogy nagy nyereség lesz vele, ha valamit csak 2 napig lehet nyitni, hiszen kevés lesz belőle és nagy lesz rá a kereslet.[ Szerkesztve ]
-
Meghivott
addikt
Tippre ezeknek mi lesz a legmagasabb aruk?
- Giuliano OTW
- Manolas IF
Köszi[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz Citroware #3468 üzenetére
Tegnap állítólag a 35K-s pakkok miatt volt 130K környékén is, ma 160K körmyéke volt, de folyamatosan drágult, most 180K környékén megy. Én is azt hittem, hogy olcsóbb lesz, de nem, sztem holnapig ebben a sávban lesz (170-190) és utána talán drágul.
185-ért vettem vadászva, azonnaliért, akkor 195 volt a legolcsóbb, most 3 perce volt kint 175K-ért is. Nagyon ingadozik.
Sőt, most van kint 170-ért, pont kifogtam a dráguló hullámot.
Más is ráparázhatott, hogy fogyott a piacról rendesen. Ettől függetlenül bízom benne, hogy lesz rajta haszon és túllépi a 220K pluszt.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Hát ha ma lenne még egy pakknyitogatós hullám, akkor lehet, hogy én is neveznék egyre, csak akkor el kell adnom pár játékost. Pl Lacazette-et. Mert az a vicc, hogy a brazil csapatommal sokkal jobb vagyok.
Tényleg, akartam is kérdezni. Szerintetek miért van az, hogy a brazil csapatommal egyértelműen, mindenféle körülmények között sokkal jobban megy? Már akkor is így volt, amikor olcsóbb játékosokból állt egyik-másik csapatom.
brazil + Serie A
francia + Serie AVajon az alakzat miatt megy jobban, vagy a játékosok miatt? Jó kérdés. Lehet, hogy a francia - Serie A csapatomban ki kéne próbálni egy 4-4-2-t.
[ Szerkesztve ]
-
Meghivott
addikt
Ebből a 3 OTW lapból melyikbe érdemes pénzt rakni?
Morata, Gaitan, Batshuayi?
Köszi -
F1rstK1nq
aktív tag
válasz LendvaiFeri1 #3476 üzenetére
Dehogynem, fel sem merül benne, hogy rossz napja van vagy erősebb ellenfelet dobott a gép, esetleg a 2 kombinációja. Semmi önkritika és ez sajnos jellemző a többségre itt a fórumon.
Inkább olyan algoritmus létezésére fogja a gyenge teljesítményét, amit ha csak belegondolna bárki, szinte lehetetlen vagy legalábbis közel lehetetlen kivitelezni. Programozóként dolgozom jó pár éve, szóval nem a vakvilágba beszélek.Egyébként csak meg kell nézni a Pro játékosok, akik rendszeresen látogatják a Gfinity kupákat, ESWC, PLAL és még további eseményeket bizonyítékként, hogy semmi hendi nincs itt. Pl.: HugeGorilla, Kurt, Hektic_Jukez, Dragon stb.. Teljesen kiegyensúlyozott az ingame statisztikájuk. 150 meccsből beszúszik 10-15 vereség és ennyi.
-
Attila432
tag
válasz F1rstK1nq #3479 üzenetére
Annyit olvastam a handikeppről és a "script"-ről (emiatt már üzentet is kaptam online, miközben bőszen sz@roztak...), hogy már szinte el is hittem néha a hendi létét. De érdekes mód van összefüggés, a fáradtság/fásultság/frusztráltság (nevezzük úgy, ahogy akarjuk) és a vereség között. A hétvégi kupában produkáltam egyszer egy 8 meccses vereségi szériát, 16-7-es stat után. Csak akkor jöttem rá, hogy pihennem kell, amikor már mindent okoltam magamon kívül. Aztán persze megint jöttek a győzelmek.
Egyébként megint eljutottam oda, ahova tavaly, hogy belefáradtam a minél jobb játékosok hajkurálásába, előző szériánál tovább bírtam, így egy svájci ligás csapatot építettem, ha van ajánlott játékos, bátran:
svájciak[ Szerkesztve ]
-
Meghivott
addikt
válasz Kristof_94 #3477 üzenetére
Végül Mané OTW lett.
Igen, Hernandezből kb 30K jött. -
Meghivott
addikt
válasz Kristof_94 #3482 üzenetére
Ez csak egy játék
-
chop
őstag
válasz F1rstK1nq #3479 üzenetére
Nem erted, itt nem arrol van szo, hogy ALKALMANKENT sokkal erosebb ellenfeleket dob a gep, hanem arrol, hogy huzom jobbra es nem indul meg/gondolkodik es utana indul meg es nem viccelek, nemegyszer volt olyan, hogy gombot sem nyomtam es passzolt a gep. Masreszt egyszer gyorsan fordul, egyszer leveszi, szoszol, szerencsetlenkedik, teljesen kiszamithatatlan. Passzolnam tovabb, de o meg atveszi es mire passzolna, mar nincs ott a jatekos. Es amugy nekem meg ezzel sincs bajom, mert a valo eletben is van ilyen, de az ellenoldalon egy kezemen meg tudom szamolni, hogy hany ilyen fordul elo. A masik a lag. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de egy ilyen jatekban, amiben az utem es az idozites nagyon sokat szamit, engem rettenetesen zavar, ennek ellenere az ellenfeleim 90%-at nem, ugyanugy jatszanak, mintha nem lenne. Egyszeruen ignoraljak, pedig hat mind tamadasnal, mind vedekezesnel kritikus.
Es az egeszben az a leghihetetlenebb, hogy a banda egyik resze erzekeli ezt, a masiknak pedig fogalma sincs arrol, hogy ezek mirol beszelnek.
Azt pedig, hogy mennyire nehez leprogramozni egy ilyet, csak annyit, hogy - csak jatszunk el a gondolattal -figyelembe veszi a ket jatekos winning vagy losing streakjet (vagy akarmilyen mas statisztikat, ami alapjan rankingelni akarja az egyiket feljebb, illetve lejjebb), majd pedig ez alapjan sulyozza a valos meccsbeli statokat. Ott van a jo jatekosod, akinek 85-os positionja van, de in-game-ben ez most le van huzva mittomen 50-re. Maris osszeallt a kep. Ennyire bonyolult lenne ez az algoritmus. A PES-ben anno volt in-game form mutatok, ami alapjan kipakoltad azt, aki eppen rossz formaban volt, de ez netto szemetseg, hogy itt randomra talalgathatsz, hogy ez meg ez eppen jo lesz, a masik meg nem tud majd egy egyeneset rugni a labdaba.
A masik dolog pedig az, hogy ezek a jatekosok NEM UT-ben profik es anekdotakat lehet zengeni arrol, hogy mennyire mas akarcsak egy Seasons vagy egy offline game az Ultimate Teamtol.
[ Szerkesztve ]
-
gab.gergely
tag
Srácok, lehet, hogy unalmas lesz, amit írok, de casual Fifa-addiktoknak(FUT) még érdekes is lehet.
Röviden annyit, hogy online résszel sosem jutottam sokáig, lehet csak a router beállításokhoz vagyok lusta, de azt a kevés időt,amit játékra tudok pazarolni nem akartam a lagg miatt konstans anyázva eltölteni(plusz mindig elpchztak ). Tudom a játék nagyobbik fele erről szól, de (sztem)idén az offline résszel is érdemes foglalkozni.
Szóval a 14 és a 16 után azt kell, hogy mondjam, a várt szokásos minimális fejlesztés/újdonság helyett sokkal többet kaptam és nyilván nem a grafikára meg az aktuális bombasztikus újdonságra(Hunter) gondolok,hanem a játékmenetre. Ha valaki szinte nulláról kezdi, nagyon szépen követhető a fejlődése, az elején a semi-pro is kihívás lehet(persze nem akkor, ha 50 pakkot veszel a játék mellé), aztán folyamatosan, mintha egy story-mód lenne tanulsz bele az egészbe, annyival ÉLVEZETESEBB lett, szinte már gyanús, hogy irányított, de a lényeg:
Szerintem idén megéri megvenni. Elsősorban azért, mert Single-player-ben is ad akkora élményt, mintha az első Fifád lenne, ha meg valakinek a piac okozta az addikciót, azt az SBC most hatványozni fogja.Ja és tessék kocsmázni is, nem mindig csak a TOTW-en parázni!
[ Szerkesztve ]
-
-
F1rstK1nq
aktív tag
UT-ben profik, mivel a tavalyi versenyek többsége is UT-ben volt kiírva, saját készítésű csapattal. Az októberi ESWC szintén UT-ban lesz, szóval erről ennyit.
Egyébként még mindig nem láttam, hogy egy kis esélyt adnál annak, hogy ez a te hibát lenne, hanem győzködsz az algoritmusról.
Sebaj, én itt befejeztem, nem fogok bizonygatni semmit és tiszteletben tartom a véleményed.(#3486) LendvaiFeri1: Nem kéne másnaposan leülni játszani.
Vicc nélkül, amúgy ezt olvasd el, hátha ebbe a kategóriába esel: To everyone who posts "I was in Division 1 last year and I can't get past Division 5/6/7"[ Szerkesztve ]
-
chop
őstag
válasz F1rstK1nq #3488 üzenetére
Dehogynem, en nem azt allitom, hogy az osszes ellenfelnel jobb vagyok, szo nincs rola, de akkor is nagyon "erdekes", amikor jon 10 ellenfel es mindet megverem, aztan meg jon meg 10 es mind megver. Erted, MIND! Ez a nagyon fura.
A masik pedig az, hogy ok HOGYAN vernek meg engem es en oket....hatszel es szembeszel. Mi ez, ha nem hendi?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Meghivott #3483 üzenetére
Ja, ellenben a pont vásárlással nincs baja.
Kristof_94, ne parázz, annyira azért nem rizikós ez. Mindegyiknek felmegy az ára miután nem nyitható, hacsak közben nem kap másik lapot (mondjuk MOTM). Általában hétvégén a legalacsonyabbak az aktuális TOTW játékosok árai, akkor megveszel egyet és egy hét múlva eladod.
Én most Calhanoglu-t vettem meg, drágábbra nem volt akkor pénzem. Nem feltétlenül ő volt a legjobb választás, de már most is el tudnám némi profittal, pedig még egy napig nyitható.
-
kicsako
őstag
Mindig is konnyebb volt masra/jatekra fogni mint megtanulni jatszani
-
chop
őstag
Na, utolso, aztan befejeztem a temat.
Szoval nem is kell am nagy dologra gondolni akkor, amikor azt gyanitja az ember, hogy belenyulnak a jatekba, mert nem az kell, hogy a biro ne fujjon be valamit (vagy epp befujjon), tokeletesen elegendo, ha 1-1 elleni parharcoknal az egyik oldal sokkal erosebb. Az ellenfel el tud teged tolni 10-bol 9-szer, te tizbol 1-2-szer. Ez mar egy meccsnyi ido alatt kiadja azt az eselyt, amivel az ellenfel vagy el vagy nem. Tehat en nem azt allitom, hogy elore el van dontve, hogy ki nyer, hanem azt, hogy az egyik csapatnak - azonos tudasszintet, csapatot, minden mas tenyezot kozel azonosnak feltetelezve - igenis kedvez a jatek. Kb. mint ruletten a banki esely.
kicsako: tehat akkor ha jol ertem, akkor te semmi hasonlot nem tapasztaltal, semmi olyasmit, hogy "ocsem, hogy lehet az, hogy tizedjere tol el a szelso vedovel, engem viszont siman lefut"? Ertem.
[ Szerkesztve ]
-
kicsako
őstag
A jatekosoknak van olyan statja hogy:
Sprint speed = sprint sebesseg, azaz futasi vegsebesseg. Hosszu tavon a nagyobb speedes lefutja a masikat.
Accaleration = gyorsulas. Rovid tavon allohelyzetbol megfelelo dribblingel a nagyobb gyorsulasu jatekos lefutja a masikat.
Strength = ero. Ha az ellenfel jatekosa erosebb nagy valoszinuseggel el fog nyomni.Remelem eleg magyarazatot kaptal
[ Szerkesztve ]
-
trapedli
csendes tag
guys... Griezmannak így felment az ára? Mennyiért érdemes megvenni?
A legolcsóbb is 235K -
chop
őstag
válasz kicsako #3496 üzenetére
Megprobalom elmagyarazni.
Te vedod strength-je: 90
Tamado strengh-je: 70Ellenfelnel +/- 5, mert csak kozel azonosak.
Ennek ellenere nem azt tapasztalod, hogy teged csak 4-6-szor tolnak el, hanem azt, hogy szinte mindig, mig a masik oldalon te erre csak 1-2-szer vagy kepes. Ertem en, hogy jo jatekos vagy, de konyorgom, egy jo jatekos hogyan tolja el a rossz jatekost? Szerintem onmagaban sehogy.
-
getdizzy
aktív tag
Valaki meg tudná mondani ,mert nem vagyok ps4 előtt, hogy mettől meddig vannak lehetőségek a hétvégi fut cupra bejutni?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest